29

Анонимен

преди 2 години

До За съжаление "Сегашният ЕС няма нищо общо с този ЕС към който мечтаехме да се присъединим навремето.." - защо, тогавашния какво беше по-различен?

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Владимир Путин е един от най-значимите политици в човешката история" Както и Сталин, Хитлер, Пол Пот, Мао и така нататък.

27

Анонимен

преди 2 години

Вместо да наричат болното здраво и ненормалното нормално, нека разни измислени неоидеолози и дървени философи да търсят причината защо толкова много хора напоследък станаха с всевъзможни отклонения- психически и физически. Подсказка- дрога, лоши храни, замърсени въздух и вода, систематично покварявани поколения...

26

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуализма е противоестествено явление, против природата. Но е търпимо. В съвременното общество не може да се преследват и да се упрекват хора за това, че са хомосексуалисти. Но да се издига хомосексуализмът в норма която да се налага като държавна политика в целия ЕС - това е престъпление.

25

Анонимен

преди 2 години

До Im Естествените биологични закони са и да се размножавате с колкото се може повече партньори. Кога ще въвеждате многоженството?

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Владимир Путин е един от най-значимите политици в човешката история, днешните клоуни на запад не могат и на малкия пръст да му стъпят.

23

I’m

преди 2 години

Точно така! Мъжът е баща, а жената е майка! Айде стига с тия неолиберални проклети политики! Скапана пропаганда в която се опитват да унищожат естествените биологични закони. Третополови ***!

22

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията е свобода. Хомосексуализмът е есенцията и еманацията на демокрацията - няма морал, няма норми, няма традиции - нищо. Ти можеш да правиш това което искаш. Сексуалността е лично дело, лична работа. Смяната на пола, осиновяването е лично дело - човек трябва да бъде свободен в личните си дела. Демокрацията дава свобода.

21

Европеец

преди 2 години

На запад в цивилизованите демократични държави хомосексуализмът отдавна е уставен за обществена норма на държавно ниво в ЕС и дори се учи от децата в училищтната програма, а пpocтият бай Ганйо още си живее в средновековието.

20

хХх

преди 2 години

Няма лошо да си хомосексуалист, но определено трябва да се срамува от това

19

Анонимен

преди 2 години

До Владимир Путин В Русия се управлява с ценностите на КГБ. Ако иска Путин да каже открито какви са те.

18

Анонимен

преди 2 години

Парадите на хомосексуалистите и налагането на извращението като нормалност дразни хората - може ли болни хора практикуващи извратени сексуални практики да осиновяват деца? Това е скандално! Но да докараш стотици милиони хора до мизерия, студ и оскъдица заради зелени бълнувания, вятърни мелници и слънчева енергия - това вече е престъпление. Богоизбраните искат да променят природата и климата за да спасяват планетата. Тези хора в Брюксел в Европейската комисия със заплати от половин милион евро трябва да бъдат съдени!

17

Бау бау

преди 2 години

Еми много ясно... Кой бяга от хубавото? Нагледал съм се на такива по,мияри... Докато имаш да даваш взимат с пълни шепи, но като им напомниш, че и те трябва да дадат, почват да лаят и недоволстват.... Храни куче да те лае...

16

Владимир Путин

преди 2 години

"Западните страни имат право да се движат към социално обновление, но ние ви молим да не влизате в нашата къща с нови социални ценности. Ние ще се опираме на духовните ценности, историческите традиции и на културата на нашия многонационален народ".

15

Иван

преди 2 години

Срещу Мюсюлманската инвазия и срещу европейския либерализъм-абсолютно е прав човека.Това ли искаме да ни се случва,което се случва в момента?!Това ли ни харесва?Замислете се, всички граждани на Европа!

14

Чичо

преди 2 години

Споко, няма да напускате - той ЕС ще ви поналожи разни санкцийки и изведнъж ще клекнете. Аман от деграденти със закостеняло мислене!

13

Анонимен

преди 2 години

Русия достави на Беларус голям брой от зенитно-ракетни комплекси С-400. Сега Балтийските страни няма да могат да изпълнят задачите, поставени от НАТО заради руските оръжия в Калининград.

12

Хомосексуалист

преди 2 години

Хомосексуализма и хомосексиалните бракове са закон и фундамент на ЕС! Който не ги спазва, трябва да напусне ЕС!

11

Анонимен

преди 2 години

Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко подписаха указ за интеграция на Съюзната държава. С указа се одобряват всички 28 съюзни програми, одобрени през септември, както и основните насоки за прилагане на разпоредбите на Договора за създаване на Съюзната държава за 2021-2023 г.

10

Анонимен

преди 2 години

В Германия рекорд по новозаразени - над 50 хиляди, такова никога не е било от началото на пандемията а там 65% са ваксинирани - това е около 90% от възрастното население.