112

Анонимен

преди 2 години

"Ние сме българи, нищо не може да ни уплаши" - с тези думи започва разговорът ни с Анжела Василева, която живее в едно село близо до Оксфорд. - Може би, ако беше учила в Оксфорд, друго щеше да казва.

111

Анонимен

преди 2 години

ОСТРОВЪТ Е ПРЕНАСЕЛЕН И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПЪЛНИ С ВСЯКАКВИ ОТ ВСЯКЪДЕ,НО КАКТО И ДА ПОГЛЕДНЕМ,ТЕРИТОРИЯТА Е ОГРАНИЧЕНА...ПЛОЩТА Е ОКОЛО 242 000 КВ.КИЛОМЕТРА С НАСЕЛЕНИЕ ПРИБЛИЗИТЕЛНО 68 МЛН. ДУЩИ,КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА С БЛИЗО 1 МЛН.НА ГОДИШНА БАЗА...ЗА СРАВНЕНИЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ПЛОЩ 111 000 КВ.КМ(ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ПО-МАЛКА ПО ТЕРИТОРИЯ),НО ПЪК НАСЕЛЕНИЕТО И Е ОКОЛО 6 МЛН.,КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА НАМАЛЯВА.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 - Приятел - аз съм токова крайно десен, че считам всичко наляво от Рейгън за комунизъм. Така че, моля те, не ме обиждай с батко ти Сорос.

109

Анонимен

преди 2 години

148 а спри да лъжеш. Щото няколко фена не правят партия и тая не е управляваща. Консерваторите имат влияние и двете камари а не някои си фараш. Отдешно имат и монарх накрая кралицата можеше и да не подпише. Но подписа. Защо? Защото знае че Сорос прави кампания за втори референдум за оставане. И ей такива като теб сте в неговия джоб. Даже и като лъжете че сте ходили там че сте говорили с фенове, а не сте наясно с основни положения

108

От 143

преди 2 години

Ето го, отново - ако кажеш, че си се погрижил за себе си - лош човек си. Ако кажеш, че си дарил 20 000 лева, миналата година - хвалиш се. Тц.тц... нямате нахранване, гладни социалистчета!

107

Анонимен

преди 2 години

До Зила - Ако 4 научни публикации, доход от 210 000 лева, след ткасите, фиемн пакет включваш техника за поне 15 000 лева всяка година, безплатни екскучрзии, акции за 40 000 лева, о и лбимата на плебса "карта за фитнес", не са постижение, ок. Да си жива и здрава. Каот дете, трябваше да събирам кестени в парка с часове, за да си позволя сладолед. Зимата съм спал в едно легло с братята си, че да се топлим взаимно. Съга съм мнгоо по-добре, отпреди!

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 Моля? Говорих си с феновете на Фарашката - малко, като тръмпистите са, ама по-зле. Мислиха си, че едва ли не гласуват,на дургия ден всеки емигрант от последните 40 години бива изритан, зпалатите им стават тройни и има много работа за всички ... ем да, ама не.

105

Анонимен

преди 2 години

До Зила - И не, не говорят така, не и открито, защото интеренет превърна хората, казващи истината в МИШЕНИ! Онзи ден, моля ти се, едно със синя коса, което търсеше работа, взе да ни обяснява, как IQ тестове били лъжа и измам и не значели нищо, но дори и да били верни, пак нарушвали "сициалниото равенство". Казахме ѝ, че не е права я помолихме, да си събере нещата и да си тръгне. После вче да лае против нас, във всички соц платформи. Буквално ходим, по черупки от яйца, заради такива.

104

Анонимен

преди 2 години

140 напротив, точно това се очакваше. Сега ще трябва малко време да се пренасочат хората които имат гражданство и уседналост. А тези сезонните емигранти да ходят другаде. Ей ти я Канада бягай там примерно. Елон Мъск баща му го закарал там от ЮАР. Колко му е.

103

Анонимен

преди 2 години

До Зила - Какво желаеш, многоуважаема Зила (това нещо ориенталско ли е, само питам?)? Как реши, че не съм такм, къдеот съм в живота? Това е плод на години борба. Като дете не излизах с, когато приключеше училище, за да ритам топка, а наблягах над учението. Студнтските ми години преминаха в учен и работа. Много работа. Имало е седмици, в които съм спал по 30 часа. Но си заслужаваше. Сега работя много и не спирам, а изведнъж идваш ТИ, да ми кажеш, че съм ЛОШ човек, едва ли не. И какво искаш?

102

Ко стана е?

преди 2 години

Brexit-а не мина, както се очкваше, а?

101

Анонимен

преди 2 години

Е как? Фараш каза, че сега 330 милиона паунда на седмица, щели да взлизат в NHS ? После се отмента и каза, че само част от парите, щели да отиват там, ама останалите, щели да отиват за социални програми?

100

Булгар

преди 2 години

Ще вдигна 3 дневен банкет когато тази ост на зл ото фалира окончателно

99

до 133

преди 2 години

До 124: Премиеръ слънце :) Чекмеджан ли му викаха

98

Анонимен

преди 2 години

Зила, коментарите в днеса са пълни с едни на които все комунизма им е виновен. Обикновено са синчета и роднини на псевдо десни партийци заучили всякакви лозунги от сорта "кой не скача е червен". Тяхното кредо е че видиш ли плюеш ли лявото ставаш десен. Автоматично там и материалното и парите са най важното, щото така се ставало капиталист,а не чрез идеи.И от доста време тия не могат да долапат властта и се зверят по медиите къде намерят да не ги трият.

97

Анонимен

преди 2 години

До 124 - Примери? Защото Гейтс, Безос, Мъск, Джобс, Бъфет и прочие може д аса много неща, но неначетени точно, не са.

96

Шопо

преди 2 години

До Зила - Правят ни щастливи! Как да не ни правят! Имам 9 такива и взимам по 700 лева рента. Ти го сметни!

95

124

преди 2 години

При демокрацията успяват хората които имат по-малко скрупули. А това дали са умни и кадърни е друг въпрос. След като хора с прочетена 1 книга имат млрд по-банковите сметки

94

Анонимен

преди 2 години

До Зила - Ами да, драга. По-хубави хора сме. Ние движим прогреса. Ние сме хората с дипломите. Ние сме хората с успехите във сферата на бизнеса, изкуството, науката и човешкото развитие. И не, тея с 20 апартамента, не ми ги хвали.

93

Анонимен

преди 2 години

До Демократ - Амин!