112

Анонимен

преди 2 години

Българският *** и малцинствената периферия - на тях науката им е мътен мираж, ненепонятна им е. Те имат суеверно-митологична структура на психиката. Вярват на това какво рекли на пазара и в кръчмата - това са им информационните канали за цял живот; За тях някакви митични същества решават световните проблеми- летящи хали, триглави змейове,летящи самодиви в бели премени. Кунчев е митологичен юнак, но поразен - бил болен и това е вселенска катасстрофа, а битката я печелят рептилите

111

до 168

преди 2 години

//199 души са починали с COVID-19 за последното денонощие, над 92% от тях не са били ваксинирани. // ти сляп ли си, мн чикиии жулиш отслабва ти зрението

110

Сата НАТО

преди 2 години

И какво, нямам право да се страхувам ли, нещо не ви улавям тънката логика? Да, страхувам се, и кво? Нормално е да се страхуваш от неизвестни неща, ненормално е да не се страхуваш.

109

Анонимен

преди 2 години

Португалия с над 90% ваксинирани държи вече седмица смъртност под 15 човека при 10 милиона население. И под 1000 дневно заразени. Къде сме ние, 6,5 милона, 200 умрели и почти 4000 заразени.

108

Анонимен

преди 2 години

При ваксинирани повече от половината от пълнолетните живеещи в България, имаме само 6,5% починали, които са ваксинирани.

107

до 159

преди 2 години

тоест се страхуваш, казано овъртяно

106

Анонимен

преди 2 години

Голям страх тресе страхуващите се да се ваксинират. Страхът им е толкова голям, че стигат до отричане на действителността - вирус нямало, всичко било измама, маските не помагали, нямало смисъл да се ваксинират и т.н. Това щраусоподобно поведение изведе България на второ място в света по за починали на човек от населението от началото на епидемията и на първо място в света в последния месец.

105

Анонимен

преди 2 години

Хаде бе напънете се малко само 3850 заразени при 20% набодени .В Австрия по 11 000 на ден при 80% набодени ,засрамете се ,от Брюксел ще ви дърпат ушите .Ние като най-ниско ваксинираната държава в Европа да имаме най-малко заразени ,моля ви по-сериозно !

104

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниран ГЕРМАНЕЦ, как си? И днес ли цял ден ще обясняваш колко много мразиш българите и България?

103

Бацила

преди 2 години

До 157 Ти ли ги брой? За един прЕател питам..

102

Анонимен

преди 2 години

Умрял или не, дано разбере колко много го мрази народът и как с радост би играл на гроба му. И няма значение кое име ще напиша- Кунчев, Кацаров, Боко, Радев,....Денков......

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154 Не се страхувам да се ваксинирам. но не виждам смисъл. Ти боцкаш ли си всякакви отрови, които съмнителни типове ти подават?

100

Само да вметна

преди 2 години

Служителите на МВР ще получат коледен бонус от 650лв., А за здравните служители кога?За един приятел питам:)

99

Анонимен

преди 2 години

Преди епидемията умираха по 270-280 човека на ден, а сега умират по 500-600 човека на ден.

98

Кой лъже?

преди 2 години

Защо Радев тайно е задействал евромеханизма за взаимопомощ след като всичко е под контрол (Кацаров и Кожухарова) и случаите намаляват според РЗИ.

97

Анонимен

преди 2 години

Страхуващите се да се ваксинират как сте? Защо така *** като мухи.

96

Анонимен

преди 2 години

Анисия, хубаво "българско" име, ново промито мозъче в Днес, не съм е чувал досега......хахахахаха :))) Запазихте ритъма да ни осведомявате за медийното грипче :) Само да ви подскажа, че умираха по 500 челяка на ден преди световната истерия и манипулация :)))

95

Анти Трол

преди 2 години

Ваксърчета, как е? Има ли инжекции

94

6

преди 2 години

На когото му се мре спешно да постъпи в УМБАЛ Стара Загора!Лечението се вози от една сестра и санитарката!Санитарката довлича умрелите , а сестрата ги регистрира в портала!Не е шега !Умиралня я наричат заралии!

93

До 134

преди 2 години

Кунчев е на БАХАМИТЕ! А къде са 199 антиваксърчета?