202

Сашо от Варна

преди 2 години

Първата му жена навремето се изказа много красноречиво и недвусмислено за него и "политическата система".... За мнозинството от народа също се знае мнението за него. Интересно, сегашната му съпруга на какво мнение е вече за него?

201

Анонимен

преди 2 години

Първо на Радев не му е собствена държавата, а ако Плевнелиев си е мислел, че му е собствена, това означава, че супер като се отървахме от него.

200

Анонимен

преди 2 години

Този на кой маха? Все едно някой му обръща внимание.

199

Анонимен

преди 2 години

Милия Плев. как маха за поздрав там където няма никой. И това е майсторство

198

Анонимен

преди 2 години

Политиката на изчегъртването се провали. Заплашителния юмрук на партайгенос, също. Обаче радев и протестерите не усещат че вятъра се е обрнал и продължават да го карат по старому с празни приказки и нищоправене. Обаче когато се подпали чергата ти от едната страна с к19, а от другата с инфлацията - приказливците ги пращат в забвение

197

Анонимен

преди 2 години

Мачкай герберите Радев. Плевнелиев ако има малко достойнство щеше още 2016 г. да се скрие и никога повече да говори за политика и коментира Президента Радев.

196

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев можеше да организира среща с всяка политическа сила.При Радев няма да стъпи никой от ДПС и ГЕРБ, които представят почти милион избиратели. Така се получава когато вдигаш юмрук и говориш без да мислиш

195

Краси

преди 2 години

Не съм от Радев,но комунистът Винету как унизително потупваше по главата Плевнелиев.....

194

Анонимен

преди 2 години

Изражението на гавазина от УБО казва всичко. "Аз какво правя тук?"

193

Анонимен

преди 2 години

Много хора не одобряват генералчето

192

Ха-ха-ха

преди 2 години

Плевнелиев бил говорил "угоднически" на американския посланик? Да паднеш от смях! А бе то Руският поп набиваше канчето на Радев ,а той мълчеше като пън, ама виждаш ли колко смел бил! Това е пародия на български генерал!

191

до 230 Българин

преди 2 години

Ти четеш ли какво си написал. То 99,99999 процента от българите му..хала плевну за човек не го приемат ти.... разликата между Радев и плевну е точно 9000000000 пъти разстоянието земя луна.

190

Анонимен

преди 2 години

След всяка негова изява ми се струва, че кандидатурата на Луна не е чак толкова абсурдна.

189

чарли

преди 2 години

Искаш да е шматка като теб .

188

Синоптик бг

преди 2 години

Времето днес ще е дъждовно, слънце ще видите, като се върне наш цар ББ.

187

Българин

преди 2 години

Не е нужно само да умееш да маршируваш и да размахваш юмрук за да си "мъж"! Плевнелиев налагаше вето дори на закони на ГЕРБ, докато по-сервилно и по-наведено същество към неговите кукловоди от Фигуранта...няма! Да каже ,че имал повече доверие на Черепа, отколкото на българските институции...няма такова недоразумение!

186

негодник е

преди 2 години

Тоя горе си беше забравил микрофона включен на откриването на Техпарка и всички чуха как с разтреперано от угодничество гласче се опитва да се мазни на английски на американския посланик. "Ваше превъзходителство, за мен е най-великата чест, че ВИЕ сте тук" и пр. Хората отзад се подхилкваха дискретно, но с отчетлива неприязън.

185

София

преди 2 години

Викаш Роска, друго си е Баце да ти дърпа ушите публично, а жена ти да е срам от тебе.

184

Анонимен

преди 2 години

Този човек е най-голямата подвижна реклама на президента Радев

183

Анонимен

преди 2 години

Плювню продължава да се плюнчи по всякакви поводи и случки - на всички им дотегна от неговото плюнчене и гъз0лизане. Нека да съберем стотинки и да го пратим с еднопосочна ракета на Марс. Кой е за?