27

Анонимен

преди 2 години

Цвиленето на герберските магарета е музика за моите уши.

26

реалист

преди 2 години

До Отровна гад. А българскит народ ще ги плати.

25

Анонимен

преди 2 години

КЪВ Е ТОЯ КАНАДСКИ ЛЪЖЕЦ БЕ? ИСКАМЕ СИ НАТУРАЛНИЯ БГ СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ -ТОЙ НИ ЛЪЖЕ НАЙ- ДОБРЕ! ША ВИ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛАТА ,АКО ГО ИЗБЕРЕТЕ, ДО 2100 ГОДИНА!

24

АнонимеН

преди 2 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЗПРАТИ 3 БАРЖИ ДА РАЗТОВАРЯТ ВЕРА СУ НО НАШИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО СПРЯХА РАЗТОВАРВАНЕТО НА 28 СЕПТЕМВРИ ! СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ Е МНОГО ПО-НЕКАДЪРНО И ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ САМО СА ПО-МАЛКО КРАДЛИВИ ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, НО ПОСЛЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ Е!

23

Случаен минувач

преди 2 години

Ми ето че сега излиза, че правосъдният министър Янаки Стоилов е направил справка и излиза, че Кирил продължава да си е канадски гражданин до 14 септември 2021! Направил е справката на 15 септември, в отговор на запитване на председателя на конституционния съд Борис Велчев! Четете във faktor.bg! Значи абсолютно конституционно нарушение е назначаването му за министър! Този документ, дето го даде на Конституционния съд, уж издаден от канадското посолство в Букурещ, е фалшив!

22

затвор за Рундьо

преди 2 години

Радеф носи пълната отговорност, глyпавият зеленчорап за пореден път е погазил Конституцията и е назначил канадец за министър.

21

Анонимен

преди 2 години

а как стои въпроса с диипломата на каскета? КС какво каза? И него ли да вкарваме в затвора? Неговите актове отменяме ли ги? А назначаването му?

20

Анонимен

преди 2 години

А Боко лъжеца,който ви *** и краде вече 12 години,по-добър ли е?А,гербави ***?

19

Анонимен

преди 2 години

мъка ту лупска...

18

Анонимен

преди 2 години

Това ли е най-важният проблем на България днес?А тези с двойно гражданство,които гласуват,но не знаят къде е България и майчиният език им е друг?А тези,които не могат да се подпишат,но също гласуват?Не са ли те най-голямата опасност за страната?

17

АнонимеН

преди 2 години

ЦЯЛОТО СЛУЖЕБНО УПРАВЛЕНИЕ НА РАДЕВ Е ЛЪЖИ И ПРОВАЛИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ! КИРО МЕНТАТА, ВЕРА СУ И БЕЗПЛАТНИТЕ АНТИБИОТИЦИ НА РАДЕВ ДЕТО ТРЕПАТ ПО 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТКОЛКОТО ПРИ БОРИСОВ !

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Недоразумението Кирчо е поредния гаф на фигуранта, който с действията си продължи да потъпква българската Конситуция, която от тук нататък ще се нагажда и пренаписва по нуждите на Хунтата му...Тези които застанаха по юмрука му в своята несъстоятелност провалиха цели 2 парламента в рамките на няколко месеца и ни докараха сегашните икономическа, здравна и социална киризи в които България влезе без действащо парвителство и бюджет, а единствената цел на сегашния кабинет е преизбирането на фигуранта

15

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНОТО СЛУЖЕБНО НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ Е СВЪРШИЛО! ДАЖЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ДА СЕ СПРЕ РАЗТОВАРВАНЕТО НА КОРАБА ВЕРА СУ НА 28 СЕПТЕМВРИ ЩОТО КАТО ЗАГРЕБВАЛ БАГЕРА ПАДАЛО ПО -МАЛКО В МОРЕТО ТА ГОЛЯМОТО ЧУДО! СЕГА ВСИЧКО ОТИДЕ В МОРЕТО И СЕ Е ПОЧТИ РАТВОРИЛО ВЕЧЕ ЩОТО ВОДАТА НАПЪЛНО Е ПРИ ТОВАРА НА ПОТЪНАЛИЯ КОРАБ ВЕРА СУ КОЙТО СЕ ПЪЛНИ ОТГОРЕ ВЕЧЕ !

14

ганьо

преди 2 години

Няма как да се наричаш "почтен" и в същото време да подаеш декларация в която съвсем умишлено лъжеш. Е ни си почтен и толкова.

13

Анонимен

преди 2 години

Киро Лъ Жеца :)

12

НК

преди 2 години

САМО е подал декларация с невярно съдържание, съгласно чл. 313 от НК и ще получи САМО 3 години затвор

11

Отровна гад

преди 2 години

Индивидуални административни актове, издадени от некомпетентен орган, стават нищожни, но след обжалване на всеки един по отделно! Много адвокати ще получат тлъсти хонорари заради канадския харвард!

10

как ви се струва

преди 2 години

по тази логика фигуранта не носи отговорност ако назначи доказан престъпник който е попълнил декларация че не е престъпник - вече . голема логика :)

9

до2

преди 2 години

няма и за това се подава тази декларация, чакам да кажеш как Президентството би проверило някой какво гражданство има, ако то е двойно

8

Еми ето

преди 2 години

Нямаше да гласувам и тоя път, но след цирка който спретнаха ущипаните френдове на ББ , които очевидно за зимали пари на ангро от държавата, и сега г-н Петков им е спрял кранчето, ще отида и ще гласувам за неговото движение, въобще не ме вълнува казусът с гражданството му, ако беше руско или турско щях да се притесня ;) сега хич, важното е че е кикофнал поредните дерибеи на ГЕРБ от държавната софра и те сега му го връщат, еми сори, ще подкрепим човекът