9

Анонимен

преди 2 години

Кви са тия сдружения?Лекарите означава всички лекари в България а не някакви сдружения.Аз видях лекари и сестри в Пирогов които чакат за тест и пак не искат ваксина.Правете си изводите.Нека се покажем като народ на 1300години,нека ги спрем тези психопати защото всички сме на дръвника на едно ако не сега след време.Да си спасим децата, няма време!

8

ммм

преди 2 години

Изпитвам страх от подобни ваксини, хем съм вече на 78 години. Смятам, че пред мен е все още живота, много ми се иска още и още да живея! Лягам си с 9 песа, като имам и 27 котки. На село съм и не допускам никои да ми идва; по цял ден съм в градината, през лятото съм чисто гол и се обливам със слънчевите лъчи, пия вода само от кладенеца, хапвам това, което природата ми е дала. На магазин не ходя, нямам необходимост. Двора ми е 12 дка и всичко си имам, но няма никакво спокойствие, а толкова ми се

7

Майна

преди 2 години

Трябва пълен Локдаун,тази зараза върлува 2 години !Стей хоум

6

Demonaz

преди 2 години

До кога тези агитатори и комунисти?? Ограниченията у вас драги.

5

Анонимен

преди 2 години

на него са му наредили да вкара сертификата, друго не го интересува - толкова. Ще натискат да се ваксинираме без значение дали сме преболедували, имаме някакви заболявания и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

А пък не щат да се бодат ! Да се бодем ние нали ! ДГД!

3

Анонимен

преди 2 години

До вчера хората умираха от рак,инсулт,инфаркт и още.Защо по цял ден не ни облъчваха по телевизията ,защо сега е тази истерия?Събудете се хора,трябва да ги спрем до като имаме време.Гледах видео от телефон,снимат трупове в чували а единия пуши цигара преди да снимат тв камерите това няма да видите по тв!

2

Анонимен

преди 2 години

съда защо не ги затваря тия агитатори и фашисти?

1

Асан

преди 2 години

Китайците направиха ковид болница за 1 седмица на голо поле