116

Анонимен

преди 2 години

До Анонименглу--- Борисов сам каза, че не иска да е депутат и се отказва от всякакъв имунитет И ТОЗИ ПЪТ-НЕ разбра ли, че не може да се конструира стабилна власт, а далаверите на Герб са издържани законово. Това - една далавера да е очевидна и да може да се докаже юридически са две различни неща, ама на "революционерите" не щат да им уврат дебелите глави, че морал и закон са различни понятия

115

Анонимен

преди 2 години

137 Да, машините са начин, да се манипулират изборите. Слави и фигурантът ги доведоха. Цяла Европа ги отхвърли, само ние, не. Дългуча го прецакаха, но пък си получи тлъстия "хонорар", за добре свършена работа, свалянето на Борисов. Ной-прецаканите сме ние, обикновените граждани. Сега сме напът, да гласуваме за "интелигентните"наглеци, с излъсканите биографии, на руския човек Радев.

114

Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа е, че Възраждане е руска партия. Да, има доста русофили, но България винаги е на първо място като интерес. Ще се изненадате, но във Възраждане има и немалко тръмписти, които харесват републиканците в САЩ. Партията е консервативна.

113

Активист на БСП

преди 2 години

С тия противници няма как да не е първи! Ген.Радев-форевър!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Професор Анастас Герджиков вече 3 пъти кани Рундю на дебат. Защо Рундю мълчи като п**** и не приеме поканата?

111

Анонимен

преди 2 години

Възраждане освен че са проруска партия/Анти-НАТО/ са и анти-ваксърска партия. Досега Костадинов не е обяснил как смята да спре Ковида. Като го питат защо не вярва на масата на учените, говори че говорят глупости и че ще ги съди. Като му кажат, че ваксинирането е в цял свят излиза с тезите на Т.Йорданов "Когато другите са *** и ние ли трябва да сме ***?"

110

Ей го и ония...

преди 2 години

Видел пари и като невиждалллллллл, и тънкото изкуство да не се прецакваш сам го забравил.Че държавната пара как лесно се дава така лесно се и взима!

109

Анонимен

преди 2 години

Сова Харис даваха и 17 процента за Бареков. Нито една друга агенция не дава повече от 48 процента на Радев. Някои дават и 42

108

Анонимен

преди 2 години

144 Възраждане са руска партия. Психопати, за които Русия е майка на България?!

107

Анонимен

преди 2 години

Аз също ще гласувам с номер 5 възраждане

106

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ Няма шанс на тези избори! Да се върнат и почнат пак да крадат? И се саморазправят с българите Показали тефтера на държавата? Кой колко е крал от данъците ни? Нещо което от Борисов Никога нямаше да узнаем!-:)) Герб приключи с властта в РБ! Ще го приемат след изборите! Спокопйно живяхме през месеците на 2 пъти избори! И няма да ги върнем повече! Точат зъби ГЕРБ защото на Борисов вече МУ Е НУЖЕН ИМУНИТЕТ!Спечели ли друг и Гешев няма да може да му помогне!

105

Анонимен

преди 2 години

Гумен Гадев Крадев е недостоен за боклуджия, камо ли за президент

104

Eй Селяндур

преди 2 години

Вече не ходиш така наперено! Не ходиш така гордо! Аз казах ли ти от горския да не крадеш и да не се опитваш да прецакваш дявола и да не се дребнавиш?Ти един куршум не иска да върнеш и после що така стана!Държавната работа не е за дребнави крадльовци!

103

Обективен

преди 2 години

Някои тук си мислят, че Възраждане са майтап, но ще останат доста изненадани на 14ти... Все повече хора срещам, които казват, че само те са нормални и ще гласуват за тях.

102

:)

преди 2 години

ще видим на 14 тез проценти :)

101

Луноход

преди 2 години

ЛУНА И САМО ЛУНА

100

Гълъбов

преди 2 години

Крадеф-долу!!!

99

българин

преди 2 години

И Ще спечели този достоен мъж и генерал от армията ни! За разлика от Мутрата Борисов дадените му лампази поради силните на деня тогава! Много млади българи,даже не знаят значението "лампази"! ПАГОНИ мили деца!-:) Генерал Радев изнесе ударите на ГЕРБ когато бяха на власт на гърба си САМ! Обиждан и унижаван от мафията ГЕРБ! На тези избори господин генерал Радев,Ще гласуват и българи за теб,които Не са гласували от години! Аз съм един от тях! Не гласувах за Радев тогава.Но сега ЩЕ ГЛАСУВАМ за НЕГО!

98

Мда

преди 2 години

Цецка беше по-мъж от Герджо!Дори изглеждаше по-мъжествено!

97

Анонимен

преди 2 години

За по младите пишещи тук ,Радев 2016 г.имаше над 2000000,другите 23 двойки че хванат мукаря