163

Анонимен

преди 2 години

Браво доктор Мангъров! Напълно сте прав. Това, което казвате е истината. Крайно време е да се обърнем отново към медицината и здравия разум. Псевдонауката и антилогиката, с които ни облъчват вече втора година, трябва да престанат. Продължавайте така и за напред.

162

Анонимен

преди 2 години

Прав е! Всички ковидари трябва да се надупчат с т.нар. "ваксини" вкяка седмица, да се вържат по мазетата с поставени по пет па** рцала на мор&дите и да не мърсят повече Земята!

161

Пенчо

преди 2 години

После се питаме защо сме на първо място по смъртни случаи в ЕС.Заради такива ,като Мангъра.

160

Беновска пипа

преди 2 години

Защо изобщо публикувате статии за този човек? Не разбирате ли, че по този начин ставате съучастници! После ще се чудите защо сме с най-голяма смъртност и кой бил виновен за това!

159

българин

преди 2 години

До: БАЙ САНДО Така е. Истинските лекари не се оплакват от тежките условия а лекуват на терен. Фалшивите лекари се обличат в черни костюми с вратовръзки и се изтъпанват по телевизията.Плашат народа с интензивни отделения в които да ги пратят за да гледат умиращи болни от КОВИД-19 на респиратори. Както плашат децата с Торбалан. Това са само кьop фишеци! В интензивни отделения не пускат външни лица да се мотаят без работа да сеят зарази и да се пречкат. Дори лекари не се допускат!

158

Gregory House, MD

преди 2 години

До: номер 185 Ваксината срещу КОВИД-19 има пълно разрешително за употреба в държавите: 1) Австралия;2) Бразилия;3) Маршалските острови;4) Микронезия;5) Нова Зеландия;6) Палау;7) Саудитска Арабия;8) Швейцария;9) САЩ.В държавите членки на ЕС тази ваксина няма пълно разрешително. Ако не искаш да подписваш информирано съгласие - най-близката държава в която може да отидеш да се ваксинираш е Швейцария (не член на ЕС).

157

БАЙ САНДО

преди 2 години

Браво на доц. Мангъров ! Герберастите го пратиха в ковид отделение- искаха да му извадят очите,а му изписаха веждите ! Доцента е истински мъж !

156

Анонимен

преди 2 години

До: номер 182 Доктор Атанас Мангъров не е "лекар-билкар". Той не лекува с билки, а с лекарства изписвани с рецепта от аптека.

155

Анонимен

преди 2 години

Информираното съгласие е дело на евробюрокрацията. В САЩ ваксинират хората без да подписват каквото и да било. Файзер вече излязоха от клиничното проучване и имат пълно одобрение, че е нормална ваксина.

154

Лов на вещици!

преди 2 години

"Това информирано съгласие, с което се освобождават от отговорност фирмите, които са произвели ваксините и всички останали, това всъщност при нормални обстоятелства е съгласието, което всеки участник, в която и да е от фазите на едно клинично проучване, трябва да даде и то трябва да го даде доброволно." Именно! Задължават те да се ваксинираш при което подписваш декларация за информирано съгласие, че си "съгласен" с нещо, с което не си съгласен!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Мангъра е време да се срещне с разследващите органи и със съда! Един друг лекар -билкар се излекува во веки веков спазвайки мангъров ите принципи- чайчета, супички

152

Да

преди 2 години

Да, странна е кампанията за ваксиниране. То е анти-кампания, а не кампания. Защо обаче не е ясно. Явно човекът иска да си има пациенти. И има мераклии доста. Безумие.

151

Анонимен

преди 2 години

"АБВ настоява да има статистика на заразените с COVID ваксинирани" Те тука е ключът от бараката!!!Колко са? Колко?Не знаем...

150

Aнонимен

преди 2 години

Хм. Щом учителите трябва да са с маски, а децата не, предлагам на децата да им сложат тапи за уши. Да е сигурно "образованието". Що за щуротия?

149

Мичмана

преди 2 години

Румбата е всеизвестен пияница, Мангъров и той е алкохолик,правете си изводите какви хора се опитват да ви дават акъл как да живеете

148

Мичмана

преди 2 години

Мангъров е срам за цялото лекарско съсловие,та нали ако всички се ваксинират клиентите за неговото ще секнат,няма да има пресконференции,Кажи бе Мангър колко са неваксинираните в твоето отделение?Нека ти отговоря аз ---30,при само един ваксиниран.!!!

147

Шаши

преди 2 години

Мангъров е истински лекар. Някои други отрекоха постиженията на милиони лекари до 2019г.

146

Анонимен

преди 2 години

Да питам, знам че не е по темата, Дончева къде се скри :))) Явно наистина е предлагала пари (дето ги нема), щом ни стон, нито гък от нея.......хахахаха :)))

145

Асан

преди 2 години

Абе къде е Гоце шефа на АБВ :)))

144

Мичмана

преди 2 години

Мангъров е един шарлатанин,тази сутрин идолът на антиваксърите на зададен въпрос в студиото на БТВ колко болни има в неговото отделение,той неохотно отговори ,30 неваксинирани и 1 ваксиниран .Чудя се как има очи да дрънка още глупости след този факт.