107

Дако от Сокако

преди 2 години

След 12 години управление на ГРОП пълен безпорядък в държавата, всеки си прави каквото си иска и закона е врата в полето, никаква разлика от времето на тройната коалиция.

106

Край

преди 2 години

Тая плоча вече се изчегърта - 30г. всеки идва на власт "да спре кражбите" и после...Българите направихме общество изградено върху кражбата - от домакинката на училището, през директорката до министъра и от полицая през премиера та до президента.Корупцята при нас е правило. а не изключение.Най малко ПП ще излекуват това.

105

Анонимен

преди 2 години

Ами спрете се бе!

104

Каза и това

преди 2 години

Ако газовата връзка между България и Гърция беше готова, природният газ днес щеше да е с 20% по-евтин, вместо с 30% по-скъп. Това заяви пред БНТ доскорошният финансов министър , а сега политик от "Продължаваме промяната" Асен Василев. Борисов за 12 г. не успя да я построи, но турски поток го направи за година. Кои интереси защитаваше баце, нашите или на Русия?

103

Ха-ха

преди 2 години

Ако нямаше кражби, нямаше да има политици. Кражбите никога не спират. Само се сменят джобовете, в които отива откраднатото

102

Кк

преди 2 години

Добре, че народът не разбира, какво е направил Спецов. Иначе ще ви изхвърли!

101

ERICH

преди 2 години

Има едни същества със скромни когнитивни възможности,които мислят /ако могат да мислят/,че нещо рушено системно ,целенасочено и последователно 13 години ,без да се визират предишните разрушения ,може да се съгради за 5-6 месеца.Нека не се надяват ,минимален хоризонт на събитията е някъде към 5 години

100

Поговорка

преди 2 години

"Крадецът вика дръжте крадеца"

99

Анонимен

преди 2 години

С кое цветоусещане сами се определят от политическата палитра по название,платформа,програма,устав за основен фон от смесване с другите по цветове и названия с подготвени платформи,програми за които са се постарали заради условията на кандидатстване,а те от ПП ПП,кат ръководещи 2 души провеждащи обучение по тяхна програма за ръководни кадри за ниво държавно одобрена и потвърдена за учение университет,институт за провеждане на квалификации на коалиция партии и с инициатива за инициативни комитети

98

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев и Кирил Петков са същите като тия български спасители от БКП преди 44-та година! Допреди 44-та година се спотаяха в СССР, с след 44-та година като дойде БКП и дойдоха и те в БГ и ни оправяха жестоко! Настаниха ги на властови позиции и ни смучеха, а уж спасение!

97

Ще има пари и

преди 2 години

справедливост ако осъдят Кирил Петков за лъжливи данни в декларацията му и Румен Спецов за дълг 1.5 млн. лв. към държавата, защото той е подписал ревизионния акт, а след това е прехвърлил фирмата на подставеното лице!

96

венци

преди 2 години

Трябва да се спрат кражбите-това е безпорно.Но още по-важно е да има съд,затвор,конфискация на вече откраднатото.Хора като Боко Тиквата,свинята Пеевски,Доган,каскета и т.н.трябва да бъдат натикани по затворите.Без това никоя следваща власт не може да разчита на подкрепа.Хората искат възмездие и справедливост.

95

Анонимен

преди 2 години

Вижте ся, никой нормален успешен челяк, завършил в престижно училище (ако е завършил), нема да си рискува кариерата и живота за да "ОПРАВЯ" България, нема такова нещо :))) Този ПРОЕКТ се създаде, щото селяните от ИТН се ус раха, иначе нямаше така нелепо да ги изтипосат тези двамцата :))

94

Анонимен

преди 2 години

Тази мишковата мутра европейците измамил и от затвора се отървал, и дойде в БГ със същите помисли!

93

смях

преди 2 години

Защото няма да имало пари затова ли вдигате шоково цената на всичко с над 30%. И да се хвалите , че са се увеличили вноските по ДДС с 30%.

92

бг смешки 2

преди 2 години

е как ще я бъде държавата като народа не става за нищо ...

91

Кой го казва?

преди 2 години

Човек, който е измамил съдружниците си, това, че има извънсъдебно споразумение не го оневинява! Кирил Петков вкара в борда на ББР подчинените си от частната му фирма и раздаде на едро необезпечени кредити, да не говорим за двойното му гражданство! И всички други около него са същите! Относно кражбите е просто смешно говорене без никакви доказателства, на принципа сестра ти е еди каква си, пък ти доказвай, че нямаш сестра!

90

Fallschirmspringer

преди 2 години

Българските лОмпени,които са значителна част от българското народонаселение ,харесват не по-малкият от тях лОмпен Борисов,защото в желанията им ,те се отъждествяват с него.Те се оглеждат в неговият примитивизъм, а еднокнижието му е огромно достойнство за тях

89

бг смешки 2

преди 2 години

и тоз само плямпа !

88

пияница мистик

преди 2 години

Ало, Ококорения, абе стига с тези общи и нищо незначещи приказки за някакви имагинерни кражби бе. Лъжете та се късате, да заблуждавате 80 процентовите, че да ви повярват, харесат и да гласуват за вас. Кажи ми нещо конкретно. Примерно: "От банка ББР са дадени 100 милиона на фирма "Тинтириминтири" лично по заповед на Борисов за строеж на магистрала Хемус. Впоследствие установихме, че тя е на Николай Нанков и са похарчени само 50% от парите, другите са откраднати. Затова са дадени на прокуратурата