39

Местан

преди 2 години

Волен - президент!!!

38

Мъдуран

преди 2 години

Не е будала тоя. Не иска за пореден път да бъде изритан. Мулето знае ,че няма шанс срещу Радев. Толупа що не се кандидатира?

37

българин

преди 2 години

Това нещо с ГЕРБ ми прилича на онова нещо с партията на Слави, ИТН: Слави си помисли, че може да вземе Кирил Петков под крилото си и да го направи министър, обаче... си направи сметката без кръчмаря. Оказа се, че самият Кирил Петков не иска. Та и сега историята се поваря но с ГЕРБ. От ГЕРБ (понеже си нямат друг кандидат освен Цецка Цачева) много искат да прикоткат Петър Стоянов за президент. Защото всички ще гласуваме за него. Е да, ама Петър Стоянов също не проявява интерес...

36

Анонимен

преди 2 години

В ГЕРБ се наблюдава известна еволюция. Преди казваха, че могат да издигнат каквото и да е магаре за президентския пост. С Пешо се издигнаха на ниво дърт, но запазен кон. Ама той не ще. Накрая ще заложат на някоя куца крава като "мама" Цецка или ще търсят нещо от ГЕРБ-жени, ама трябва да е над 40 г. заради конституцията! Дано да не изглежда ужасно?!

35

Анонимен

преди 2 години

Петър Стоянов винаги ми е харесвал и смятам, че той е човекът - уравновесен и без юмруци и глупости. През целият си мандат не обиди никого, не подхвърляше язвителни приказки нито за една политическа фигура или партия. Нещо което днес е всекидневие за протестърите. Класа е пред Радев и днешното мазало.

34

Анонимен

преди 2 години

На ГЕРБ не им трябва президент... Това е институция на фигуранти и кукли на конци...

33

Зозо

преди 2 години

Само Царя ще разбие Рундю като комбинатска щайга на първи тур :)))))))))))))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Абе Бойко като е толкова настървен срещу Радев защо не се кандидатира лично за президент? Да си ги премерят лично....страх го е че няма да получи и 2% подкрепа

31

Анонимен

преди 2 години

Борисов навремето каза, че и магаре да върже на Дондуков, него ще изберат. Дали не е решил да опита?

30

До 6

преди 2 години

Митьо Пищова ли е кандидатът на ГЕРБ?

29

Беновска пипа

преди 2 години

ДО 16. Ти очевидно си гледал друг филм. Петър Стоянов до последния момент беше на първо място във всички социологически проучвания. Срещу него изправиха Богомил Бонев и се очакваше балотаж между двамата. Една глупава грешка в ТВ диспут с изнасяне на класифицирана информация от П. Стоянов срещу Бонев му отряза главата. Най-неочаквано БСП за първи път се сдоби с президент, който една година не можеше да повярва какво му се е случило. Пълна изолация, човек който не говори нито един чужд език ...

28

Анонимен

преди 2 години

Два месеца преди изборите Герб няма сносен кандидат (Стоянов отказва), значи ще загубят президенската надпревара.

27

До 9

преди 2 години

Снайпер, само вие гепирастите ревете срещу Радев, бе. А онова вашето нещо вожда Винету като чуе Радев и се нас... И понеже си е страхливец измисли нелепицата аз никога не съм искал да ставам президент. А, понеже е и подлец не престава да плюе. Е, и затова нямате никакъв шанс на 14.

26

Анонимен

преди 2 години

Абе Първанов ще е кандидата на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 2 години

Виде, че има недоволство и подигравки, правилно постъпва :))) Веднъж употребен, цял живот употребен....хахахаха :))) Ако се беше изтъпанчил за претендент на Радв, щеше да последва съдбата на Цецка :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя вече го хвалят че шее президент ,а той човека не знаел )циркаджиите от герба ,хайде Борисов даде кандидатира като е пич,да видим кой прав кой крив )

23

българин

преди 2 години

До: номер 15 Ами така е то. Качествените хора не се натискат за високи постове. Бих добавил качествените и разумните, защото никой умен човек няма да иска да си сложи таралеж в г*щите!

22

Радев

преди 2 години

Радев - нашият президент!

21

Анонимен

преди 2 години

Що не пробват с позабравения мистър Плевнелиев?

20

5

преди 2 години

Стоянов-нашият президент!