17

Анонимен

преди 2 години

За да не изпукаме трябва 85% да са минимум ваксинираните. Ясно и просто . Справка- виж другите държави.

16

Анонимен

преди 2 години

Давайте, стимулирайте си още имунитета изкуствено, тъ.. Пчовци. Имунитета ще ви го върне тъпкано, че се месите в работата му. Прекараха ли ви ваксърчета, няма отърване вече от иглата, де..били такива

15

Анонимен

преди 2 години

Това явно няма да спре докато не изпукаме. Харчете си спестяванията.

14

Георги

преди 2 години

Аз се ваксинирах и пак не съм сигурен дали изобщо няма да ме хване този пуст КОВИД! Дано ваксината помогне!

13

славянин

преди 2 години

Значи вече и набодените ще трябва да се тестват, те без това са много по-опасни от ненабодените, защото са си въобразили, че са чисти, а ръсят заразата навсякъде където ходят, а след като ги задължат да се тестват ще ги задължат да си сложат и трета, и четвърта, и N-та дози! Накратко - измамени най-подло камилчета!

12

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, е нали са ваксинирани бре, баси вица, поне не пишете тия неща, че българинът очевидно има мозъкнв главата си. Добрв, че сме неваксинираните иначе хептен ще пламнем. Ваксинираните давате яко фира

11

Анонимен

преди 2 години

корекция ".. след 6-7 месеца..."

10

славянин

преди 2 години

Досега твърдяха, че най-много заразени имало в северна Гърция, понеже там имало най-малко набодени, сега твърдят, че най-много заразени имало на п-в Атика, който е доста по на юг от северна Гърция! Постоянно се оплитат в лъжите и манипулациите си като пилета в кълчища!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 ......А това как ти се струва-Трудностите са пред нас; ако не направим нещо, за да спрем този курс на растеж на заразените, средната стойност до 16 ноември може да достигне дори 5000 случая.......Нали с ваксините щяхме да спрем епидемията?С нарастването на случаите ще растат и смъртните случаи ,въпреки ваксините.

8

Анонимен

преди 2 години

как бе, нали 70% там са ваксинирани?М-у другото данните от юли показват, че 6-7 месеца имате 16% защита от разболяване и 88% от тежко протичане. Да ви е честита третата доза, която дава до 92% повече защита ако сте боцканини само два пъти.В същото време преболедувалите имат 7-11м. имунитет (който може да е и по-траен)

7

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с номер 5

6

Мартин

преди 2 години

Ваксаните също тестове. Значи излязох прав, че отровите не действат! Къде е гаранцията, че тези пипнали не са ваксаните от дозацията? В България няма да се варим на дози НИКОГа 70 процента!

5

до 2 от славянин

преди 2 години

Ама защо 65-те % набодени не спират разпространението на заразата, нали досега ви лъжеха, че дозите щели да я спрат!? А в България умират в пъти повече от всички болести , не само от ковида, и за това заслуга има ''здравната'' ни система!

4

Анонимен

преди 2 години

В Гърция започват да измират "ваксинирани".

3

Анонимен

преди 2 години

В БГ надуват бройки за пътеки. И повече ше стават.

2

Анонимен

преди 2 години

Опааа, какво виждат очите ми? Ваксаните полека-лека започват отново да ги побутват да се тестват, а? Как ви извръткаха всички, ама всички, в целия Свят. След тестването ще има и обратно локдауни и за ваксани. Споко шъ видити!

1

Анонимен

преди 2 години

65% ваксинирани са в Гърция. Имат 44 починали. В България 4 х повече починали. 23% ваксинирани. Пряка зависимост от нивото на ваксинация. Сляп и глух да си, пак ще схванеш.