83

Анонимен

преди 2 години

Едно време уикенда като чуех как ще се ходи на вилата и направо откачах. Колкото и да обикаляте няма да намерите по-добро място за живеене от София. За почивки, екскурзии, разходки, да - но за живеене е просто абсурдно да се навреш в едно село.

82

гражданин

преди 2 години

До: Гиб Мелсън (номер 75) Така е! За да живееш в истинско българско село (а не квартал на София или Търново), трябва да се лишиш от много неща! Селото където имам такава къща няма нищо. Няма аптека, няма лекар, има един кебапчия който продава кебапчета, зарзавати и плодове, оцет и олио, и толкова! Пияниците всяка вечер се събират в селската кръчма, и ако ти стане лошо или се разболееш умираш! Най-близкият град в който има болници и аптеки е на 50 километра!Това е селската реалност!

81

Анонимен

преди 2 години

за 70 хил евро се купува жилище в София, където има работа и бъдеще. Ще оспорите, че е е мизерия, да но има какво да се работи. В село, където няма препитание за какво и откъде да ги вадиш тези 70 к евро? Освен пенсионер със спестявания, но къде са децата и внуците? Не, че няма такива цени и имоти, но това не са масовите и не важи за всички села.

80

Смях

преди 2 години

Ето линк към парцелче в Еленско - https://imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1r147913200646242&slink=7546tb&f1=1. Какви са тези цени. За още 60000 хиляди лева вдигаш едноетажна къща и си ти. Ей брокерчата гладни не познавате парите и лъжете старите баба.

79

Щерю

преди 2 години

Романтиката свършва там, където се появява нуждата от ясла, детска градина, училище, болница, работа (като свърши глезотията Хоум Офис), нормален магазин за хранителни стоки...

78

гражданин

преди 2 години

До: номер 61 Така е, потвърждавам! Скъпи и добре поддържани къщи можеш да намериш само по големите градове, а ако изобщо се говори за села, технически погледнато и Банкя е село, където бившия ни премиер си има къща, която може и да е повече от 70 хиляди евро.Но Банкя не е истинско българско село, а квартал на София!На моя колежка родителите и продадоха селската си къща за смешна сума, а купувачите естествено бяха от малцинствата...България загива!

77

О чудо

преди 2 години

Селянията от градовете да вземат да си одят по селата. Градовете и молове са претъпкани със *** със смартфончета и чела два пръста и интелект на 2 милиметра марат се мотят се като мухи без глави с пари дето се чудят кво да ги правят.

76

Анонимен

преди 2 години

Вадим по 70 000 евро? Кои точно , дупетатите ли?

75

Льольо

преди 2 години

Точно па Кубратово да ми препоръчвате... Че там половината село я на септични ями, а другата половина на незаконна заустена в Искъра "направи си сам" канализация. Ама щом има балъци да дават по толкова пари... така да бъде.

74

Бочо

преди 2 години

До пияница мистик Много добре ги знаем тези, които живеят в trailer park-овете каква стока са.

73

Чудо!

преди 2 години

Те *** му и баща му едвам изули цъ р ву лите и изскубали от родния двор, продали дедовите ниви и купили тухлярка в Големия град, а то сега ще ми се връща на село, ми и рови да намери изутите цъ рв у ли... Заулява работа....

72

Анонимен

преди 2 години

Идете да, видите Ямболска Казанлъшка Сливенска Новозагорска околий и др. все едно сте в Индия бели хора рядко се мяркат

71

Анонимен

преди 2 години

Вадим, вадим, е са вадим.

70

Ми добре

преди 2 години

Аз бих дал и 200 к, ама нямам.

69

пияница мистик

преди 2 години

Аз пък имам един приятел, на които мечтата на живота му е да си купи кемпер и да живее в него. Ама хубав кемпер, не някакъв на 20 години. Така можеш да си ходиш и живееш където си поискаш, според него. Не съм много съгласен, защото тук не сме като в САЩ. Там има цели селища от каравани и кемпери, ама се включваш към ток, вода, тоалетната можеш да си я изпомпваш. Тук няма такива паркинги за каравани и кемпери. Може би само по морето. В София няма такива места

68

Анонимен

преди 2 години

За 70000 евро цялото село ли се продава?

67

Гиб Мелсън

преди 2 години

Кой както се прекара. Мой братовчед си купи къща за три хиляди лева в едно село с един декар двор. Изхарчи няколко К за ремонт и с ремонта имота му излезе 10 К общо. Според мен няма как един селски имот с каквато и да е къща да струва повече от 20 К. Да за да построиш къща струва много пари, но за да живееш на село трябва да се лишиш от много неща, така че 20 К трябва да е таван за селска къща примерно с двор един декар. Е който има излишни пари естествено винаги може да се набълбука-има право.

66

Анонимен

преди 2 години

Какво ви става Днес, нема нови статии, нема интриги.....да не сте махмурлии....хахахаха :)))

65

Дедо

преди 2 години

Пълни глупости!Живеем в търновско село и знаем цените МНОГО ДОБРЕ!За толкова пари ще си вземето имение на 3 ката с 3 дкр. градина!Масово са за по 10 -30 хил. ЛЕВА.Още 20-тина и е приказка.Това са 20 хил евро,НЕ 70!Села на 10-15 км. от Търново.Сега,малко повече търсене ще трябва за да разучите местното население - за крадливата и миризлива част.Но все още има населени села,с хора от града, всяка седмица по къщите и ровят из градинката или човъркат по дома.Има "чисти" селца!

64

Анонимен

преди 2 години

Нямат нужда от големи рекорди, викаш )))