157

Анонимен

преди 2 години

До 100. Ами неумнички са си, горките антиваксърчета. Трябва търпение към хората със специални образователни нужди. Пък и образованието им никакво. То е ясно, че скоро няма да разберат. Ще трябва подбутване.

156

Ти нямаш и този шанс

преди 2 години

До Анонимен"Антиваксърино, утре още 300 парчета от вашата пас.мина ще станат телевизионни звезди! Искаш ли да бъдеш един от тях? Искаш ли и ти да станеш ТВ звезда? А, кажи!"==Ти и телевизионна звезда няма да станеш защото като пукяса ваксиниран го пишат от всичко друго, но не и от корона.За да си мислите че ваксината ви пази.Мислете, мислете -една па./тка като мислила,мислила и умряла

155

Анонимен

преди 2 години

Карина, от статията, пък да вземе и да се замисли малко, защо гледа ресторантите отвън и защо не я пускат в кафенетата.Йога ибструктур, кояъо сигурно ще ни заобяснява, че ковид може да се лекува с чай и мантри.

154

Анонимен

преди 2 години

Гледам, антиваксърите се успокояват тук със заклинания. Какво друго им остава...

153

malart

преди 2 години

През 30-те Австрия също преследваше неподкрепящите Адолф. И това пак беше за доброто на вички и на икономиката. Там са едни от най-големите извратеняци.

152

до 170

преди 2 години

В Дания в лечебни заведения, лаборатории, а също и на летищата, всички са задължени да носят маски, без значение дали са ваксинирани или не. Маски в магазини - само ако това е преценка на собственика. Лица, които работят в старчески домове, се тестват веднъж в седмицата, без значение дали са ваксинирани или не.

151

Един Българин

преди 2 години

До iwanka Ами да се надяваме, че иначе ни чака робство на политически игри. Такава пр0стотия не е имало ни при комунима , нито под турско робство!!!

150

iwanka

преди 2 години

тука ако се опитат ще ядат бая пердах, народът ще ги помете като парцали

149

Анонимен

преди 2 години

Няма маски в дания. Има сертификат . Ограниченията са само и единствено за неваксинирани.

148

MmAaHh

преди 2 години

До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!Не е така. В България повече от 1/4 от населението са пенсионери, т.е. над 65 години. По-голямата част от тях никога не са ходили на профилактични прегледи като по-млади. Населението ни е застаряващо и болно. При липса на качествено, адекватно и достъпно здравеопазване естествено, че смъртността ще е огромна.

147

до 163

преди 2 години

Как не ви омръзна да говорите тъпотии? Толкова ли не ви увряха главите, че неваксинирани и ваксинирани заразяват еднакво, с еднакъв вирусен товар? Най-големият проваксър на света - д-р Фаучи, ви обясни пределно ясно, че ваксинираните също пренасят зараза и че вирусният товар е еднакъв, независимо от ваксинационния статус. Търсете в ютюб Dr. Fauci on COVID-19 spread и гледайте клипа, барем нещо ви влезе в главите.

146

до 30

преди 2 години

И мислиш, че така ще спреш пандемията ли?

145

хаха

преди 2 години

На сенатското изслушване на директорката на CDC - главният американски център за проваксинална пропаганда, г-жата трябваше да отговаря на въпроси на сенатори (и някои от въпросите бяха доста адекватни - във всеки случай няма да чуете такива въпроси от наши ***). Двама сенатори попитаха какъв процент от служителите на CDC са ваксинирани. Г-жата си глътна граматиката и се замота, и два пъти не даде отговор. Явно пропагандаторите на ваксините в CDC не горят от ентусиазъм лично те да се бодат..

144

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Мангъра им каза когато върви епидемия не се прави МАСОВА имунизация защото Ще има такива който туко що са го изкарали безсимптомно и ще му хакнете ваксината върху антителата и ще стане пълна каша или ще ваксинирате някой който вече го е хванал, но още не е проявил симптоми и ще стане все едно хвърляте бензин във огън и т.н.т. Ваксинирайте възрастните след преглед защото те умират най-често ,а младите ги оставете да го изкарат по бързо защото те го карат по леко за да се достигне по бързо до мас

143

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите разнасят безнаказано зараза. Ако един антиваксър реши да ходи на Малдивите без колебание си забива 5-6 ваксини даже си ги плаща само и само да си направи кефа. Същия антиваксър ще ти докара от 9 дерета вода за да не се ваксинира срещу Ковид. За мен това е необяснимо каквито и аргументи да ми извади антиваксъра.

142

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Като няма проблем да ти се бие ваксина колкото и много антитела да имаш ,значи можеш да си биеш ваксина и всеки месец какъв е проблема ? Проблема е във това ,че след определено време на дупчене защото няма професор във света да каже колко често ще се дупчим и какъв период ,като гледам на майтап си минаха 2 години и ковид вълните вървят една след друга -- та накрая ми се струва , че и най дребните заболявания ще станат опасни за нас защото не се знае до къде ще ни издържи имунитета .

141

до 156

преди 2 години

Дания връща маски на закрито за всички, не "само за неваксинираните", Германия обсъжда тестване И на ваксинирани, които работят в хосписи (или посещават хосписи) например, т.е. очевидно ще има места, на които сертификатът за ваксинация няма да е валиден и ще се иска И тест. А за бустерни дози тепърва започва изнудването. Справка - интервюто на Фаучи в Ню Йорк Таймс, в което той има специално послание за ваксинираните - слагайте веднага бустер, защото след няколко месеца "защитата" изфирясва.

140

Край

преди 2 години

Как реагират немците /източните немци/ ми НИКАК. Как реагираха като ги караха да правят газови камери - маршируваха и ги правиха. Да си много дисциплиниран си има недостатъците.

139

До 11

преди 2 години

Народът е на опашки,но за тестове,не за ваксини...Работещите на тест-страсета вече изнемогват,лабораториите също,не смогват да обработват тестовете.Резултат от ПСР тест излиза вече за около 60 часа...Без термин се чака около половин час на опашка за тест...Ама нещо не се засилват много да се инжектират...сигурно не са толкова умни като теб...

138

Анонимен

преди 2 години

Мръсните фашисти,из роди, ги чака затвор и бесило.Ще дойде този светъл ден,ще горят в Ада!