278

??

преди 2 години

"След извършване на всички възможни действия по разследването, екипът от прокурори счита, че са налице основания за спиране на наказателното производство поради неразкриване на извършителя на престъплението." --- Коментари?

277

Дай да видим!

преди 2 години

Дай ми да видя новина от Прокуратурата, в която са разкрили престъплението. Тази новина, в която прекратяват разследването сме я чели всички.

276

Анонимен

преди 2 години

До https://prb.bg/ "извършителя е Мата Хари, според жертвата Бойко Борисов. Дайте линк на последващото разследване, това го знаем." Ц, вътре пише за артефактите. Т.нар. "кюлчета" и "пачки", както и за фотоисторията, същите с бели конци. Това "занехте ли го", когато разпространявате лъжите, заложени в нея?

275

Анонимен

преди 2 години

До Дай да видим! Линк съм ти дал. Въпроса е защо над една година след скалъпването на тази фотоисторийка, продължаваш да я пробутваш за достоверна, въпреки заключенията на прокуратурата? Защо отричаш официално устновените факти? и Защо пробутваш ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ хипотези, за които можеш да се сетиш, с които де факто работиш за разпространяването на един анонимен скалъпен донос? Отговори имаш ли?

274

Я се скрий

преди 2 години

Бе ! Тоя и ония другия като ги видя и ми приличат на бийвъс и бъдхед! Баси бруталните демони!

273

Анонимен

преди 2 години

До Дай да видим!Кирчо е клоун, какво да се информираш.......хахахахаха :))) Имал канадско гражданство, съмнителна диплома от Харвард, сега ДС даже ни втълпяват, че били основали партия, което не е верно :)))

272

Анонимен

преди 2 години

Искаме БСП да управлява, в БСП имат добре подготвени хора и кадри, разбират се и с десни и с леви, не са конфронтационна партия, стараят се и да помагат на населението доколкото могат!

271

Анонимен

преди 2 години

Еден от Днес блокира истината

270

https://prb.bg/

преди 2 години

"спиране на наказателното производство поради неразкриване на извършителя на престъплението" - извършителя е Мата Хари, според жертвата Бойко Борисов. Дайте линк на последващото разследване, това го знаем.

269

Зозо

преди 2 години

Кирооооо, покажи документа за гражданството!

268

Дай да видим!

преди 2 години

Аз не се информирам от жълти сайтове, а от официалните сайтове, когато има информация там. В случая ще се информирам от сайта на прокуратурата, за това те моля ако може да ми намериш линк от там, в който описват изводите от своето разследване. Най-учтиво те моля.

267

Гледам

преди 2 години

По долу хората негодуват от наглостта на този "храбрец" и се чудя, абе вие сега ли разбрахте, че е нагъл нахален лъжец.КОгато на един престъпник му се размине, той става още по-нагъл престъпник и на този "тефлоновият" нищо не му се лепи, нито нарушаване на Конституцията, нито лъжите, нито назначенията в ББР и какво очаквате да се случи ? Нормално е да си мисли ,че може да прави каквото си иска от тук нататък след като е медиййна звезда, а после всички, ще страдаме от хаглостта му. Честито !

266

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с този харвард !Кирчо не го е и помирисвал ,камо ли да е учил там.спрете с тази лъжа !

265

Анонимен

преди 2 години

До Дай да видим! Буквално ВСИЧКИ сайтове публикуваха същата информация. Ти откъде си вземаш твоята за фотоисторията, я дай си "източниците".

264

ХХАХахахахахах ЛОЛ

преди 2 години

Прокуратурата се произнесла по казуса с чекмеджето във сайта факти . бг . И после що не съм го бил прочел. :D

263

Анонимен

преди 2 години

Е няма такъв наглец наистина

262

Анонимен

преди 2 години

Този паля чо е като марокански скакалец-след него нищо не остава . Какво стана с завода за коли в Ловеч?колко милиона преведе на албанците ?Надявам се като се откажеш от канадско гражданство да посетиш бай ставри .Корумпе президентско

261

ZK

преди 2 години

Най-големия лАжeц в БАлгaрия се казва Геройко Бoрисов. Хванаха го с цяла каса пaчки и кюлчета а той вика Рaдев ми ги тури!! Радев може и да ти го тyри, обаче отзaд а не да ти пълни личното шкафче с пaчки! ***.

260

Брей, брей брей

преди 2 години

Какво правя? Какви са фактите?

259

Дай да видим!

преди 2 години

Дай да видя линк от сайта на прокуратурата, жълти сайтове не чета. Ти от там ли си вадиш изводите? Изводи?