97

Анонимен

преди 2 години

от 2017 година минималната пенсия в Словения е 500 евра , май там не крадат колкото в България .

96

Анонимен

преди 2 години

С този чудесен прираст на население, до 20-30 години дали изобщо ще има кой да работи и да плаща пенсии. Сега едвам се оправяме и 1 работещ издържа 2-3 чиновнизи и пенсионери, а тогава не знам. То изаеми да теглим ще е до време. Или пенсиите незабавно трябва да минат на частни партиди и всеки сам да започне да си спестява или да направим някакво гигантско икономическо чудо. Не виждам държавата да се е залетяла да стимулира бизнеса, по-скоро се плъзга в руслото на социализъма, знаем какво следва.

95

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСега го забелязах. Миналата година литър бензин беше 1.60 , сега е 2.30Миналата година парното беше с 40% по евтино от сега. Миналата година луканката беше по 20 лева, сега е по 30 лева. Миналото лято бг бирата по морето беше по 3 лева, тази е по 4 лева. Всички с които съм коментирал, казват, че разликата между миналото и сегашното лято е огромна.

94

Анонимен

преди 2 години

Това е добро. По 120 до НГ. Ще имат възрастните за отопление. И преизчислението. Все е стъпка в правилна посока. Оня неграмотния нищо не направи за старите хора 12 години. Изгуби бабите и дядовците като електорат окончателно

93

истината

преди 2 години

Освен да се пише трябва и да се мисли. Защо пенсиите в България са толкова ниски, ами защото се изчисляват на базата на заплата която е получавал човекът преди. Там е отговорът на въпроса. Когато в България средната заплата по времето на Виденов беше станала 10 долара, а по времето на Костов 60 в съседна Сърбия след война беше 110 - 150 долара, а сега всички се чудят защо вземали 250 долара пенсии

92

Анонимен

преди 2 години

Цените поне от две години се вдигат непрекъснато-ток,вода,парно,храна,други стоки.Ти едва сега ли го забеляза?Или досега беше на държавна хранилка и цените не те интересуваха?

91

асд

преди 2 години

тука цените на основните хран.стоки вече втори месец са с по от 5 до 50 цента отгоре , на някои с едно евро отгоре , идва криза .

90

Анонимен

преди 2 години

Да му мислим работещите млади :)

89

Пари Има

преди 2 години

за това Вчера взехме поредните 200 000 000 Външен Дълг от Международните Юдею-Семит Банкери! Връщането им, ще ви излезе да не казвам от къде!

88

До 84

преди 2 години

Щом обичаш кренвирши,купи си от три лева.Има и такива.

87

Eхохо

преди 2 години

Е, нали затова са измислени облигационните заеми, държавата пак ще вземе назаем 3-4млрд , пък ще ги връщат нашите внуци. Всяко правителство досега така правеше, особено ГЕРБ, проблемът при тях беше , че много крадяха за себе си.

86

Ефенди

преди 2 години

Не се чудете защо Турция не иска в ЕС. Като дойде тук един турчин и ни види пенсионерите си вика малиий накъде съм тръгнал язе? Я по-добре да си седя в Анадола и да си благославям Алах. Сакън, Аман, Сиктир.

85

за ви еба майката!

преди 2 години

АМИ ЦЕНИТЕ НА СТКИТЕ?

84

До 82

преди 2 години

Боко ни остави 40 милиарда заеми.Къде повече от това.Които ще изплащат нашите деца,а не неговите.Затова не ни плаши с нови заеми.Вече сме претръпнали.

83

До 70

преди 2 години

Младите и работещите да искат вдигане на заплатите от работодателите,а не от държавата.Нали сме пазарна икономика,а не планова,както преди.

82

хаха

преди 2 години

Вчера гледах кренвирши по 14 лева , защото имало някакво месо в тях, затова били толкова.

81

Кико

преди 2 години

Когато скочи тази баба от снимката,тогава ще скочат и пенсийте!

80

Анонимен

преди 2 години

Докато преливаме от единия джоб в другия няма ида има инфлация. Вдинствено цените на вносните стоки и материали може да в предизвикат. Но почнем ли да вземаме заеми и да вдигаме на тази база доходи т.е на пари в обръщение- само стойте и гледайте. А сме на път да направим точно това.

79

Бели Млади Р0бе

преди 2 години

на Тръстиката, че милиони трябва да Храните с Труда си! После не се Чудете, защото Нямате Пари да Създавате Семейства, да Имате Деца, да си Купите Жилище. Пенсионерите със Собствени Жилища са Бедни - те не могат, ако парите не стигат да си продадат Имота и да живеят под наем - не, Вие трябва да Живеете под Наем, да сте БезДетни и да Работите за да Пълните Хазната с Данъците си!!

78

Анонимен

преди 2 години

1560 лв. ли е сега максималната пенсия? Човек ако има собствено, изплатено жилище където да живее, то тогава бива.