97

Анонимен

преди 2 години

На мой колега дъщеря му е лекарка. Вика в болницата - половината (около 50% тоест) от болните с КОВИД са ваксинирани! На кого да вярвам сега?Друг мой колега се разболял и той от КОВИД. Току що научих от шефа, каза че не е на работа щото болен. А и той ваксиниран - родителите му са лекари, ваксинирали са се всички. И те на!

96

Факт

преди 2 години

От новите 5643 случаи 86,99% са неваксинирани и 15,01% са ваксинирани. По възрастови групи - най-много нови случаи има при 40-49 годишните 1108, следвани от 30-39 годишните с 959. После са 50-59 годишните с 936 новозаразени. Четвърти са 60-69 годишните с 794 новозаразени и т.н. Основно заразените са работещи хора. 459 са новите случаи при децата на 0-19 години.

95

Красива Жаба

преди 2 години

Са да ви каем,има по света едни зли учени ора,они ще напраат пакости на света оти си мислиа че они ще управляват свето вовеки ама Дедо Боже немаа да им разреши! Чу! Айде да не им се видело и хаваните само бели праат от пуста лошотия. Хе они си мислат че като са научили математиките и химията там разни бъркочи ще управлеват свето....чекайте бре оно свето се управлява със сръце и разум а не с парите.Они за пусти паре ще затрият свето

94

dd

преди 2 години

колко го карат втори път?

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "Нищо интересно няма. Умират хората. Нямат си друга работа медиците, освен да манипулурат статистиката за ваш кеф." Не са медиците. Затова Радев смени И шефа на статистиката.

92

Анонимен

преди 2 години

Сега вече при тези бройки и за стриктоно изпълнение на зеленият сертификат от ЕС ще ни залеят с пари, ама дали не са пари с връщате защото даром никой не дава.

91

Анонимен

преди 2 години

Няма вирус бе, това е световна конспирация. Идеална промяна се очертава, гласувайте си за нея пак.

90

Красива Жаба

преди 2 години

До 1Абре чедо,оно го праят манипулациите все разни недоносеници дошли от село у големо град,и сега они да се подмажат пред началниците са готови на сичко само и само да ,,останат,,у градо оти после нема ручане и требе да теглят ралото при дедо у градината и да копат компиро и да им се смеят комшете че не са успели да се задръжът у градо и никоя мома с цръвените бузи нема да ги иска

89

Анонимен

преди 2 години

Всичко е сметнато предварително. Казаха ви го още лятото. Трябва да сте uдuoтu, ако не сте го разбрали...

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "Кой "пипа" статистиката в интензивните? Госпожа Смърт!" Мне. Те растата горе долу пропорционално. Тия които умират ги заместват нови. Някой друг е, но той определено има вкус към смърт.

87

До свой

преди 2 години

А можеш ли да изчислиш какъв е процента на фалшивите сертификати при починалите и новозаразените с ваксина от вчера?

86

Анонимен

преди 2 години

Явно сме в предвоенно положение.

85

1

преди 2 години

До Красива Жаба Да, ако не ни лъже някой друг, сме царе да лъжем сами себе си: колко струваме, колко сме важни, какви са ни проблемите, какво причиняваме на другите, колко морал имаме, колко крадем, лъжем и наглеем, и така нататък. Но в случая няКОЙ "помага". Няма начин в увеличаващи се заразени, жертви и хоспитализирани критичните да намаляват. Те растат горе долу пропорционално в трите категории. Е, вече критичните не растат, благодарение на някого.

84

..

преди 2 години

предизборно малко да понамалим бройката.. до вчера удряхме 9000 и мамата си джаса днес лежерни 5к. правите ни на палячовци, но лошото е , че все повече хора се разболяват и е страшно и умират...за едните избори

83

Анонимен

преди 2 години

Кой "пипа" статистиката в интензивните? Госпожа Смърт!

82

Анонимен

преди 2 години

До СВОЙ Няма значение какви хора са: тези хора и преди са били така и не са умирали, сега умират. В момента сме по-зле от всякога в справянето с вируса. Иначе, аз бих препоръчал на всички, които могат, да се ваксинират, не само възрастните и хроничните. Сметките не ти излизат. Няма такова нещо като "активни" и "неактивни". Възрастните може и вкъщи да си седят, като ги докопа вируса и ги свърши, това че са си били дОма не играе никаква роля.

81

Красива Жаба

преди 2 години

До 1Аааа оно българино е патологичен лажец,оно си му е останало от едно време ооще от Работническо дело дето лъжеха народо както станаа с аварията у Чернобиле.Оно си е в гена лъжата и затова се копаме надолу и нема измъкване

80

Станишката

преди 2 години

Добро утро,циркаджии!

79

Анонимен

преди 2 години

До 1"Най-интересната статистика е на интензивните." ------- Нищо интересно няма. Умират хората. Нямат си друга работа медиците, освен да манипулурат статистиката за ваш кеф.

78

СВОЙ

преди 2 години

До 85.Да смъртността е голяма.Но вички знаем,че това са хора с отслабена имунна система и с придружаващи заболявания.Моят съвет е,ако си човек над 65г,ваксинирай се.Но ако си в добро здраве,прочети алтернативни мнения относно ваксините и тогава реши.А относно %,дават починалите,дават окло 5-7%,че са ваксинирани.Аз,по -долу направих калкулация,че от ваксинираните активни са пак такъв %.