274

Анонимен

преди 2 години

Уау, супер наука, няма що. Ами като нямат симптоми, страшен вирус е това, какво да ви кажа. Какъв локдаун като умират предимно хора с тежки заболявания и на възраст. Освен това без симптоми като си не можеш да заразиш никой, това е нелогично. Особено, когато става дума за респираторен вирус, който за да те зарази трябва да стигне до теб, а ако няма някой симптоми как ще стане това?

273

Анонимен

преди 2 години

Проф. Кунчев забравя някои факти - Матиматико-статистическите анализи използват достоверни факти, а не "изблик на емоции"! Изказване от типа "...те ходят невинно насам- натам и сеят зарази, защото са безсимптомни..." е не професионално - Кои са "те" и какво да ги правим? "...и починали, беше ясно преди месеци и си беше предвидимо...? - Защо г-н професора не поясни колко места трябва да се "резервират" на гробищата? Как може математик да дава оценка, че "това са хора с едният крак в гроба"???

272

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 "А може ли първо да видим колко хора са умирали от тези болести." Ами само т.нар. "испански грип" е затрил между 17 и 100 милиона в рамките на година и половина. НАдявам се, че това е цифра, която можеш да ми демонстрираш, че се случва и до ден днешен, с модерна медицина.

271

Дедо

преди 2 години

Храта се заразявали и ходели невинно насам натам !?!? Значи хората трябва да се чувстват виновни , че се разболяват !? Що не си гледа тоз математиката !

270

Марко

преди 2 години

И сега какво стана?!Юмрука на фигурата се оказа една мека китка.България е блато навсякъде и всеки си прави каквото си иска.Егати Неща....стни-...ците на ,,промяната"А тия платените зулумаджии се изпариха и мълчат като на това с което сядат .Само мошеника бабикянчо лъже като дърт ***

269

Анонимен

преди 2 години

Ще съм честен. Само Бог, може да ни спаси, но ние Му се присмяхме, отказах ме се от Него, поругах ме Го и накрая Го забравих Ме! От ап. Данаил и откр.на Йоан се намеква за последните времена и идването на антихрист. Да ни е честито! Този път Бог, окончателно ни забрави.

268

Анонимен

преди 2 години

От миналата пролет си мислех, че единственото ефективно нещо е редовно безплатно бързо тестване НА ВСИЧКИ! И карантиниране на всеки изловен. Боднат - не боднат - все едно. Но това не се приема, защото няма да спечелят ваксинаторите на бигфармамафия. Така лъжат, че са произвели нещо, което е видно, че за една година свърши работа нула, но причини купища проблеми.

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 "Оставете всички на мира и истерията ще отмине." Истерията ще отмине, но смъртността - не. А защо смъртността не предизвиква приетеснения сред антиваксърите е нещо, на което могат да отговорят само психиатрите.

266

Факт

преди 2 години

Тая вълна с нищо не е по-различна от предните и след нея прекаралите вируса ще са над 50%+ваксинирани около 30%,което ще е достатъчно да няма повече мерки.Колкото до претоварването на болниците-просто трябваше да се разхлабват мерките в ненатоварения период,за да се разпределят по-равномерно заразяванията във времето.

265

ПУ ТИН

преди 2 години

*** БЕ! НЯМА ВИРУС, А ПРОСТО ХОРАТА СИ УМИРАТ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ И ОТ СТАРОСТ! ЧОВЕКА НИ ГО КАЗА ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НА ШИПКА. И СЛАВИ ТРИФОНОВ КАНЕШЕ АНТОНИЯ И МАНГЪРА БЕШЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА, ЧОРБАНОВ, СИМИДЧИЕВ И ДРУГИ ТАКИВА ЕКСПЕРТИ НИ ПОМАГАХА ДА РАЗБЕРЕМ ИСТИНАТА ИЗРЕЧЕНА ОТ ГОДЖИ - ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ!

264

Огнян Кунчев

преди 2 години

Всички ваксинирани и сертифицирани задължително и без компромиси да посещават заведенията. На отсъстващите без уважителни причини да се налагат глоби от 5000.00 лв. без ДДС. За уважителни причини да се считат само отсъствията заради заразяване, боледуване и летално отсъствие.

263

Извънредно Положение

преди 2 години

В Танцуващия певец и БТВ търси талант Нема Ковид. Танцуват пеят, смеят се, играят на прескочи кобила, публиката наблъскана на караминьол през 50 см, в сутрешния блок няма Ковид, в новините няма Ковид, в сбирките на ГЕРБ няма Ковид, при президента пак няма Ковид. В банките няма Ковид. В супермаркета няма Ковид. Ковид има само в заведенията и малките магазини. Хора, слепи ли сте?

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 А може ли първо да видим колко хора са умирали от тези болести. Те, самите лекари са започнали да си мият ръцете преди операция едва в средата на 19-ти век. Преди това са убивали пациентите си с пренасяне на бактерии и микроби. Детската смъртност е била висока, затова си мислите, че хората са живели само 35 г. Това всъщност е заблуда. Дори в древността са живеели повече, отколкото ни казваха.

261

Жалко е

преди 2 години

Професоре на кой говориш, на население болно от п.р.остотия и мания за величие е ли?!

260

Анонимен

преди 2 години

До факт: Какво да направим ние хората, че не разбрах? Какво означава думата "събодете"?

259

пълен идиот

преди 2 години

Пълен локдаун за льольовци без зелен сертификат. Излизане до магазин само след СМС по веднъж на два дена.

258

до 268 от славянин

преди 2 години

Зеленият сертификат за нарковаксърите в действителност трябва да бъде жълта книжка и да сте на постоянен отчет в местните психодиспансери!

257

Факт

преди 2 години

Ако скоро не ни дойде акъла ще страдаме още повече, хора събодете се най после.

256

Котарак

преди 2 години

До Ако 264 Реални са. Средна възраст на починалите - 75 години, предимно със сърдечни заболявания. Това също е реално!

255

Махнете Серификата

преди 2 години

Ваксинирани ходят свободно без маски, разнасят чумата. Убиват възрастните хора.