29

Ха..ха..ха

преди 2 години

Политически трупове пак изплуваха от нафталина!!!!

28

ФърчилкоФърчилков

преди 2 години

Тоя бат Петьо ша го издухам кат бръмбар сламка...!

27

Е ле па тоя...

преди 2 години

бат Петю нема ли си друга работа/например да си дрънка на китара нейде на брега на Женевското езеро/ ,а ми се бута пак за пРЕЗИДЕНТ...?Не ми се вЕЕЕЕрва....мирише ми на кьор фишек/партенка/.

26

Анонимен

преди 2 години

Бат' Петю се връща за втория мандат. Той е. Гласувайте. Той е като мумия и е вечен като консерва.

25

Анонимен

преди 2 години

Като че ли гербавците не могат да излъчат кандидат. Никой не иска да се сгромоли с гръм и трясък най-позорно.

24

Анонимен

преди 2 години

Един президент трябва да си тежи на мястото. Под 200к не е сериозен кандидат.

23

Гацо Бацо Фиуй Ърйъ.

преди 2 години

А аз предлагам от името на ГЕРБ дрУгАрЕ Лостов да ни стане пРЕЗИДЕНТ...НЪЦь...нъцььь...*** се от завист!

22

голяма паламарка

преди 2 години

Айде бе како Pi Ar Sevi Boiko, пусни тиквата срещу Радев... ама мола те бе, како Sevi Boiko!

21

Фидосова

преди 2 години

Предлагам Искра Фидосова за президент!И без това си беше от ГЕРБ, пък и с диплома по Нотариат от Монтанския свободен юридически институт, какво повече да искаме - силен човек, със силни връзки и солидно образование! ;)

20

Анонимен

преди 2 години

Той е! Бат' Петю седесарчето. Новият Тръмп на България.

19

КОЙ...КОЙ...КОЙ

преди 2 години

"ПАТРИОТ" върна "История славянобългарска" отново на византийците....Е как КОЙ...той Е...този "патриот" Е...нашето момче Пешо Коня...!Нали си представяте ако този"патриот" отново възседне Президенството каква мушика ще направи за съседите ни от ВЕЛИКАТА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ...?????!!!!!!Тогава майка ни жална...!

18

българин

преди 2 години

До: номер 1 Така е, прав си! Всеки който се докосне до ГЕРБ ще се зарази! Но големият въпрос е че разни други говорят от негово име.Досега не съм чул той да е коментирал това в което намесват неговото име.Аз дълбоко се съмнявам, че Петър Стоянов е толкова наивен да легне на тая кълка - той няма нищо общо с ГЕРБ, никога не е имал!

17

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бат Петьо има хубав...имидж като ексспрезидент.Ако отиде да мие...очите на Боко Кюлче Чекмеджанов,може и да го...развали;добре да си...помисли. (платено...съобщение на живущите в кв. Комлука,гр.Пловдив)

16

АЙстигаСИсеГАБУРКАЛ

преди 2 години

Постоянно плюнчещият се Пешо отново ще ми пее на раздрънканата си китара от Президенството "Леди би.."ТОВА НЕ МОГА ОТНОВО ДА ГО ПРЕЖИВЕЯ!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Избира се или се назначава президент на фирма. Държавите избират държавен глава, срамно е когато депутати не откриват разликата. Държавния глава трябва да е харизматична личност и задължително със държавническо патриотично мислене.

14

български избирател

преди 2 години

Чакайте малко бе, чакайте малко бе!!! Какво общо има Петър Стоянов със ГЕРБ??? Нищо общо няма!!! А вие питали ли сте Петър Стоянов дали иска да бъде кандидат на ГЕРБ???Не кандидат за президент, конкретно за кандидат на ГЕРБ има ли съгласието на Петър Стоянов, защо говорите от негово име???

13

Пешо коня

преди 2 години

Ииииъъккк...тъгъдък...тъгъдък...ИииикхЪъъ...в лек конски тръс към президенството...

12

До Вики

преди 2 години

Ти какво работиш? Кантори ли чистиш?

11

Анонимен

преди 2 години

Абе какво намериха приют при герб сигкото сдс? Александър Йорданов, Георги Марков, сега па и пешо се напиня. Цаливайте му нозете на милиционера-пожарникар, който е ни едното, ни другото. Помиришете му вонята с упоение.

10

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на гербавите да издигнат Иван Пилето за президент. Струва ми се подходящ интелектуално и морално за техен кандидат.