226

Ямболски цървул

преди 2 години

245....те вече са го сдъвкали.

225

Анонимен

преди 2 години

Най-лошият вариант за правителство е служебно правителство на радев!

224

Анонимен

преди 2 години

До ямболски цър вул Пикая *** на родителката ти възражденецо.

223

Ямболски цървул

преди 2 години

242....Простотията ходи по хората,а не по дърветата.Пресен пример за това си ти.

222

4epa

преди 2 години

КУТЕВ , КУТЕВ ЗАЩО НЕ КАЗВАШ КАК ФИГУРАНТА ИСКА ДА ВКАРА В ВЛАСТА СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!!!!!

221

Анонимен

преди 2 години

Е ямболски *** си. За кого да гласуваш? Естествено за копейкин. Внеси му 8лв по сметката за къщата от субсидията направо.

220

Анонимен

преди 2 години

Герберя, сега на Ментата ли ще се продадете? Само да отървете възмездието. Няма да стане. Киро ще ви помете

219

Ямболски цървул

преди 2 години

Ще гласувам за"Копейкин",както е наречен от троловете на статуквото за президент и за ПП "Възраждане" ,но С ЕДНО НА УМ!...Никога не трябва да имаш вяра на политик!

218

Анонимен

преди 2 години

До 32. А ти как разбра, че са "откраднати". Да си видял приключено разследване, процес, присъди? Така си пишете по хавата, да ва евва в църввулите.

217

до 234

преди 2 години

А, кой е гласът на МВР, миличък. Точно този филм гледам, в който само се сипят клевети, без едно доказателство за нищо, предизборна помия, на която явно вярваш. Тежко ти обаче, ако останеш излъган от "работещите" Рашков, Кирчо, Радев и т.н. червенушки

216

Ken

преди 2 години

Кутев май доста се е замислил. Може би предусеща скорошното си изчегъртване.

215

гербер

преди 2 години

До 230.Този бай Ставри за Борисов го лангъркате от 10 години и все не става, няма и да стане. А колкото до "прогнозата" ти да прогледнеш навреме как "харвардският" тарикат ще излъже пак, ама този път цялата държава, и заедно с некадърния ръб от президентството досъсипят всичко (то вече е тръгнало). Ама нека стане така- тъкмо ще има кого да продължат да псуват хората преди да грабнат сопите.

214

гражданин

преди 2 години

До селянин. Ами не, не ни е мъка, защото, както виждаш, мнението си го казваме и тук. Ама става дума за свободата на словото, байно, за диктатурата на гадеф и как всячески го пазят и защитават от критики и народната "любов". И ми е мъчно за зомбита като теб, които не искат да видят катастрофата на държавата, която този ръб ни докара.

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 232 ... гледал си друг филм, кога Рашков е говорил за машините. Рашков говори за източените и открадната милиони от АМ Хемус.

212

Анонимен

преди 2 години

Да бе, защото не се подготвя манипулация и затова Рашков говори, че машините били за Албания и Грузия, а Сиела, че били за резервни части... Те нямат ли резервни части тези машини, та идват цели машини, които да бъдат разглобени може би за резервни части.. Най-лошото е, че има хора, които му вярват на Радев и ще гласуват за връщането на България в началото на 90-те

211

Анонимен

преди 2 години

А най-добрият вариант е, Радев втори мандат и редовно правителство с премиер Кирил Петков. А вождът, другаря Борисов при бай Ставри.

210

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРБ и ДПС съберат около 110 места ще има правителство на малцинството, не коалиция, а с подкрепата на ДПС. Останалите 10-тина гласа ще бъдат набавени от 3 "протестни" формации, характеризиращи се с липса на идеология и гмеж от гладни в..ъш..ки, трескаво очакващи осребряване на набутаните мангизи в изборния маратон.

209

Г. Димов

преди 2 години

Кутев, ако помниш Й. Цонев какво каза на протестърите в 46 НС:- Ще се сгодим я/ ГЕРБДПС и БСП/ ,защото вие не може да направите правителство. Ти аланкоолу какво искаш? БСП сама да управлявя, или ИТН? Държавата се нуждае от правителство,което значи, че политиците са длъжни да се съобразят, независимо от партийните им интереси. Ясно ли ти е? Марш да работиш, ако искаш да си депутат!

208

Karadai

преди 2 години

ГЕРБ са най-достойната партия в парламента, след ДПС.

207

Ямболски цървул

преди 2 години

Най- лошият сценарий за правителство е това,което ще продължи маски,мерки и зелен сертификат!