9

Луд умора няма

преди 2 години

Тези на запад са болни мозъци! Ако Русия е искала да мине през Украйна е щяла да го направи много по-рано! Но проблемът е в Украйна. Там говорят това непрекъснато, за да искат помощ от Запада и новите братя. Получиха помощ от гумени лодки. Ако Турция прави окопи на нашата граници и прави непрекъснати учения, надали ще бъдем спокойни и ние. Отношенията Украйна- Русия са каквото повикало, това се обадило!

8

Анонимен

преди 2 години

Ще стане като ВСВ. Американски войници в руски униформи ще нахлуят в Украйна и ще предизвикат война.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 Норвежките запаси са на привършване. Най-много да успеят да снабдяват Дания и Швеция. Всеки що годе информиран човек знае, че без доставките от Рф Европа ще мине на твърдо гориво!

6

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента от Русия да спретнат една диверсия срещу газопроводът през украйна и да кажат , че или ще пренасочат газта през втория или ще мрем от студ с цени на тока от по левче за киловат

5

Хохохоооо...

преди 2 години

АМИ СЪЩОТО МОЖЕ ДА СТАНЕ И С "ТУРСКИЯ ПОТОК"..... КОЛКО МУ Е!УКРАЙНА СЕ ВЪОРАЖАВА ОТ ТУРЦИЯ, А КОМШУЛУКА СИ УВАЖАВА ПРИЯТЕЛИТЕ!!!

4

Реалист

преди 2 години

Първо Северен поток 2 не работи, Второ със тези високи цени на природния газ Европа вече го плати изцяло на Газпром. Трето Газпром ще печели много повече от неработещия Северен поток.

3

аз да ви обадя

преди 2 години

Иначе казано , укропия подготвя почвата за нахлуване в размирните територии и се опитват да вържат ръцете на руска помощ

2

Анонимен

преди 2 години

Следващата стъпка на хамериканците за направят и едно филмче как Русия "нахлува" и готово. Хайли лайкли Русия е виновна, значи санкции и спиране на СП2. Между другото някой би ли ми обяснил, как СП1 си работи и всичко е ок с него. Нито се използва за политическо влияние от Русия и т.н. други мантри, а видите ли ако се пусне СП2 едва едва ли не идва края на света?!

1

Анонимен

преди 2 години

интересно какво ще стане ако на вова му писне от тия и накрая врътне и двата крана....