85

Анонимен

преди 2 години

Преболедуването ще направи много хора стерилни, но когато го разберат ще е много късно.

84

Долу

преди 2 години

Вече няма нормален грип от който преболедува човек!!!????всеки все болен от ковид вирус???? Много чудно

83

Анонимен

преди 2 години

Странен парадокс - ваксините са средство за групова защита, а избора дали да се ваксинираш е индивидуален.

82

Анонимен

преди 2 години

Оцелелите след ваксиниране, ще станат стерилни. Ще видите как след 5-6 години "незнайно" от къде проблема с демографската криза ще се задълбочи и за това ще бъдат виновни неща като стрес, депресия определени добавки в храните и т. н. Който прочете това, нека го запомни, независимо дали е съгласен или не. Планът е много дълбок и замислен за 2 поколения напред.

81

Анонимен

преди 2 години

Само 9% от изследваните. За каква пандемия говорите? НЕ на зелените хартийки! НЯМА да се ваксинирам!

80

Анонимен

преди 2 години

Do 102 - Стига си говорил глупости

79

Анонимен

преди 2 години

При над милион и половина ваксинирани е нормално да умират по 5-10 ваксинирани на ден и по 120 неваксинирани. Никой никога не е твърдял, че ваксините са на 100% ефективни. Само страхуващите се да се ваксинират говорят дивотии в тази посока

78

Анонимен

преди 2 години

Докато ни подлудяват с ковид, подготвят война! Създадоха фронт срещу Китай и Русия. А днес в Черно море идва военен кораб. Защо? Срещу нас ли ще го обърнат ако не им изберем мекерето или срещу руснаците, за да ни вкарат във война. На тия не им пука за здравето ни, искат да си спасят фалиралите държави и за това ще направят трета световна война не само чрез пандемията, а и с бомби. Да не им позволяваме да ни смачкат хора.

77

Анонимен

преди 2 години

До Въциоткъде стигаш до извода, че твоята интелигентност е на високо ниво? От коментара и злобните подмятания оставам с друго впечатление.

76

Анонимен

преди 2 години

За седем дни имаме 879 починали, от които 831 неваксинирани (94,54%) и 48 ваксинирани (5,46%).

75

Анонимен

преди 2 години

Да умират средно по 8-10 ваксинирани на ден и да казваш, че нищо няма да ти стане от ваксината, трябва да имаш ако в главата си, вместо мозък.

74

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте маските! Маски носят само престъпниците. Вие такива ли сте?

73

Анонимен

преди 2 години

Осъзнайте се! Спрете да гледате, да слушате и да четете новини относно ковид. Това си е чиста пропаганда, всява се страх и разединение в народа. Не само в България, ами в цял свят. Не сравнявайте как било в другите държави и как било при нас. Именно заради това че не сравняваме и сме упорити имаме над 1300г. история.

72

Анонимен

преди 2 години

До TestKit 86 От непосредствен опит мога категорично да отрека твърдението ви. Веднъж преболедувал, организмът разпознава коронавируса и незабавно го унищожава. Делта вариантът, да речем, се зароди тъкмо в силно ваксинираните райони на Индия и оттам прескочи в (също набодена) Великобритания и стана Делта+. Пренебрегнахме основен постулат в имунологията - не се прилагат ваксини по време на активна епидемия! И именно за да не предизвикаме мутации!

71

sad

преди 2 години

българските болници само служат като спирки за ония свят. нормално като се има в предвид, че 90% от лекарите гледат на пациентите си като на стока. Не им пука за хората, само да вземат парите по пътеката и ако могат да вземат някой лев от пациента или роднините му. Та 154 са малко починали.

70

Анонимен

преди 2 години

Пенсиите са научени да се подчиняват и някой да ги води по кривата права априлска линия на партията. Затова сега първи се надупчиха и вдигнаха рязко смъртността. Че и акъли раздават.

69

Въци

преди 2 години

Не е проблем да *** по 1000-1400 антиваксъра на седмица, тъкмо ще се вдигне IQ на нацията.

68

Анонимен

преди 2 години

Продължава повишаването на броя на новите случаи и на починалите. Засега няма изгледи да сме стигнали пика и да започне спад. Доста по-заразен е Делта варианта.

67

Гост

преди 2 години

Над 5 милиарда и 200 милиона им плаща Касата по нареждане на Надзорен съвет на година и пак не се грижат за болните !!!

66

Анонимен

преди 2 години

Гони се някаква бройка заразени.