291

ггггггг

преди 2 години

Много ми дреме. Останалите 15% са инжектирани и пак болни. Излиза, че пак няма гаранция.

290

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

съгласен съм, неточно съм се изразил, но сравнението Сингапур със Сингапур е 10 пъти по коректно от Сингапур с България или която и да е друга държава.

289

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ще ви направят свободни! "Работата ще ви направи свободни". Някой по-умен ваксър да каже от къде е второто.

288

Анонимен

преди 2 години

Защо така фашистите се страхуват да се ваксинират?

287

Анонимен

преди 2 години

Слагайте памперси страхуващи се да се ваксинирате. Ще оцапате гaщитe oт напъване. Спукан балон не се надува.

286

Анонимен

преди 2 години

Кое в думата по ЖЕЛАНИЕ не ви е ясно?Става въпрас за ваксината?Кой сега е агресивен? Като почнеш от министъра и стигнеш до местните писачи?Имайте предвид, че сте малко, сигурни ли сте че сте прави? Хората дето се опълчват все повече на тоя фащизъм и те ли са Ганъовци? Айде чай, аз нямам нужда да пиша тука, за да се себеубеждавам че решението ми е правилно, нито ДА КАРАМ ДРУГИТЕ ДА СА КАТО МЕН, много държа да го забележите.Лен ден!

285

Анонимен

преди 2 години

Слагайте памперси, ваксъри. Ще оцапате гaщитe oт напъване. Спукан балон не се надува.

284

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран "Чета и се чуда. Антиките всеки ден задават едни и същи елементарни въпроси и всеки ден им се обяснява кат на ин.дянци и пак не загрели! Mи идете да си довършите образованието и елате пак да говорим!" Ами, то това е доказателството, че се преструват на неразбрали и че всъщност драскат антиваксърски глупости НАРОЧНО. Руските ***!

283

Анонимен

преди 2 години

А някой разправят, че "ваксините" пазели!

282

D

преди 2 години

Е, ако всички бяха ваксинирани, болните пак щяха да са толкова, само че % на ваксинираните щеше да е 100%.

281

А бе вие луди ли сте

преди 2 години

Според НСИ в България има над 54000 легла в 342 болнициОт тях над 2000 са за интензивно лечениеОбщия брой на респираторите е 146321 са клиниките за интензивно лечениеОтделенията за интензивно лечение са 277, от които 177 са отделения за анестезиология и интензивно лечение.Или лъжат за броя на леглата в интнезивни отделения или за това, че болниците са препълнени.Ти си избери за кое.

280

Анонимен

преди 2 години

До върбанБрястовСалкъмо "За да се отдели единствено фактора ваксини, правилното сравнение е Сингапур преди ваксината и след ваксината." Ще трябва да включиш още факторите заразност на вируса и мерки. Защо така забрави за тях?

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 300 "Давай!" Вече обявиха в няколко области спирането на редовния прием в болниците. Икономиката ни е в колапс заради затварянията. Децата ми някой трябва да ги гледа, когато са "на училище" в къщи. Други въпроси имаш ли, или вече е време да сменниш темата, за да си продължиш "работата"?

278

Анонимен

преди 2 години

Вакс- зомбитата да отиват да си набучат бустер и да оставят нормалните да ***, кой както намери за добре.

277

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

За да се отдели единствено фактора ваксини, правилното сравнение е Сингапур преди ваксината и след ваксината. Ще ви зарадвам, 5 пъти е повече смъртността след ваксината. Същото трябва да се прилага и спрямо България. Голяма ни е смъртността дори преди коронавируса. Изобщо не ни е проблема в неваксинирането. Да не говорим че в групата на починалите ваксинацията е над половината.

276

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Няма по-пpocто същество на Земята от българския антиваксър." Има - българския ваксър.

275

Анонимен

преди 2 години

Интересува ме колко вакси са умрели от инфаркт и инсулт. Умрели от фалшиви вируси не ме вълнуват.

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "За кое точно излъгах бе" 1) За това, че ваксинираните са 15% 2) за това, че заразените са 15% , 3) за това, че нарочно не отбеляза, че между ваксинирани и тежко заболели/жертви има разлика и 4) за това, че нарочно не отбеляза, че част от "ваксинираните" са с фалшиви сертификати. Та, въпроса е, защо лъжеш нарочно?

273

Анонимен

преди 2 години

На седемднвна база починалите са 618, от които 583 неваксинирани и 35 ваксинирани според сайта коронавирус бг

272

Анонимен

преди 2 години

10% реално ваксинирани - 10% от заразените са ваксинира, близо 10% от починалите са ваксинирани. Та от какво, казвате, пазят тия препарати?