46

Анонимен

преди 2 години

До 44: Щом си бясна, има ваксини и против бяс.

45

Росен

преди 2 години

Още веднъж се убеждавам,това поколение на ,, промяната " не е адекватно.Разглезено до самозабрава. С огромни претенции без никакво покритие,непрекъснато искат нещо,а всъщност не са наясно какво искат.Ли...-гльо -....в ци което съсипват държавата и нямат мозък да.го.осъзнаят

44

Анонимен

преди 2 години

Това което приемате за вас като мерки и игли на по-късен етап то ще се наложи и за децата ви.

43

Анонимен

преди 2 години

Ако ще ги тестват в класните стаи и то от учители са безмислено изхарчени 13 милиона. Струпването за тестване в затворени помещения само ке увеличи разпространението.

42

Анонимен

преди 2 години

Бясна съм. Никой нищо не иска да спазва. Контрол никакъв. Тия не искали тестове. Децата им не искат вкъщи. Не искат да слагат маски. Синът на моя позната, с коронавирус, карантиниран, ама ходи на работа. Друг, пак с коронавирус, карантиниран, ама извикал колегата а му ходи на гости, като "забравил" да каже, че е болен и от какво.

41

Анонимен

преди 2 години

На децата нищо няма да им стане, но тези тестове са подходящи единствено в малки населени места, където класовете са по-малки и може да се организира тестването. Иска ми де за видя Денков и Кацаров да направят едно показно в някое столично училище как 300-500 деца ги тестват в 8 сутринта преди влизане в час без за смесват потоците.

40

Без тестове

преди 2 години

Старците, като толкова ви е страх, идете и се ваксинирайте. Или толкова обичате децата, че предпочитате на тях да им бъркат в устите, носовете и къде ли не, за да обикаляте магазините вие? Толкова ги обичате, че бихте наболи тях, за да сездите вие без ваксина. При такава любов, омраза не ни трябва.

39

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че втези стаи дето не ги проверяват и по цял ден ърдят си е за маска.

38

ха-ха-хаааа

преди 2 години

До Анонимен 31Жалко е, но твоето мислене!

37

Анонимен

преди 2 години

Нито тестове нито маски трябва да имат, детските мозъци имат нужда от кислород за да се развиват, а с маски той е недостатъчен и така им се забавя умственото развитие.

36

Анонимен

преди 2 години

34 ако питате оная Милена с 3те деца, ще се съгласи на всичко. Много са ми интересни такива майки. Раждат като в животинска ферма и после пищат, че нямало кой да й гледа децата. А като ги прави, кой е мислила че ще ги гледа? Държавата ли? Или някоя сектантска организация. Децата са отговорност на родителите, първо на тях, второ пак на тях!

35

Анонимен

преди 2 години

Заради разглезени *** и отрочета никога няма да се оправим. Не искат ваксини, не искат тестове, не искат маски ... какво искат? Смърт??? Антиидиоти и простаци, страхливци конспиратори затриват държавата

34

Анонимен

преди 2 години

А на "Вуйчо Ваньо" ще направим паметник,ама на глупоста!

33

(-_-)

преди 2 години

Децата трябва да се върнат в училищата. Присъственото обучение е незаменимо. Тая дивотия с преувеличената страшна пандемия трябва да спре.Няма страшно, защото смъртността е пренебрежително малка. Тия дезинформации по медиите имат задачата да продават продуктите на биг фарма и толкоз.

32

Анонимен

преди 2 години

31 днеска е тест от слюнка. Утре настава щам с дрискане и теста е бъркане в дупето за натривка. И щом си се съгласил на първото, вече си дал съгласие и за второто. Не! Категорично не!

31

Анонимен

преди 2 години

Някой ваксър с акъл на овца ще ги убеди да ги тестват.

30

Анонимен

преди 2 години

То малко безмислено да ги набутат в тясната стая 20-30 парчета, съда похрачат малко, после неквалифициран за работа с биолигични течности учител да обработи пробите за поне час и след това ако някое излезе положително да звънат на родителите да идват да си го прибират. Станаха поне 3 часа, през които ще са си обменили всички вируси помежду си и им остава още час свободен за учебна дейност.

29

Анонимен

преди 2 години

26 щом работиш толкова много и си толкова велика, наеми за 4 часа студентка да е гредачка на детето ти. Хем ще му помага с домашните, хем ще ти е спокойно, хем ще е с млад и можещ човек. Ние се менкаме по няколко майки да помагаме на децата. Не всеки има баби, но на групи се справяме. На тестовете в началото на годината децата ни показаха перфектни резултати. Искаш ли, има начин.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво ще им стане , ако ги тестват. Тестът е щадящ, със слюнка. Наистина доста простиродители има. Жалко за нацията. Нищо няма да излезе от това поколение.

27

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

След 9ти май 45та в цяла Европа се провежда Народен Съд.Натякват ви,че е комунистическо творение ама не е! Във Франция са трепали де що има фашистки "колаборационисти", даже са бесили компаньонки дето са спали с немски войници и кръчмари, които са им сипвали вино. Фашизма се върна и всеки ваксър или който иска децата да се боцкат е за РАЗСТРЕЛ!