76

Анонимен

преди 2 години

За всичко си има причина. Който народ иска с Русия е задължително беден и гладен.

75

Анонимен

преди 2 години

имам прозорци ветрилници

74

Димби Провадия

преди 2 години

идете НА ЖИВО да видите как е в Румъния ! идете ако ще и в обикновено градче или селце идете дори и виртуално ннннннннннннннннищо общо с България !!! всичко подредено , наместено , красиво , почистено , газифицирано , маркирано , асфалтирано и т.н. КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ , РУМЪНЦИТЕ !?

73

АнонимеН

преди 2 години

МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В РУМЪНИЯ Е 980 ЛЕВА ИЛИ С 50% ПО-ГОЛЯМА ОТ БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО Е 650 ЛЕВА! ТА ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ, ЧЕ РУМЪНЦИТЕ СА ПО-ЗЛЕ! С 50% ИМ Е ПО-ВИСОК ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ!

72

sofeto

преди 2 години

Така просъществуват проЗДите, неуките, живеещите в бeзаконие и ред, зависници и други подобни лошотии!

71

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи добре ли си? Чеха няма да ти работи за дребни пари, тези чехи, които нямаха достатъчно средства , отидоха в Германия да си изработят парите и се върнаха, там дребния и среден бизнес не се спъва, а се стимулира, не беше така жестоко разграбена и разрушена икономиката им, а се трансформира, без групировки и насилие.

70

Анонимен

преди 2 години

ИДЕ ГЛАД

69

Pomak

преди 2 години

Бедни сме, щото сме масово прости, но си въобразяваме, че сме нещо повече от другите! Белег за простотия е да позволиш на един неграмотен мутрак да те управлява 15 години като абсолютен собственик на държавата. Даже в Латинска Америка и Африка мафиотите не стават министър председатели! Белег за простотия е и да гласуваш 30 години соколчето на ДС с малката пушка и философско образование!!!!

68

до 88

преди 2 години

Има обаче една огромна разлика между Испания и Германия и тя е, че в Испания 74%имат собствено жилище, а в Гврмания този процент е едва 53%! Испания е първенец по собствени жилища от държавите в Западна Европа! Данни Евростат не говорене на изуст!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83Не може да живеем с мисленето от времето на соца и да искаме промяна, която ще е много неприятна за нас......хахахаха :)) Капитализма означава да оцеляваш всеки ден, соца ни е размекнал доста, очакваме всичко наготово.....хахахахаха :))) Виждате, че дори в Чатите си искат соца, разбира се по различен от нашия дето сме го имали :)))

66

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАма фактите са, че източна Европа беше буквално разграбена и унищожена от западните държави, не само България, а цяла източна Европа, дори източна Германия бе съсипана, но някои държави успяха да стъпят на краката си , като Вишеградската четворка например, дори в Румъния, която беше много изостанала, стъпка по стъпка се оправят и селата им са живи и се развиват, не са ограбени,окрадени,тероризирани и обезлюдени, като българските села!

65

Ганио и Петреско

преди 2 години

Братчед докога ще седим в тоя съюз бедни и последни .Дай да бягаме от тия.

64

Така

преди 2 години

А защо Германия не посочена като в статистиката пише, че са заедно с Испания по 27%???Разликата там, че бедност в тия държави е различно от бедност в България!!

63

Анонимен

преди 2 години

така е редно - проcт богат няма. Даже да спечели от лотария проcтакът ще пръсне парите на момента.

62

Анонимен

преди 2 години

До 77. В страните от ЕС ЖИВОТА Е ПО СПОКОЕН И БЕЗ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩЕ. В комплекс Яворов , Изток , Изгрев самотни болни със самостоятелни жилища. Без доходи. Това е действителността

61

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКога пък е живяла Русия столетия под монголско робство? За първи път монголите се появяват през 12 и 13 век и през 14 век, вече са били изгонени, българите също са воювали срещу тях , при това успешно, цар Ивайло е воювал на територията на днешна Румъния(тогавашна България) с тях!

60

черния

преди 2 години

До АнонименТочно толкова щяхме да получаваме и от Южен Поток. Те нали същите хора го договаряха.

59

Анонимен

преди 2 години

Ние сме най във всичко - това е положението. Най прости, най бедни и най депресирани в ЕС. Да не забравя и най заблудени че заслужаваме друго или нещо повече от другите народи по света защото света не е ЕС а българина се сравнява с богатите сега и затова е толкова депресиран - ако излезе малко по далече от перник може и да види че има и по зле, въпреки че за по прости не вярвам...

58

Анонимен

преди 2 години

имам прозорци ветрилници

57

Анонимен

преди 2 години

По добре бедни при богатите от ЕС. Отколкото роби на болшевизма при руската колония на Китай. Точка по тоя въпрос.