224

ББ

преди 2 години

До Протестиращчак пък"магаре"...ако Президента ни повози христо на самолета ...няма да слезе жив...атанасов и той може да иска...декларации...и ще ви повози...не познавате собственият си Народ...кога ни попитахте.. Как искате да живеете Българи?...кой ви е упълномощил да ни налагате как да живеем...политическите партий налагащи ни...как да живеем и на кого да се кланяме...искаме Водачи с който да изкачваме Върхове...и само Президента ни Радев ги изкачваше с Народа ни...останалите ни продавате..

223

Анонимен

преди 2 години

Али Бег е Али Бей! Тоя турчин на снимката с мускули и опашка на главата да прави като вятъра. Лакей на мутрата от Банкя.

222

Клюкар:

преди 2 години

Не знам дали сте гледали днешният лаив на Боко Тиквуня, но на него Вожда се скара с жена си от ПИК

221

Мушията

преди 2 години

ГЕРБ не са крадци. Те са партията на мързеливите мошенници, а такива в България има стотици хиляди.

220

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за протестите но искате сертификати документи от лаб или ако нямат им правете тест на място и работа ше има не само за болниците

219

Истината

преди 2 години

ГЕРБ е партията на слабите, дето искат всичко да им е лесно. Искат само да им капят еврофондове и данъци и да не работят нищо. ГЕРБ е партията на мързеливците в България, а те са стотици хиляди. Няма да ги издържаме обаче, това трябва да е ясно!

218

Протестиращ

преди 2 години

Хората могат да си протестират колкото искат, но има една истина, за която никой не говори, а тя е следната: Ако ще магаре да се кандидатира, пак ще го изберат пред ГЕРБ - просто народа намрази Боко Тиквуня. Това е факт. Не харесва Радев, ама няма алтернатива - народа ще гласува дори за магаре, стига да не е ГЕРБ.

217

ББ

преди 2 години

До Анонимени пикльовци...Президента на България не раздава пари...всеки уважаващ себе си човек е чел Конституцията ни...обиждате Народа ни...бочко ви ги раздаваше...ама май скоро ще свършат!!!

216

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха Президента ни бе избран мажоритарно въпреки плащанията на гроб...за цецка...объркали сте Народа...вменявате ваши грехове на Президента ни Радев!

215

Първа Дама

преди 2 години

Ива Николова от "информационна агенция пик(ня)" е първата дама на Бойко Борисов. Може и втората да е - след Севда. Не знам точно. Не съм им светил в спалнята (с кюлчетата)

214

ББ

преди 2 години

и биков...това,че прецака и осветлихте с дпс....бедните бсп...и ние гледаме тв-та...ама не вашите промиващите и работещите против България...как се изгаврихте с *** от бсп...бедните...защитници на пенсионерите...борци...за власт и пари са ...с Народа ни...само елате...султани опитаха с ятагани...вие с лъжи и манипулации...с поцедурни...бедна ви е фантазията на какво сме способни!!!никога дпс-гроб...и обслужващата ги...бсп...позор сте за децата си!

213

до 276

преди 2 години

Толкова ли ви е заплата 10 000?

212

Анонимен

преди 2 години

Дайте компенсация по 10 хиляди лева на работещите в сектора и ще гласуваме както каже президента. Иначе си отиваме при Бойко и толкова. Нека решава радев кое избира!

211

Анонимен

преди 2 години

протест е когато доиган, костов и компания се криеха в парламента и ги бяхме почти подпалили

210

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...ама и България ще е там,гешев опита...а теб ще те намерят.и осветлят...и е въпрос на време да те докопат...имаме и съюзници не го забравяй...жалко за децата и внуците ти...това не е игра...това е война...България срещу..враговете ни!!!с България който иска!!!

209

Анонимен

преди 2 години

протест да вееш знаменца, надписи или да играеш хоро, не е протест а вид забавление на площада, протест е да излезеш с гегата и молотовката и да подпалиш мизметта която ти вреди на живота, докато неговия животец е ухолен

208

ББ

преди 2 години

До АнонименРадев...Моят...на България Президента...единствен изкачил Шипка с Народа ни,отдалживота си в пазене небето на Домовете ни...на България,спечелил уважението на въздушни Асове на САЩ...посочил и назовал мафията и враговете на Народа ни...поемайки риска...рискувайки живота си...биковци и компания...Просперитета на България е важен...от 30 г работите против България...дпс-гроб и сателитни обслужващи ги...това,че не пишат не ги прави матрял...империи сме погубвали...презряни от децата си

207

Анонимен

преди 2 години

Няма да ви бият полицаите изобщо. Ще ви чакат с кафе и понички. Протестирайте си колкото искате! Нищо няма да постигнете по мирен път.

206

Анонимен

преди 2 години

Отивайте пред президенството! Какво ми обикаляте до МЗ и МС? Отивайте и нахлуйте в Президентството! Докато не стане патакламата няма оправия да има. Вземете заложник ако трябва!!!! Аз не ходя на ресторант от както е пандемята. Нито на нощен бар, но щом протестирате срещу Радев отивайте с тенджерите да тропате! И кво ся? На 28 септември чак щели пак да ходят? Все едно нищо не правите.

205

ШибиРиби

преди 2 години

Махни са бе npycтак, стига си мяучил кат кръчмарски котарак под маса със сурова наденица