235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 Казваш те са в Космоса, аз питам а ти къде си? Може би у ***

234

xaxsasб

преди 2 години

До 274 няма лошо да се ваксинираш, вече си от добрите. Нас лошите дето от 10 години не сме стъпвали в болница освен за снимка на зъб кучета ни яли. Не сме добър материал, не ни пука, готови сме да умрем, а такива на властта не се харесват и трябва да се налагат репресии. Психологически манипулации, за да ни ръчкат и да викат "тук е райската порта". Нали си нарисувахте кръст с агнешка кръв на вратите. Не се притеснявай ще умрем тези с немаркирани порти или поне така разправяла "библията" хах.

233

Анонимен

преди 2 години

До отчаян Тая Свобода води до Смърт, егати не го ли разбрахте

232

Анонимен

преди 2 години

до 277 Вкъщи , защо ? Искаш да минеш ли ?

231

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 271 Те са си, ами ти къде си?

230

Анонимен

преди 2 години

до #274 Браво , печелиш гумен чайник

229

xaxsasб

преди 2 години

Ходете да имунизирате братята от катуните, как тече кампанията там? Те влизат ли в статистиките? Тука някакви балалайки пишете от 3 години, ама като си бие някой ваксината и хоп негоден за кръводарител. Какво предлагат медицинските лица, да се ваксинираме 85% от населението, да заформим лов на вещици, и като хватем 5% от неваксинираните и да ги вкараме в болниците да стават кръводарители насила ли? Пълно е с парадокси в начина на мислене на майм-ноподобното властелин на планетата.

228

Предадох се

преди 2 години

Бях твърдо против ваксините отначало. След месеци на четене и проучване не намерих нито едно достоверно твърдение за вредата от тях. Логично, единственото което осташе да направя е да се ваксинирам и аз.

227

отчаян

преди 2 години

Защо телевизиите не отразяват яростните протести срещу измислените "сертификати" в Италия? Интернет гъмжи от видео репортажи в които ясно виждам как влизат в сблъсъци с полицията, хиляди, стотици хиляди италианци, няма как да ги преброя и крещят "Liberta! Liberta!" - което и без да знам италиански разбирам, че е вик за Свобода!Защо телевизиите налагат затъмнение на тези кадри, които няма как да се скрият? Повтарям - това не са "конспиративни теории" - това са документирани видеозаписи!ЗАЩО???

226

ЦИНИК

преди 2 години

Адин са вакса от наше селу и умря минала седмица. Будала бря. Ко си пийше ракията ридовну кът сички нормални ора у селу нивгъш няааше а фане коронка . А той отишъл и са ваксал с две игли уж за по сигурну.

225

Анонимен

преди 2 години

до 268 А с 20% Нобелови лауреати не знам как още не сме в космоса ...

224

Анонимен

преди 2 години

80% мозъци в тая дъжава, а тя на дъното. Що така, бре?

223

Баща ти

преди 2 години

до #259Безполезна биомаса е пихтиестото вещество межде ушите ти . И на теб главата ти служи само за да не ти влиза вода във врата когато вали ...

222

Анонимен

преди 2 години

Сега вие с вирус ли се борите или с отказващите да си сложат ваксината, която е доброволна, че се обърках вече?

221

Стига лъжи

преди 2 години

Процентът е 80. Който е решил да се боде вече се е набол.

220

Анонимен

преди 2 години

Състави ли се редовно правителство и след нов мандат за Радев много неща ще се променят . Няма да се размине ваксинацията за нежелаещите . Почти всички браншове са ЗА ваксинирането и ПРОТИВ затварянията . Начело с Алибегов разбира се

219

Анонимен

преди 2 години

Овцете,които отиват на боцкане и подписват някакъв си "документ",с който оневиняват всички престъпници по веригата производители на ваксини,политически структури,световни "здравни" организации и лекарски такива,си заслужават участта.А самото наличие на този "документ" съвсем явно за нормално мислещите показва,че Мафията знае достатъчно добре,що за "ваксини" предлага на оФФФчия мат'рял!

218

Анонимен

преди 2 години

До Коприва 222. Мда, и ще продължава да живее по горите. Дивотията е чудовищна.

217

Анонимен

преди 2 години

Честит фалит на всички заведения и ресторанти . Сега ще поработят за кратко с 20% ваксинирани и ... край . Ще работят от вкъщи ;(

216

Анонимен

преди 2 години

Забравих да ви благодаря за вниманието, което отделяте на неваксинораните. Очарована съм,мерси!Защото не постижение да те приемат в Рая, постижение е да те изгонят от Ада.