120

медик

преди 2 години

Хайде стига с лъжите за болни и заразени! Събираме марсоливите цинговци и най-лошото е че идват хора с инсулти и инфаркти ,нооо се лекуват по схемите за ковид! Касата не се интересува от това кой от какво е болен ,важното е да върви лъжата,а хората си умират ли умират!

119

Анонимен

преди 2 години

Възраждане

118

Анонимен

преди 2 години

влезеш ли в болнича в бг,90% си умрял от ковид и 10% шанс да излезеш жив

117

Анонимен

преди 2 години

До Erick USB. Понеже бройките и процента заразени пада драстично, но инструкциите на задкулисието са че медиите трябва да поддържат шок и ужас баламите да се ваксинират.

116

До факти

преди 2 години

По времето на Бойко Борисов поставените дози са 7300 средно на ден, а при двете служебни правителства са средно по 10800 на ден. Това са фактите.

115

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже накрая, че сме пак 9 млн.

114

Старец без игла

преди 2 години

Поздравявам ви с 114-та годишнина от Октомврийската револйция! Дано и ние стигнеме до толкова.

113

Истината

преди 2 години

Все още не можем да достигнем рекорда от времето на Бойко Борисов от 4753 починали за една седмица (30 ноември - 6 декември 2020 г.) по всякакви причини. Сега при този много по-заразен Делта вариант стигнахме само до 3722 починали в България.

112

Анонимен

преди 2 години

Ако "смелите борци" от първите редици имаха едно мнение, можеше номерът да мине. Друго си е на държавна хранилка и с бонусче всеки месец. Трябва и различно мнение. Поне в лъжите си да бяха единни и хората да хванат един път-правилен или не.

111

т

преди 2 години

Време е за ваксиниране на цялото население

110

Erick USB

преди 2 години

Така написано излиза че 2826 са умрелите ,я по грамотно си пишете статиите

109

Анонимен

преди 2 години

Нагласяйте ги още тия числа, давайте още можете. ЦИРК!!!!! Останаха ли които да върват на тая измислена и нагласена глупост!

108

Янко Антивакс

преди 2 години

Първо ваксините гарантираха на 90+% че няма да се заразите. Бивш министър след първата игла въздъхна:"Сега вече мога да отида и спокойно да прегърна баща си!". После лайт мотива беше че набодените пренасяла вируса, но не боледували. После се оказа че боледували, ама много леко и не влизали в болница. Разгеле, влизали и в болница, но не стигали до апаратно дишане и смърт. Накрая дойде мантрата че тези които били в реанимация и яко измирали, били с купени сертификати. Интересно какво следва?

107

Бгг

преди 2 години

До 98 Да прав сте , извинявам се . Вземете тогава за пример Белгия със 74.3% . Е там сигурно вирусът е на изчезване.

106

Анонимен

преди 2 години

До 122/ При бат ти Бойко, за когото пишеш е било така, защото без него нищо не можеше да стане, камо ли човек да пукяса без разрешение. Затова и малко са били бройките. Освен това се изкъртиха пейките, въведедоха се КПП-та, замениха се плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.цал, носен в задния джоб от някои с месеци. Нямаше лабаво.

105

Анонимен

преди 2 години

Пий си сутрешната ваксина и си трай, или върви да се набодеш дъртак.

104

Анонимен

преди 2 години

От съседния магазин не може да си купиш га.щи и чорапи, защото нямаш зелен сертификат. А до него в кауфланд-си влизаш без проблем. А там всичко си има-едене, пиене, га.щи, ел. уреди. Явно вирусчето и то си има разписание и график къде да те дебне, избира си работодателя. Да се смееш ли, да плачеш ли...Антилогика и пълно безумие.

103

Истината

преди 2 години

По времето на Бойко Борисов починалите от Ковид-19 бяха 17000, сега имаме още 8000 починали при вълната на неваксинираните. Защо Бойко Борисов провали ваксинирането в България? При Бойко Борисов имахме 2,8 налични дози ваксини, а се сложиха под 1 милион от тях, което е 35% от наличните дози и то не ги сложиха на най-възрастните като най-застрашени. Отделно, че ББ поръча АстраЗенека и малко от другите ваксини.

102

до 109 истината

преди 2 години

Сега защо политизираш нещата,все едно Радев под строй ви заразява и той е пуснал вируса?!Пълни щуротии!Като не искат да се ваксинират,не Радев,не Борисов,а Господ да е на власт,пак ще се разпространява.По същата логика може да обвиниш някого,че изригва вулкан!Пълни простотии ръсиш.

101

Анонимен

преди 2 години

Възраждане! Малко остава още.