546

Анонимен

преди 2 години

Виждам че на троловете им пасва тая ситуация! Радвайте се,постигате цели! Колкото по лошо толкова по добре! Ето няма ги ГЕРБ и какво става?

545

Анонимен

преди 2 години

до 649 " Наденце" що не се пуснеш на Радев а?-:)) Па после говори!-:))

544

Анонимен

преди 2 години

Радев президент, Петков премиер. Точка.

543

Анонимен

преди 2 години

До Наско Облака от Русе Нищо няма да забрави никой. Радев ще ви набие опорките там където заслужавате. И ние ще гледаме с удоволствие.

542

Анонимен

преди 2 години

Без Борисов така е и така ще бъде! Радвайте се!

541

Наско Облака от Русе

преди 2 години

ГЕРБ се надяват, че ще забравим как пребиха децата зад колоните. Или за чекмедженцето.

540

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 640 "борисов е еманация на упадъка на тази държава," А кой е по-успешен премиер от Борисов в най-новата ни история? Дай две-три имена, нали то е "упадъка", няма да ти е много трудно да посочиш тия велики политици преди него. Да не се окаже, че преди него не упадък, ами катастрофа е било!!!

539

Burgir 23.99лв

преди 2 години

Толкова народ около тоз ***, а не се намери един, който да му кажи че не се казва "шеЕсе", а се казва "шестдесет" или в най-лошият случай "шейсет". Бургер. Край.

538

българин

преди 2 години

" Бяхте"! Но никога повече НЯМА ДА БЪДЕТЕ др Борисов крадецо! -:) Бивш член на ЦК на БКП като пожарникар! Па после в началото на прехода,създаде своята " Ипон" .Тъкмо вече Мутрите си бяха разпределили охранителният и застрахователен "бизнес" на "пазара" свой! след 1989 г! Па беше пазач на Тато щото държавата плащаше,па после на Мадрицкия крадец Симеончо гологлав,който така и не успя да ни "оправи" за "800 дни"!-:( От тук на татъка ГЕРБ е МЪРТЪВ!!!!

537

Надя

преди 2 години

Радеви троляци,е много сте про-сти и зли.Дрънкате едни и същи ченгесарси простотиди. Борисов е истински държавник и лидер.Умен , мъдър с широка душа.Радев е тесногръд,селско нкадърно парвеньо,с големи амбиции но с посредствен ум.

536

Анонимен

преди 2 години

Защо *** е цензурирана? Баааххти ГЕРБ'арския сайт.

535

Анонимен

преди 2 години

Бойкуооо, хоарата не са глупави. Не са забравили за златата за еврата в чекмеджето, за ***, за фалшивите настилки на автомагистралите, за Мишо бирата. За това че си човек на Путин, за това че си комбина с Пеевски. Списъка е два километра.

534

Анонимен

преди 2 години

За няколко месеца,бавно и полека,народа порасна с няколко века.Разбра ли тикво?Никога повече няма да видиш власт.

533

Анонимен

преди 2 години

Точно пък тоя бибитков уплаши хората от ваксините, като спря астра зенека.

532

БГ реалност

преди 2 години

Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно , че при Борисов живота беше подреден , цените нормални а хората редовно си получаваха заплатите. В момента какъвто е президента , такива са и хрантутниците му от правителството и това логично води да се множат ежедневните вече протести, а за справянето с ковид кризата - да не говорим.

531

Анонимен

преди 2 години

Когато ГЕРБ беше на власт,пак бяхме на първо място по смъртност.Хорота умираха по коридорите на болниците,а други дори не можаха да стигнат до там.Хвалипръцко,разчиташ на късата памет на хората,но този път не си познал.Нищо не сме забравили и нищо няма да ти простим.

530

Юруш другари !

преди 2 години

Напред с другаря Румен Радев, ПП и БСП ! Напред към студена и гладна зима ! Тролчета на Прокопиев и Кутев, подпомагани от Бабикян щракат ли щракат по мазните си клавиатури фейкове, да закърпят и днешния ден с една 20-тачка

529

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 636 "Този тип е напълно безоговорен и вреден," Хахахахахаха. На фона на 80% маллоумен мат'рял и ДСари водещи ви към национална катастрофа чрез геноцид Борисов в еманацията на отговорност и полезност. ЗАТОВА Радев и ДС ще ви мачкат, щото ще си изкривите устите, за да не признаете дължимото. Тръгнеш ли да лъжеш, някой ще те тъси да ти извива ръцете за това.

528

Анонимен

преди 2 години

До ШуткоТози тип е напълно безоговорен и вреден, Само се замисли онзи ден какво говореше за ваксините ама няма прокурор с топки да го закопчае.

527

Vasko

преди 2 години

Като покриеш входно ниво за 3 ти клас и се научиш да пишеш и четеш, обади се!