36

Анонимен

преди 2 години

Като се вижда колко почиват ежедневно от Ковид, и пак се мрънка че било грип, че не било опасно, човек си задава въпроса какви хора са мрънкащите. Да сбъркаш веднъж два пъти се случва на всекиму. Да сбъркаш 5-6 пъти е възможно ако си ***. Да виждаш, че бъркаш 400 пъти и пак да не прогледнеш истината, значи си ненормален. А ненормалните не бива да бъдат оставени да се размотават свободно без надзор, както и да им се оставя възможността да имат избор.

35

Анонимен

преди 2 години

Както се появи изведнъж в цял свят, така и ще изчезне изведнъж. Като свърши поставения срок. Краят обаче няма да е щастлив за фашистите.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Аз пък не мога да си обясня как в цял свят въведоха едновременно една и съща политика"....... Първо не е точно една и съща - някои наблегнаха на изолацията, други се опитваха да държат броя на случаите под контрол. Общото е, че всички приеха, че вирусът е опасен. Ако виждаш в това конспирация - твой си проблем. Напоследък не само твой, но изглежда е бизсмислено да ви се обяснява. Ако толкова искате да търсите конспирациите, ги търсете там, където ги има, а не навсякъде.

33

Анонимен

преди 2 години

Стига толко, вторник пак.

32

До Светозар

преди 2 години

Много просто е обяснението. Слаба имунна система, скрити заболявания, стрес, страх, който парализира адекватната реакция на организма срещу вируса и самолекуване...

31

Анонимен

преди 2 години

Цял свят въведоха сходни мерки, защото няма нужда да откриват топлата вода . Европа е ясна, мерките се обсъждат за съюза .

30

Анонимен

преди 2 години

До Светозар"Как един вирус може да влияе на различни хора, по толкова различен начин."..... Не е парадокс, а недостатъчно изследвано явление. Парадокс би било, ако умираха само здрави хора.

29

Анонимен

преди 2 години

До Светозар: Аз пък не мога да си обясня как в цял свят въведоха едновременно една и съща политика. Това никога не се е случвало. Намеквам за конспирация.

28

ХАХА

преди 2 години

Ваксинираното бясно куче още от сутринта джавка и точи лиги че са го прекарали!Хаха!Ами сам си си виновен ве пъдик,примири се със съдбата си,връщане назад няма пък каквото сабя покаже))Отивай да ти шибнат още някоя инжекция безсмъртен!Маклауд!Хаха!Мухаха!

27

Анонимен

преди 2 години

Само че ваксините спират и заразяване и това е вече потвърден факт. Когато човек не кашля и не киха , не развива симптоми той не заразява. Ако все пак има за кого да те е грижа се ваксинирай.

26

Светозар

преди 2 години

От две години насам, откакто почна Ковид, едно нещо не мога да разбера. И никъде не намирам отговор. А именно. Как един вирус може да влияе на различни хора, по толкова различен начин. Едни го изкарват, дори без да разберат, а други умират мъчително в болницата. Някой ще каже всеки организъм е различен. Колкото и хората да са различни, би трябвало, да имат сходни реакции при среща с определен вирус. Това е някакъв парадокс. Не намеквам за никакви конспирации. Просто е необяснимо и странно.

25

Анонимен

преди 2 години

До 38: Няма нужда точно ти да обясняваш. Виждам какво се случва и ти отговарям пак: Много заразени, много умрели, много шум ЗА ПАРИ! Болниците са пусти. Лъжат за пълните отделения. Лечението на болен от ковид е 50лв. Къде са 2000?

24

Анонимен

преди 2 години

Само в този сайт има такава подкрепа за ваксините ..много странно

23

питанка

преди 2 години

До АнонименЗащото имат болници и там представете си лекуват !При условия, че София са 40% от заразените защо там умират под 10 % от случаите ?Защото "болниците" в провинцията са леш ! Нито лекуват само изписват здравни пътеки.

22

Доказателство

преди 2 години

В три пъти ваксинирания Изсраел има 4000 заразени на ден а в невваксинираната Тиквария има 2000 заразени!Доказателство че "ваксините" не са никакви ваксини!

21

до 31

преди 2 години

Глюпчо, колко пъти трябва да се обяснява на такива като вас, че всъщност парите не стигат и хората умират включително поради бедна здравна система. Или трябва да дойде на главата ти, че да разбереш. Лекарите са на края на силите си и скоро ще настане перфектната буря.

20

Анонимен

преди 2 години

До 36: *** си, ама ще позная: За пари!

19

Анонимен

преди 2 години

3350 заразени в Израел и само 5 жертви... Познайте, защо при нас има 87 от 2000...

18

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, Тоя ООД за стотен път си мечтае да е шеф. Комплексар, изявяващ се единствено във форума.

17

Анонимен

преди 2 години

2091 броя умножете по 3000 лв./пътеки +бонуси/. Нека да им е зле на "лекуващите".