12

Mitaka

преди 2 години

Това както е описано е слогът под Цариградско Шосе по края на Дружба-1 и между Дружба-1 и Дружба-2. Там неслучайно не е застроено, защото е усойно, южната страна на жилищата ще гледа в стръмен баир и няма да има слънце никога, северната страна ще гледа дружбите. Мръсотия и шум хем от Цариградско горе, хем от булевардите Цв. Лазаров и А. Йордонов от другата страна.

11

Въпрос

преди 2 години

Ей, строител да си и мутроинвеститор. Застроиха всички кърове, ливади и вади. Идват селяните, извадили парите от дюшеците и давай. Но защо само един квартал да се кръсти Кър. Цялата София е един голям кър, с всичко прилежащо към него - кал, чобани, кучета и кърска култура.

10

Анонимен

преди 2 години

София е като онзи свят,всеки ходи с нежелание..но никой не се връща!!

9

ХААА

преди 2 години

СОФЯНЦИ КЕ СЕ ЮРНАТ НА КЪРО, САМО И САМО ДА СА ССОФЯНЦИ):

8

Анонимен

преди 2 години

А къщите които пълзят нагоре по Витоша? Едно време там имаше само градини и пасища за овце. А сега гледам вдигнали един големи палати ама някой нямат дори асфалтирани пътища до тях. Интересно кой им позволи да строят там?

7

Реалист

преди 2 години

Живко от Варна е правилният човек, който трябва да управлява България , но и Македония !

6

Анонимен

преди 2 години

Ами летището с летишните незаконни ромове кога ще го местят та да има къде да строят ?То и без тва вече няма да има самолети поне да има къде да строят ;)

5

Анонимен

преди 2 години

Много грозен и мръсен град е София. За да живееш на такова лошо място трябва да вземаш наистина висока заплата. Иначе не си струва жертвата.

4

Искра

преди 2 години

Това е най-мизерния град в страната. Потресаващо е колко народ е склонен да търпи тази отврат за 200лв отгоре....

3

Да не спорим

преди 2 години

Ами освен Къро остава още Дворо, Стоборо и Ей там,зад оборо........и това е _ свършват селата край столицата!!! ""расте,но не старее!"" , знаеме го от малки още !

2

Анонимен

преди 2 години

Ами, провинцията пак ще си е в провинцията. След като всички искат да се натикат в София.

1

Мен

преди 2 години

Нашата "красива" столица има прекрасни имена на квартали и местности, и е всеизвестна с възпитанието и традициите на кореняците.