52

Русия

преди 2 години

5 мильона

51

пияница мистик

преди 2 години

До пфу === Пич, като знам аз как съм си изкарал парите и направо настръхвам, че трябва да се броя през интернет с толкова слабо защитени сървъри :)))

50

Анонимен

преди 2 години

"Тъжният резултат от управлението на Радев!"-----------Радев управлява от няколко месеца. Последното преброяване беше през 2011-та, през последните 12 години на власт беше Тиквата, оттогава насам сме се стопили с 1 милион.

49

До 51

преди 2 години

Не само. Бабата и дядото на долния етаж емигрираха миналата година за постоянно при сина си в Швейцария. Искали качествено здравеопазването в старините си

48

До 53

преди 2 години

Сега отворих сайта на НСИ и там пише,че населението е 6 916 504 души.Какви 5 милиона ви се привиждат ?

47

Евлоги Динчев

преди 2 години

Стара Загора не е в категорията н РусИ и Плевен, т**ако отдолу, а гони 800 000 население!!

46

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да се преброя електронно но ме мързи да се занимавам.

45

Анонимен

преди 2 години

И по-зле ще става, защото намаляването на населението означава само едно, тръгват си от България работещи хора.И това значи че ще липсват кадри.При липса на кадри няма как да има икономически растеж, което пък значи, че няма как да се увеличават доходите... Което пък значи че все повече хора ще напускат България.Защото сега доходите са мизерни, инфлацията скача, а доходите няма да скачат.Единственото което в момента спасява мениджърите е пандемията, но и тя ще свърши и всеки ще се юрне на запад.

44

Анонимен

преди 2 години

как да има доверия в управляването, като преди няколко месеца бяха ударили НАП

43

пфу

преди 2 години

Нямало доверие в преброяването. Ние сме най-тъпата, най-мнителната, най-недоверчивата, най-вярващата в конспирации нация в света. В Македония са се преброили 65% електронно, тука 15%. В Македония са се ваксинирали 50%, тук 18%. Васкинирането щяло да ги чипира и да им промие мозъка, преброяването щяло да им вземе личните данни...Няма оправия с тия Бай *** татари

42

Шуки

преди 2 години

Голям зор за стопителите да стопяват. Не им се получава . Не знам какво се стопява но не можеш да се разминеш от хора и автомобили.

41

до 45

преди 2 години

Наричаш НСИ, лъжци ли?

40

Анонимен

преди 2 години

До ЗозоДокато следих покупките на ваксите точно за 5 млн и половина бяха купени вакси.

39

пияница мистик

преди 2 години

До Честно = Цитат: "Ако бат Бойко опише колко кила злато и колко хиляди евро имаше в шкафа и аз ще опиша колко китайски телевизора имам!И имотите си да опише!" = Е как? Ти не видя ли снимката? Ами има към 1 тон злато и 4 милиарда евро :) То е видно и с невъоръжено око :) От златото ще си прави ланци и гривни, а с банкнотите от 500 евро ще си пазарува в ЕС като излезе, защото още не знае какво е дебитна и кредитна карта. Но по-важното е, че е доверчив и ги държи в отключено чекмедже, а не в касат

38

България

преди 2 години

Град Батак, символ на българщината, заемащ епохално място в българската история се стопи от 9000 души през 70-те години до 1000 души в момента. Никой не говори за това. Непоносимо е да гледаш къщи някога били пълни със задружни родове сега да зеят празни и кухи.

37

Анонимен

преди 2 години

Тъжният резултат от управлението на Радев!

36

Анонимен

преди 2 години

Една неделя ходих в Разград. Жива душа нямаше по улицата. Видях една баба която хвърляше смет в контейнера. Подобно е и в Шумен. През седмицата е пълно с народ от околните села и не се чува българска реч а само "гидиджям, гел бурая" и т.нт.

35

До 35

преди 2 години

Така е.Но си има достатъчно данни,които показват,че населението няма как да е под 6,6 милиона. А тук се пишат глупости за 6 милиона,дори 5.

34

родител

преди 2 години

Не лъжете бе !!!!! Под пет милиона сме. По улицата като видя бременна жена я гледам като извънземно . Млади българи , правете деца ,4е шведите и турците ще ни поробят.

33

Мечо Кух

преди 2 години

Като отворя сайта на НСИ, пише, че към 31.12.2020г. населението в България е 5 043 186 души, та се чудя тия 6-6,7млн, откъде ще ги изкарат