593

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Остана фактът, че се позовахте на несъществуваща статистика по възраст." Статистиката съществува. Статистиката е съотносима към количеството на хората, които я съставляват. Когато то е пренебрежимо изводите се правят на базата на това, че е пренебрежимо. В случая със смъртните случаи сред ваксинираните те са толкова малко, че е недостатъчно, за да се създаде ДРУГА хипотеза, ОСВЕН, че са по-малко от неваскинираните в която и да е категория. Толкова, но за тези, които разбират. :))

592

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 619 Ето, защо се крият статистиките :) Много точно сте го посочили - като не разполагаме с истината, вие казвате коя е истината, а "дали е така..."

591

Анонимен

преди 3 години

С радио и антиваксър не се спори.

590

Анонимен

преди 3 години

(продължение) ... Ами ако самата липидна обвивка съдържа токсични вещества и причинява рак?

589

ИСТИНАТА

преди 3 години

До 617:ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСЪК БРОЙ ВАКСИНИРАНИ СРАВНИТЕЛНО ДОСТА ХОСПИТАЛИЗИРАНИ С ВАКСИНАЦИЙ ОЧЕВИДНО Е.

588

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 617 Сега поне разбрахте ли кои са рисковите :) Загря ли най-после албанският реотан :) Нали това казах от самото начало - ДАЙТЕ ГИ ТЕЗИ СТАТИСТИКИ! Може да покажат това, което казвате, ама ги няма. Защо? Числа не значи статистика. Неграмотен сте :):):)

587

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 600 ("mRNA частиците са спайк протеина") Ето ваксърите колко добре сте разрбрали нещата... Има разлика между протеин, който е в липидна обвивка, който е инструкция за клетката да произведе spike protein-a и самият spike protein. Ако видиш изследването на Pfizer за Япония, 12% от mRNA частиците се концентрират в яйчниците. Това не е същото като mRNA да са само в мускулите, spike protein-a после да циркулира до лимфните възли и евентуално някой-друг да попадне в яйчниците.

586

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Не може да ги вземете така, защото не знаем колко от ваксинираните са рискови. Не знаем колко са заразени. Вие просто жонглирате с числата." Ами, оборете числата ми. Покажете, че знаете за какво говорите, или че имате по-качествена информация. Ако не можете оставаме с моите числа и с изводите от тях. :))))

585

Реалист

преди 3 години

Ваксинираните са някъде около 18% от цялото население, но най-младите не се ваксинират и рядко се заразяват. На практика хората, които най-много умират от вируса да тези над 60 годишна възраст, но не казват колко са ваксинираните при тях, примерно 60% или 80%, а само 64 от 9494 починали да ваксинирани.

584

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Напротив - няколко пъти ясно ги посочих, но Вие се правите на неразбрал" С повтаряне не става. От повече от два часа имате 0 (нула) доказателства за каквото и да било. Посочих ви числа: статистика. Не можете да я оборите, не можете да предложите друго. Предложенията за КОЯТО И ДА Е рискова група ще покажат същия резултат както при възрастта ... по същата причина: в която и да е рискова група жертвите на ковид при васкинираните са пренебрежимо малко. :))))

583

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 614 Не може да ги вземете така, защото не знаем колко от ваксинираните са рискови. Не знаем колко са заразени. Вие просто жонглирате с числата.

582

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 611 Две числа са си две числа :) Жонглирането с числа никога не се е наричало статистика :) Мисля, че четящите добре се ориентираха за моите възможности да правя изводи от статистики и за Вашите :) Остана фактът, че се позовахте на несъществуваща статистика по възраст. А аз точно това попитах: защо се крият статистиките? И Вие казахте, че не се крият, ама се оказа, че сте ни излъгали :)

581

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Ваксинираните са малко - 20 % може би, нормално е да са малък дял от болните и починалите. Логично е." Ето я сметката: 10000 (да вземем само тези от статията, макар че спокойно мога да взема 20 хиляди) към 64 е накъде 160 пъти. Отношението ваксинирани към неваксинирани е грубо 1 към 5. Разделяме 160 на 5 получаваме реалното положение 32 пъти е заболеваемостта при неваксинираните спрямо ваксинираните. Това са 3200% ПОВЕЧЕ. Ако взема 20 хил вместо 10 хил ще стане комично. :))))

580

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 609 Напротив - няколко пъти ясно ги посочих, но Вие се правите на неразбрал. Не знам, неграмотен ли да Ви нарека :):):) За н-ти път, специално за тролеите: рисковата група е сърдечно-съдови болести, диабет, затлъстяване, белодробни по-малко, но също.

579

Бате Сечко

преди 3 години

До СоломонБате Соломон, ти забравяш нещо! А, именно:Това сега не са ваксини, а генна терапия, която изведнъж я вкараха в играта, като,, Ваксина"... Ще цитирам един медицински професор в пенсия: Ако някои студент, това ми го беше посочил като ваксина, моментално щеше да го скъсам на изпита( преподавател в мед. Университет мисля от 1998-2012)...Разбираш ли проблема...?

578

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "До Анонимен 608 Неграмотните са които не знаят какво е статистика, но се позовават на такава :)" Числата 20 хиляди и 64 са "статистика". За възможностите ти да анализираш какви са хипотезите за да се получи нещо друго освен това, което казах, ще оставя всеки, който те чете да прецени, какви са. :)))) Данните на Мангъров за лежащите в Инфекциозна болница са "статистика". Това, че се правиш, че не си разбрал си е твой проблем. :)))))

577

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 608 Неграмотните са които не знаят какво е статистика, но се позовават на такава :) Ваксинираните са малко - 20 % може би, нормално е да са малък дял от болните и починалите. Логично е. Това още не значи, че има полза от ваксината.

576

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "рисковите" Ти още не си успял да формулираш кои са "рисковите" :)))) А плещиш тук от поне 2 часа. :)))

575

Анонимен

преди 3 години

До антиваксър "Лакърдии" са за неграмотните :)))) Починалите ваксинирани са толкова малко, че дори не се води статистика в коя група точно попадат ... на на последно място, тъй като те не могат да оформят никаква сериозна "група". 64 човека, разпределени в 10 групи: става дума за минимално количество хора. Разбира се, на фона на 20 хиляди починали неваксинирани НИКОЯ група не е възможно да има повече починали ваксинирани от неваксинирани, това е НА ПРАКТИКА невъзможно. :))))

574

Анонимен

преди 3 години

МИ ТО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ВАКСИНАТА НЯМА ЕФЕКТ- ПАК ГОРЕ ДОЛУ ТАКЪВ % СМЪРТНОСТ!