102

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните влизат в бар или дискотека без да са изследвани и заразяват тези с отрицателните тестове.

101

Анонимен

преди 2 години

Моля зомбитата за извинение, но вече не мога да говоря сериозно за театрото наречено "пандемия".

100

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не се изследват. Те са със сертификат и никой не знае дали СЕЯТ ЗАРАЗА или не

99

Анонимен

преди 2 години

Имаме над 1,5 милиона ваксинирани в България и 478769 излекувани в България. Не е ясно колко от излекуваните са ваксинирани. От ваксинираните в България починалите са 270 човека. Колко ли човека имат имунитет като знаем, че не всички преболедували и ваксинирани придобиват имунитет? За процент на хора с имунитет няма данни, за да го пресмятаме. За това поне трябва да знаем колко човека живеят в България. Дали са 3 милиона, дали са 10 милиона, или 20 милиона. Аз залагам на около 3,5 милиона

98

Василев

преди 2 години

Виктор Николаев бил голям к.елеш, как неистово манипулира хората, имаше някакъв политически дебат и той се хвалеше, че си е бил вече трета игла!Българският народ изтрещя отвсякъде!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

97

Анонимен

преди 2 години

Как е днес ситуацията, циркаджии? Ще къртите ли пейки?

96

Кацаров кючек играе

преди 2 години

Има все още шанс и вероятно ДА се самообяви Коце като спасител на Българите и човек НЕ приложил ЛОКДАУН.

95

Въвеждането

преди 2 години

На зелен сертификат в България ще доведе до световен феномен - ако другаде поредната вълна е наречена вълна на неваксинираните нашата ще е вълна на ваксинираните заради огромния процент фалшиви сертификати.

94

Анонимен

преди 2 години

Утре да се ваксинират абсолютно всички (хипотетично), това означава още 45 дни безконтролно заразяване и много смърт... Отделно никой не знае, какво ще стане със здравето му в последствие. И докога ще се използват тези ваксини, ако има мутация, която ще ги пробие и компрометира....?

93

Анонимен

преди 2 години

ВЕЧЕ ПОЧВАМ ДА ГО ПРАВЯ ДАЖЕ НА ИНАТ ДА НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ! С ТАЯ БРУТАЛНА КАМПАНИЯ, БЕЗ НИКАКВИ МОРАЛНИ УСТОИ! ДАЖЕ НЕ СЕ ПРИКРИВАТ!

92

Очакваше се

преди 2 години

Витанов откога задава въпроса - Кое е най - малкото шестцифрено число. То е 100 000. По умните разбраха какво има наум. Остава тона наистина да са пиковите стойности на върната. Тогава ще излезе прав и за октомврийския вторичен пик. Това е истински специалист. Всъщност той винаги е внимавал, какво говори. Няма изцепки като 20 000 нови случая на ден. Каза - най-много 7000 - 7500 и то за кратко. Защо го плюете, не знам. Правилно прогнозира човека. Единственият такъв.

91

Зелен Сертификат

преди 2 години

О Чудо? Какъв понеделнишки СПАД на Бройките СИГУРНО зеленият сертификат ВЕЧЕ ДЕЙСТВА и Ваксините също и СЕГА Кацаров като по чудо вече контролира Епидемия пречупвайки кривите с бройките надолу.

90

До А В С

преди 2 години

Най ги обичам такива като теб, които сравняват държави в момент на спад между две вълни на епидемията с държави в поредната вълна и да ми викат капиш, доказвайки нещо, което го няма.

89

Анонимен

преди 2 години

При положение, че има 25% ваксинирани и почти още толкова преболедували хора ... да има хиляди заразени и повече от 100 жертви на ден... това е престъпление... Зеления сертификат на Кацаров е напълно безсмислен и дискриминационен в този момент..

88

A B C

преди 2 години

Перу, та Перу... А какво да кажем за една Венецуела? При ваксинирани 4% (четири) - за последната седмица смъртността ден след ден е такава - 12, 14, 12, 12, 14, 10, 7. Капиш?

87

Анонимен

преди 2 години

За последните 365 дни (една година) имаме 22750 човека регистрирани като починали от Ковид-19, а реално са 2-3 пъти повече. При 22750 починали имаме смъртност от Ковид-19 от 3,3 починали на 1000 човека население. За сравнение през 1980 година общата смъртност беше 8 починали на 1000 човека население, а в годините преди епидемията беше 15 на 1000.

86

Хехехе

преди 2 години

Локдаун и излизане само за ваксинация. Другото е умишлено изтребление на собствения народ.

85

Анонимен

преди 2 години

До ФактИ с това "бързо" ваксиниране и "позеленяване" България ще стане 100% КОВИД ваксинирана след 64 години, ако изобщо някой ще си спомни тогава за това НЕЩО! Щото в Глазгоу сега обсъждат поредната простотия, с която ще ни дооправят - не нас българите специфично/не сме чак толкова значими/! Ще таковат таковата на таковата и на климата кардинално! Като се разтревожи Бил Гейтс за нещо и има-няма и 3 години и му се разтакова таковата! Разтревожи се за здравето на човеците и ей на : КОВИД!

84

Анонимен

преди 2 години

Виждам че общата бройка рязко намалява, докато броят на ваксинираните заразени продължава да се покачва.

83

Василев

преди 2 години

Когато мине целия този цирк, не знам как разни ***, вирусолози,имунолози,пишман учени,държавни служители, ще ходят на работа и ще имат наглостта да взимат заплата , която идва от работещите българи!!!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!!