83

Анонимен

преди 2 години

В Дания 2600 починали. В България 20 000. С милион по-малко са от българите. Болниците им не са "пълни".

82

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Единственото, в което сте "успяли" е да докарате положението дотам, че сега носим материални и други щети. Да се разрушава, разбира се, е лесно. Хората, които искат да разрушават са поначало хора, които никога не са създавали нещо, за да ценят съзиданието: това ни дава директна инфрмация за тоя, който прави такива изказвания. С други думи, *** като теб, скатал се на труда на някой друг, злобее, че е предизвикал разрушение и хаос и "продава" това като "уникална" позиция.

81

Кал-Ел

преди 2 години

До 85. Не ми дреме за теб, нито за другите платени/облагодетелствани от пландемията. Важен е крайния резултат, питай някой умен. Може да драскаш всякакви глупости в коментарите, но не постигаш нищо. Хайде, зариби някой да се графенира, какво чакаш!!?? Обясни ни защо трябва да си инжектираме графен оксид? Давай, разбий ме с неопровержими доказателства за ефективноста на инжекциите срещу страшната хрема!

80

до Кал-ел

преди 2 години

Калния ***, ти щом си добре, значи не ти пука за никой друг нали така. Кво му дреме на ***, че някой е зле. ДА си жив и здрав като станеш на 60-70 пак нов вирус да има :)

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "ам същото ли е нивото на здравеопазване"...... За Ковида, за съжаление, нивото на здравеопазването оказва слабо влияние върху смъртността. Късното търсене (и намиране) на лекарска помощ може и да окаже влияние. Но като ти подхване белите дробове, няма особено значение, зали си в болница в Дания или България. Средната смъртност е около 4%, в някои държави малко повече, в други малко по-малко. Е, ако си президент на САЩ, предполагам, че имаш по-добри шансове.

78

Анонимен

преди 2 години

Не ви увряха главите, че статистическата смъртност е приблизителна константа. Примерно , в България е 300 на ден +/- Ковид случаите са над тази статистика и това се вижда флагрантно ясно от графиките на НСИ. Да, качеството на здравеопазването в Дания е по-високо (и не само там), но това логически води до извода, че в страни като България ПРЕВЕНЦИЯТА решава почти всичко. Дано някой да е разбрал...

77

Кал-Ел

преди 2 години

Не мога да си прибера усмивката. Успяхме! Всички които пишехме денонощно в интернет по всички сайтове ви разбихме мечтите за инжектиране на българите. Плачете и вийте, яко плачете. Да не пропуснете да ми обясните, че съм беден, *** и нещастен? Вместо да се занимавате с мен, вземете и обяснете на хората за "вируса", че нещо не ви се връзват.

76

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Кой е затворен? Кой умира?" Колега, последвай собствения си съвет за хапчетата ...

75

до Кал-ел

преди 2 години

Кал-***, отиди до болницата в отделението за Ковид и разбери. За какво ни занимаваш с простотията си ***?

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Ние сравняваме България с България: преди и по време на вируса. Всички неща, за които говориш ВЕЧЕ са отразени в нормалната смъртност в България отпреди вируса. Данните след появяването на вируса са красноречиви: огромно повишение на смъртността на годишна база. Повече сравнение на ябълки с ябълки няма как.

73

Кал-Ел

преди 2 години

Кой е затворен? Кой умира? Хапчета изпихте ли си или пак ви изтърваха?

72

до Кал-ел

преди 2 години

Кал-*** пак се изказа, предполагам и ти си специалист по инфекциозни болести, учил 6 години в Германия?

71

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Защото всичко, което си написал е очеизвадна лъжа. Нито вирусът е неизолиран, нито тестовете са фалшиви. Няма тест, който има 100% сигурност, но това е друга бира. Ама няма лошо, щом искаш да се самуспокояваш.

70

Анонимен

преди 2 години

2019 колко е била смъртността в Дания, и колко в България преди Ковида? Там същото ли е нивото на здравеопазване, достъп до лекар, болница? Не се сравняват круши с ябълки, България води по смъртност, висока заболеваемост от инсулт, инфаркт, диабет. Как е това в Дания?

69

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел И като сте такива тарикати защо измирате много повече от "овцете" и защо сте затворени?

68

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел..... Точто на теб да говориш за нормалност не ти отива. Разваляш си имиджа.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "От какво имате 20 000 жертви?" От неграмотност.

66

Анонимен

преди 2 години

До 70 От какво имате 20 000 жертви?

65

Анонимен

преди 2 години

Дания е почти колкото България - около 6 милиона. Ние наближаваме 20 000 жертви, а те имат 2600. Нещо?

64

Кал-Ел

преди 2 години

До 67. Не мога да отговоря нормално на ненормален въпрос. Тарикати сме, защото не се "ваксинираме" заради недоказан/неизолиран "вирус", който се открива с фалшив тест. Нека някой инжектиран да ми обясни защо се е инжектирал.