91

Бай Тошко

преди 2 години

Шапкарят Радев не знаел бил, разбираш ли ... Още помня кога само повтаряше нагло "Четете Конституцията". Другарю Льотчик, май само ти не си я чел?

90

нормален

преди 2 години

Абе това е държава бре президенте,да не го приемаш в кръжок по танци и да го одобряваш защото ти е ти е симпатичен,въпреки че е слаб танцьор?

89

3737

преди 2 години

Решенията на КС се изпълняват. Прав е Радев. Сега прокуратурата да приключва досъдебното производсво срещу Кирчо и до изборите да му връчат присъда. Престъпление има и пътят към прилагане на НК е разчистен.

88

Анонимен

преди 2 години

Желю Желев е поставил много ниско летвата и от тогава всеки все по-зле и следващият мераклия си казва щом тоя може, що пък и аз да не мога, и така се дълбае дъно до отвъдното на една нация

87

Анонимен

преди 2 години

Не се съмнявайте, Киро е видял че тук има море от баллъци и съвсем нормално е дошъл да ви обере, с бизнес никога няма да изкара такива пари, загряхте ли?

86

a

преди 2 години

Кой ми *** в гащите стана тук май....

85

Първан Симеонов

преди 2 години

Електорални нагласи към 27.10.2021г. -14.00ч. Румен Радев - 35,4 % (и продължават да спадат). Огнян Герджиков - 33,9. %Мустафа Карадайъ - 8,2 %. Лозан Панов - 7,2 % и т.н. Като гледам тренда до изборите нещата се обръщат и доскоро "сигурният" следващ президент май трябва да си търси работа.

84

Анонимен

преди 2 години

е казал е,че не е съгласен в крайна сметка, щом се е застъпил за Петков.. даже се разбира и че би търсел още хора с двойно гражданство, стига това да удовлетворява интереса на НАТО и влизането на С. Мак. в организацията. С такива нискоинтелигентни подмазвачи и на западното задкулисие не им е лесно щот те с такива капацитети война от никакъв тип не могат да спечелят

83

поука за в бъдеще

преди 2 години

Никога повече власт на гламави овенни като Р.Р.

82

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант опозори президентската инструкция!!!

81

изход

преди 2 години

РАДЕФ ОСТАВКА

80

Пенка

преди 2 години

Много се вълнувам! Запазих си час при нотариус да се откажа едностранно от заплащане на данъци и осигуровки в българия. Урааааа!

79

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** А СЕГА НАМИРАШ АДРЕСА НА ЕВРОПРОКУРАТУРА И СЪОБЩАВАШ ФАКТИТЕ С КОИТО РАЗПОЛАГАШ, ПОНЕЖЕ МАНТРАТА Е ПРОКУРАТУРАТА Е НА ГЕРБ И ЗАТОВА НЯМА РАЗСЛЕДВАНЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ РАЗСЛЕДВАНИЯТА ГИ ПРАВИ ДАМАДЖАНКОВ И МВР, ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ФАКТИ, А СЪЩО И ЕВРОКОМИСИЯ, ЕВРОПАРЛАМЕНТ 6 МЕСЕЦА ОБРЪЩАТ ГЕРБ С ХАСТАРА НАОПАКИ- НЯМА ФАКТИ, САМО ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ. НАЙ "ГОЛЕМИЯТ ФАКТ" СА ОНИЯ СНИМКИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА- КОГАТО КАСАТА Е СРЕЩУ ЧЕКМЕДЖЕТО,НО НЕ УСПЯЛ ДА ОТВОРИ КАСАТА И В Ч/О

78

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков се отказа от канадското си гражданство, *** обаче го плюе, вместо да се радва, че един нормален българин в чужбина се е върнал да живее и промени положението в Родината ни майка България.

77

ФАКТ

преди 2 години

Мястото на жaлкия фигурант е в затвора!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Да ви го кажа още от сега - в света няма, през последните няколко хиляди години не се е родил още от древна Гърция политик, който да не е корумпиран, зависим и като цяло играч. Това, че някакъв е уж завършил Харвард и има наглостта да излезе и да говори как нямало да има корупция го забравете и със спестените пари ще станете милионери, това никога няма да стане, просто на запад го наричат с друго име "лобизъм".

75

Дядо Георги

преди 2 години

Г-н Радев, честа на офицера изисква: -Подаване на оставка и оттегляне от политиката. Вие най- малко сте честен, а после и офицер. Ще го направите ,нали? Та вие нарушихте най-съкровения български закон.

74

алчен фигурант

преди 2 години

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някаква си конституция на РБ и най-малко пък за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата отива на кино , а и Гешев отдавна го чака за спявка в следствения арест.

73

Анонимен

преди 2 години

Хаха, незнанеито не е опрадвание, хайде сега Гешев да му направи проверка и за други подобни далаваерки.

72

Лъжите продължават

преди 2 години

Ох, горкият - не знаел !? А тогава преди месец защо нагло даваше акъл на КС да неглижира казуса с Кире - лъжеца ? И сега всички подкупни медии бранещи като Матросов пред амбразурата Фигуранта - Радев ще ни убеждават, как видете ли "светата вода ненапита" назначена от Решетников нищо не е знаела !? Това че си неук, неграмотен, властолюбев и злобен комплексар, не те освобождава от отговорността какви мошенници си назначил в служебното си правителство. Зеления чорап забърка всички тези лай на!