16

Не му вярвайте

преди 2 години

"Най-рано на 10 ноември" може да означава която и да е дата след това - например след още 2 седмици, след зимната ваканция, след пролетната - кой знае? И не зависи от него, нито от заболеваемостта, а от финансовите и политическите интереси. Идат избори, после вероятно балотаж, после скандали в парламента, после директиви от Европа да се ваксинираме или да се тестваме по 2 пъти дневно, или пък да се самоубием... Чакаме прогнози от "експерти". Докато чакаме, въоръжете се с търпение. Или със сопи!

15

Анонимен

преди 2 години

Какво е това недоразумение на генетиката на снимката?

14

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да се върне в клас в следващите 2 седмици. Вилнее сезонен грип, много яростно прави ангина. Не е ковид. Но ако това чудо се комбинира с ковид, България ще стане огнище на нова мутация, която ще тръгне от училищата. И снова ли искате да останете в историята, бре?

13

МИнистара сорусуид

преди 2 години

До АнонименЛогиката е: Освен голямата далавера с тестовете, искаме чрез фалшивите неясно какво съдържащи тестове да включим и децата във фалшивите статистики и в медиите да говорят постоянно за все по голям брой 'заразени' (според т.нар. тестове) деца. Така ще увеличим страха и паниката, а това, принудата и фашистките мерки се надяваме да увеличи буксуващата ваксинация защото господарите от Брюксел ни дърпат ушите както на тях пък техните господари а властта по традиция се дава на най-сервилнит

12

Анонимен

преди 2 години

Учителите със зелен сертификат имат право да заразяват ученици

11

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е по предложение на норвежките НПО-та, които не успяха да прокарат комвенцията у нас и сега ще изпозараят родителите за да останат децата сираци и да могат да ги осиновяват, понеже там са *** повечето и раждаемостта е много ниска.

10

Анонимен

преди 2 години

В момента пътувам в 64, без маска и без ваксина.А $ ибания ни тест от сутринта е на минус.Елате да ме изритате.

9

Анонимен

преди 2 години

Явно шайката на фигуранта радев е решила броят на заразените да подмине 10000, а на починали да се гони най-малката четирицифрена стойност!

8

До Хемус

преди 2 години

Що ги гледаш ли- ами щото родителите им не са ги научили на отговорност. Не са яли достатъчно бой, когато е трябвало, за да се научат кога се пишат домашни и кога се хойка навън. Ей затова. Затова масово реват всичките "загрижени" за образованието на чадата си родителки кога ще ги върнат в училище, щото не могат да ги озаптяват. И от тези ще чакаме след време да движат държават. Ще има да почакаме. Лошото е, че са ужасно много подобни търтейчета, неспособи на нищо.

7

Анонимен

преди 2 години

Министъра, само да попитам, предишните години защо при голяма заболеваемост децата бяха пускани в грипна ваканция без да учат, а сега при такъв кошмар в болниците и тъмно червена карта вие ги връщате в клас? Не разбирам логиката. Искате да заразите децата или казвате, че вируса е толкова лек за тях, че не го броите за опасност? Какво точно ни казвате г-н министър. Обяснете на нас, родителите.

6

хмм

преди 2 години

На тоя *** някой ще му надуе главата.

5

онзи

преди 2 години

Докато не излезем на площада да им натрошим главите няма да спрат гаврата.

4

Ямболски цървул

преди 2 години

Убиването ви е малко.

3

Анонимен

преди 2 години

На 10 ноември? Митинг за новото време ли ще правите? И 4 дни след това избори. Да де ама като ги върнат в клас точно за 4 дни са се разболяли, ако не от ковид от беснеещия грип дето е навсякъде в момента. И познайте дали младите хора, родители на болни деца, ще им е до избори. Ах гадове! На всичко сте готови за тая власт.

2

Ямболски цървул

преди 2 години

А обратно с чупене на лицева част и трайна тенденция за запомняне?

1

Хемус

преди 2 години

ПИтам защо учителите не преподават дистанционно от класната стая!/Къде им е работното място!?Вкъщи или в училищната сграда!?Защо гледам едни и същи пишлемета всеки ден от сутрин до вечер да се мотаят по-улиците!?