130

ДА

преди 2 години

Радевите хора искат да напуснем ЕС и да се върнем под Руската опека, както бяхме 90-те години. От всякъде ще изкарат доводи. Ако може да ни изхвърлят от ЕС най-добре. В България центровете за ваксинация ги снабдиха с камери. Това ще кажа.

129

Хмм

преди 2 години

Е те тва е цялото българско мислене. Не да видим как да оправим нещата, а как да ги заобиколим и да я прекараме тая "лоша" система

128

Глупаци

преди 2 години

Ще се тествате на всяка гранница. И ще се набодете поне 4 пъти. 2-те дози в които са ви сложили в България плюс още 2 някъде в чужбина. Ха да ви е честито. А дефакто проблема фалшивите сертификати в Гърция е по-голям, но гърците ще си пътуват. И макетата си смениха името заради Гърците.

127

Анонимен

преди 2 години

ами няма как при 280 милиона европейци ваксинивани, пробивите във ваксините да са два пъти по малко процентно от пробивите при 1,3 милона българи. Ние да не сме от друга планета. Просто има ишмар както винаги в Бг то.

126

Анонимен

преди 2 години

ЕС просто трябва да изключи България от съюза.И да се приключи с тая агония. Българите са генетично азиатски народ и не принадлежат в Европа.

125

Анонимен

преди 2 години

Тъъпия българин пак се прецаква сам а иначе се мисли за умник

124

Анонимен

преди 2 години

Сега заради българския евродепутат, който предполагам е ваксиниран, ваксинираните с истински ваксини Българи, а това дефакто са почти всички. Та Всички честни българи ще останат без правото на свободно придвижване в ЕС. Защо. Защото един Български евро-депутат работи против България и личните си интереси. Нека се тества на всяка гранница по 2 пъти. А Българите да ходим да се ваксинираме в Румъния. Щото ваксините в България не ги признават.

123

Анонимен

преди 2 години

ЕС са завършени rлупаци. Европейската идея е крах, а Европа на "свободното движение на хора, стоки и капитали" се търкаля в калта. Баopдак ! Всеки да се спасява по единично , а българите в България да правят всичко възможно за напускане на този ЕС и връщане към съюз с Русия.

122

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2 е напълно готов, но не работи. И носи рекордни доходи на Газпром. Защото ако газта потече по Северен поток 2 Газпром няма да има толкова високи печалби. Има решение на съда в Дюселдорф, което не позволява Северен поток 2 да заработи, и Газпром приема и не иска да оспорва и обжалва решенията на немския съд. Ситуацията е уникална - проект за милиарди който е напълно готов, но не работи и в същото време носи милиарди печалба за всички свои инвеститори.

121

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия трябва да реши за Северен поток 2 след решението на съда в Дюселдорф. ЕС се нуждае минимум от 9 месеца да разгледа документите и да вземе решение за разрешение на оператора на Северен поток 2 компанията "Норд стрийм". До тогава Северен поток 2, който е завършен и готов, няма да бъде пуснат в екслоатация. Това са 9 месеца на лукс и разкош за Газпром, подарени от Еврокомисията.

120

Анонимен

преди 2 години

EС и НАТо ВЪН!

119

Анонимен

преди 2 години

След като ЕС се погрижи кокошките да са щастливи, сега е наш.Спомняте ли си епидермоите по животните на хората и кви стана. Тук много се писа, че после е наш ред, но пак го обявихте за конспирация.

118

преди 2 години

А тези сертификати каква точно функиция извършват в полза на обществото ?

117

Анонимен

преди 2 години

Не бе, правилният въпрос е ще спрем ли да се съобразяваме с натиска на ЕС?

116

tozi

преди 2 години

Е няма как да му пука на *** конспираторски. Той няма намерения да пътува и излиза в чужбина. Той иска да живее цял живот на село, с ракийка, еврофутбол лек побой върху жената, пък децата му да блъскат 25 годишни бмв-та. Кво да правиш, меката на цървулите и чалгата е тая страна.

115

123,

преди 2 години

Какви пазари, каква Европа бе, герберуга? Какво и колко изнася България за ЕС? Пазар сме. Ама за внос от там! Изнасяме - работна ръка, млади хора. Това бе целта да ни пуснат там. Вече не си и струва да се числим към ЛГБТ, в каквато коч*ина сепревърна този съюз.

114

Любопитен

преди 2 години

До Анонимен 123А нещо да кажеш за таксите които внася България за членството си в ЕС?

113

Анонимен

преди 2 години

А къде е сертификатът за разрешение на инжекциите за масова употреба? Него, поне, изготвиха ли го?

112

Анонимен

преди 2 години

Тук много хора са скъсали с действителността. Ако не ви харесва в Европейския Съюз, само отскочете до Грузия или Молдова. България без ЕС ще бъде още по-зле, защото ще загуби и малкото си пазари.

111

Анонимен

преди 2 години

Е то каквато "ваксината", такъв е сертификатът! Колко трябва да си ..., че да не схващаш основнияприроден закон на равновесието?