430

Гиб Мелсън

преди 2 години

Какво падение за Винету! До съвсем скоро от него се страхуваха всички. Който му се опълчи или протестира яде бой или му пращат данъчни и други служби. На журналистите пък им пращаше лични есемеси ако нещо не задават правилните въпроси. А сега се бъзикат с него. Бъзикат се с Винету и то го бъзика най-големя му кошмар Президентът.

429

Анонимен

преди 2 години

Не се подигравайте с експремиера, моля - той наистина е в тежка депресия. Когато се обади, само за Радев говори. Като не говори, мисли. Мисли за Сретен и за това, че няма да може да се скрие в Дубай. Там другият негодник от висок ранг ще го поиска на шиш.Бойко е страхливец. Има един камбоджанец, който млатеше сестра му като боксова круша,но обемистият каратист не посмя да я защити! Патологичен страхливец!

428

Съдия

преди 2 години

Господин Гешев да поръча белезници за Фигуранта и проследяваща гривна, защото ще духне към Русия след изборите ! Не трябва да го изпускат - има да отговаря за държавна измяна !

427

Срам!

преди 2 години

Това лице в момента е български Президент!? Липсват му първите 7 години домашно възпитание, широта на мисленото и много други качества, които правят човека достоен!!

426

Психиатър

преди 2 години

Лошо, Радев, лошо ти е ! Трепериш от страх и озлобление! Тресеш се даже в истерия ! Виждаш как "мечът на възмездието" се спуска над кухата ти глава и истерясваш като ръсиш простотиите си съвсем явно. Жалък си , фуражко! Не можеш дори на малкия пръст на Борисов да се опреш като държавник!!!

425

Анонимен

преди 2 години

"Мей Дей" е позив за бедствие при летците.Избрали са го защото е лесно различим като думи дори при шум или радиосмущения! Близо до 100% след "Мей Дей" следва фатална катастрофа! Единици оцеляват. На добър час, Радев! "Мей Дей!"

424

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си нямата кандидат, ГЕРБ си нямат кандидат - страх ги е от Радев, хе-хе.

423

Анонимен

преди 2 години

Радев прикрива престъпление - документна измама на Киро лъжеца. Съвсем скоро влизат двамата в затвора!

422

Анонимен

преди 2 години

ПИСНА НИ ОТ ВЪЗБУДАТА НА МАЯ И БОЙНИЯ ПОРИВ НА РАДЕВ! ДЪРЖАВАТА ИСКА СПОКОЙСТВИЕ!ВСИЧКИ ЗА РАБОТИМ И ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА! ДОСТАТЪЧНА Е ТРЕВОГАТА ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ЗДРАВНА,МИГРАНТСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗИ,ТАЗИ РЕВОЛЮЦИЯ ОТ БОЖКОВ И ПЛАТЕНИТЕ МЕДИЙ!

421

Анонимен

преди 2 години

Сирене под похлупак, тиква под тога - все известни местни рецепти.

420

анонимен

преди 2 години

Откакто вчера обявиха кандидатурата на професора за президент, нещо проектантите на Радев съвсем замряха, Кирчо и Кокорчо разбирайте! Няма никакви новини за тях, но пък за пръв път изпъчиха Спецов в инклузивно интервю, как бори едрите бизнесмени!

419

Злобюл

преди 2 години

Апотеоз на злобата е наш ***! Ако накараме 10 скулптура да изваят статуята "Злоба", то 9 от тях ще я изобразят с лицето на ***, четящ Новогодишно поздравление!

418

Анонимен

преди 2 години

Тикво, защо си толкоз тъжен? Но тиквата мълчи, не отговаря... Тиквите не могат да говорят.

417

До Наблюдател

преди 2 години

Клеветиш Президента, Румен Радев не би си позволил такова гнуссно поведение, но ти може би да.

416

Анонимен

преди 2 години

Борисов бил в толкова тежка депресия, че се чудел дали да не отскочи до Дубай, да види един-двама приятели, да се поразвесели, да поостане...

415

анонимен

преди 2 години

То и кораба не можа да вдигнеш, Радев! Бойко е ***, но е находчив в трудни ситуации, ако той беше премиер, щеше поне да го претовари без щети!

414

Анонимен

преди 2 години

Борисов бил в толкова тежка депресия, че даже троловете на ГЕРБ-ДПС не можели да го развеселят. И сега горките *** се чудят какво да правят, какви глупости да пишат, като едни прилежни шутове, само и само да развеселят падишаха, но падишаха е тъжен и клоуните му не помагат.

413

Анонимен

преди 2 години

Радев ще бяга в Дубай при господаря си - зелено палче. Радев ще бяга в Сърбия - червено палче!

412

Анонимен

преди 2 години

Радев, Радев, Мей дей, мей дей !!!

411

До Върви народе въз

преди 2 години

Не, България няма нужда поредната от герб калинка, този път от мъжки пол, а ректора на СУ е точно такъв. По - добре гласувайте или за Румен Радев, или за Костадин Костадинов. Последният поне е българин по душа,кръв, тяло, ум и сърце, както и родолюбец и историк.