251

Анонимен

преди 2 години

май Стойчо сам падна в капана,с бездействието като здравен минитър?С изказванията за пандемията и ваксините отпреди година?Ще бъде ли последователен , да даде Радев и Мангъров на съд?

250

ЬЬЬ

преди 2 години

Фалшив президент начело но фалшиво служебно правителство с фалшив здравен министър,фалшиви ваксини (срокът на годност може да се удължава по нечие усмотрение,но това ще понижи чувствително желаещите за ваксинация), защото това само засилва недоверието в тях. Президент,нарушавал конституцията нееднократно и назначил противоконституционен министър говорят за обединение на "почтените",но самите те почтени ли са? Питам и отговор не чакам.

249

Вярно ли е, че Радев

преди 2 години

продал ваксините в гаранционен срок ,а за бг граждани оставил ваксини с удължена гаранция.

248

Анонимен

преди 2 години

Ръководителят на Софийския градски съд най-голямата правораздавателна институция в страната НЯМА и НЕ Е ИМАЛ българско гражданство, както нееднократно беше доказано, но продължава да заема своя пост, въпреки че е незаконно. А още по-странното е, че Висшият съдебен съвет и всички други органи на магистратурата се правят, че такъв казус няма и не вземат никакви мерки по него. В светлината на решението на Конституционния съд за Кирил Петков е важно да напомним това.

247

Анонимен

преди 2 години

За какво не е излъгал,че не е лъгал един ден

246

Анонимен

преди 2 години

До Реалист, срокът по принцип не се удължава току така, удължаването на срока не може да стане без разрешението на европейската агенция по лекарствата и за да се случи си има процедура, и между другото много малка часст от ваксините на файзер в България са с напечатен срок 30/09, основните доставки на тази ваксина е след май месец и реално с доста по-късна дата

245

Свиневъд

преди 2 години

Малко тикви да нахраним хайванчетата.

244

До Реалист

преди 2 години

Извинявай,ама Определено си дееебил,нещо което има удължен срок на годност от производителят може да се Използва за употреба,всичко друго са празни приказки а в случаят на Борисов са откровени лъжи!

243

Монегаск

преди 2 години

Тиква с раирана пижама, каква по приятна гледка от това?

242

321

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъжец и некадърник.

241

Дедо Гочо

преди 2 години

В България бившите охранители са най- компетентни по ваксините

240

Анонимен

преди 2 години

До Татул, васкините които продадоха бяха на Астра Зенека, които никой не ги иска в страната, а Баце е поръчал от тях колкото за две Българии, затова

239

Анонимен

преди 2 години

то за "ало Ваньо" немаше нищо, та затова, иначе че Баце си е лъжец го знаеме всички, ама проблема не е че е лъжец, а че има хора които му вярват

238

Татул

преди 2 години

Незная кой е крив, кой прав, но за едно Бойко е прав. Защо не продадоха тези ваксини на които им изтичаше срока а другите, които бяха току що докарани.

237

До 269

преди 2 години

Демек - и сегашните са като предишните, това ли искаш да кажеш?!? Плевела го махнаме щото не ставал, ама чорапа прави същите грешки, па бил хубав!?!

236

До 274

преди 2 години

Като си толкова загрижен за лъжи и демагогстване, що не подаде сигнал за приказките на Кацаров, Радев и Мангъров до преди 6 месеца?!?

235

ЕН

преди 2 години

Най-после някой да даде на прокурор Б.Борисов. Не се спря да говори открити лъжи и да демагогства.

234

До262 Реалист

преди 2 години

Абе ти дееебил си или"реалист"на какъв език трябва да ти се каже??? Фирмата производител Pfizer публично заяви че всички нейни ваксини могат да бъдат използвани в продължение на ТРИ месеца след изтичане на отпечатаният срок!!!!

233

Анонимен

преди 2 години

Точните думи на Баце бяха " лъжат хората, бодат ги с негодни ваксини", сега има възможност да докаже твърдението си, ако не с бодра крачка към бай Ставри, а иначе да ползва за оправдание че на едно шишенце пишело 30/09 е несериозно, то сигурно има шишенца на които пише и 30/06, това не значи нищо, има си компетенти органи които определят дали една ваксина е годна или не, има си и хора които правят ваксините, които следват указанията на компетентните органи, а Баце в случая е един лъжец

232

МЗ предупреждава

преди 2 години

Радев и Кацаров са опасни за Вашето здраве!