57

Радев жаалък

преди 2 години

Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?

56

До фен на Възраждане

преди 2 години

Възраждане са интернет партия. Нормално е да имат много лайкове, също така е показателна за опростачването на населението.

55

ОТ ЩАБА

преди 2 години

ЗА РАДЕВ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОНЕ 5 МИЛИОНА, АРЕ НА БАС! УТРЕ ЧАКАМЕ 1500 МАШИНИ, ДРУГИДЕН ОЩЕ. РАШКОВ ДА АРЕСТУВА БАБИЧКИ ДА ОТКЛАНЯВА ВНИМАНИЕТО, А КАЦАРОВ НАПРАВО ДА ГИ ТРЕ ***! 335 ЗА ДЕН НЕ Е ЗЛЕ.

54

Анонимен

преди 2 години

Мъртвите души за кой ще гласуват?

53

отровна гад

преди 2 години

На 15.11.2021 г. всички дюрекси на Лудия Шапкар ще осъмнат спукани!

52

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ЗЛО РАДЕВ И НА ПЪРВИЯ И НА ВТОРИЯ ТУР НО НЯМА КАК ДА СЕ БОРИМ СЪС 100-ЦИ 100-ЦИ НЕДЕКЛАРИРАНИ МАШИНИ ГОТОВИ ЗА ПОДМЯНА НА ВОТА!

51

Анонимен

преди 2 години

Румбата ще направи всичко възможно с помощта на машинките да мине 50-те процента още тази неделя, че ако остане на балотаж, ще се наложи да се явява на диспут с опонента. А той е наясно, че нито с Герджиков, нито с Панов може да се мери по интелект и заучените клишета няма да минат.

50

Защо ?

преди 2 години

Защо Радев се страхува и отказва срещи с опонентите си проф. Герджиков и Л. Панов?

49

Майора

преди 2 години

Жалко ако спечелиПП/Партията на Прокопиев/!Неможе една партия съставена от хора , делящи ги на почтени и непочтени , а самите те се обявяват срещу Конституцията и имат ошфорки и са подкрепени от олигарси , да носят промяна !Жалко както Слави опростачи цяло едно поколение , така и тия ще донесат"промяната"! Народе осъзнай се!

48

Гиб Мелсън

преди 2 години

Стават някакви странни неща. Фейсбук страницата на Възраждане има 55 хиляди лайка а тази на партията на Винету е събрала 35 хиляди лайка а в същото време соц. проучванията дават на партията на Винету 23 процента а на Възраждане 3 процента.

47

снехотворно внушение

преди 2 години

До Анонимен - 23% от избирателите са крадци. - ... - Възможно е посоченият от теб процент да е даже много по-голям, а кой от тях за кого гласува е тъмна работа!

46

АнонимеН

преди 2 години

СЪС НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ МАШИНИ НА ЗЛОРАДЕВ Е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО ИЗМИСЛЕНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА НА КИРО МЕНТАТА ДА ИМА 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ДЕТО РЕАЛНО НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ И 100 ХИЛЯДИ И ТОВА Е С 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА НА ОТКАЗАЛАТА СЕ БОЖКОВА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!

45

Калеко Алеко

преди 2 години

Учиндолският месия чиито представи за преЦедент са изпълнени със съдържание от Румбата, е на път да развие стокхолмски синдром към своят мъчител и гропбокопач, който му спретна проекта си за Кирчо и кокорчо и от претендент за 1-то място на изборите го прати в края на изборната редица до мутрите на Сестра галева ... !!!

44

xaxsasбв

преди 2 години

Президентът е ясен от 25 години - Пълен безполезник с няколко слова на година през телевизионния ефир, който все по-малко хора следят. Като почнем от Петър Стоянов и минем през всички онези на които дори не им знам имената. Радев се позадържа в медиите защото няма правителство иначе след изборите новия президент, дори и да е отново Радев, ще изчезне безславно за по-малко от месец и ще бъде изместен от Властелина на пръстените, Сам в къщи и рекламите за Черния петък на емаг.

43

Анонимен

преди 2 години

Много добре са ви убедили, че избора е между Радев и Герджиков, когато за най-важната тема, именно ковид мерките, те не се различиват, тоест избор нямате, поне според медиите. Нито ГЕРБ нито Радев ги интересува за вас и целият им спор е просто един театър.

42

Минаващ

преди 2 години

Работата става ясна. При ниска избирателна активност(3 млн и под 3млн. гласа-под 50%) печели ГЕРБ. При активност от 3. 25,3.3 и над 3.3 млн гласа-над 50% печели"Продължаваме промяната" Не е ясно и колко гласа ще дойдат от чужбина-120,150,200 или 220 хил гласа (на юлските избори бяха 170 хил. гласа). От тях по 30 хил за ДПС и ДБ и 60 хил за ИТН. Сега колко гласа ще имат "ПП "-50,80,100хил. от чужбина?

41

Анонимен

преди 2 години

Гeрб ще изстудяват таратора

40

Анонимен

преди 2 години

БСП се превърна в треторазярдна партия, с която всеки си прави каквото пожелае. Преди пет години Колнелия хвана Радев за ръчичка и го издигна за президент, а за благодарност в последните две години той стопи БСП до борещи се за третото място като се опитва да налага харвардските недоносчета. С грешките при социолозите нищо чудно и ИТН да ги прескочат и да станат трета политическа сила, а БСП да са четвърти.

39

Анонимен

преди 2 години

23% от избирателите са крадци.Коментара е неприятен/труден/.

38

На първи или втори

преди 2 години

тур - все тая. Герджиков да продължи да се оглежда в средновековновладетелските си спекули (огледала).