194

Един от народа

преди 2 години

Ще подкрепя протестите ако всеки ден протестират от 11:30 - до 15 ч. и вечер от 17 до 23 ч.

193

6

преди 2 години

Черните тениски!!??

192

Стига вече

преди 2 години

Да им вдигнат пак ДДС-то. Нали искат да са равнопоставени? Цените те ги вдигат, ДДС-то им го смъкнаха, предлагат некачествена храна. Много им стана.

191

Анонимен

преди 2 години

Хората не припознаха Мая, Бабикян, Тошко, Вълчев, Кали...как му бе името, от ИТН, за носители на промяната. Чалгарите и антигербсбирщината, платена от черепа, служеща на Радев, вън от парламента.

190

Анонимен

преди 2 години

Принципно са прави хората. През деня заведенията са фрашкани догоре, не е логично да ги затварят в определен час, защото вирусът може да се хване по всяко време.Истината е, че всичко зависи от клиентелата. Ако хората са разумни, просто няма да влизат в заведенията поради страх от заразата. Тогава по естествен път всичко ще си дойде на мястото.И заведенията ще затворят, и моловете и т.н. Само че народа не разбира все още какво точно предстои. Няма да имаме живота, който имахме досега.

189

Анонимен

преди 2 години

Хаха и Делта Гард ли протетсират

188

Анонимен

преди 2 години

Протеста на тревопасните с двулитровките бира по-смислен ли беше? Да видят *** и компания какво е протест на хората, дето бачкат, а не висят в парка да млатат бири и да люпат семки по цял ден!

187

Герб са гадове

преди 2 години

Делта гард от кой ресторантьорски бранш са ? Около 50-60 насъскани ненормалника решили да отсояват правата си и да защитят бизнеса си смях.А защо не излязохте като бяхте напълно затворени и мълчахте като риби ? Хвърлих един поклед в ПИКливата медия там пише многохиляден протест срещу мерките абе цирка е пълен.

186

Анонимен

преди 2 години

Абе против мерките съм, ама като видя какви са на тоя протест ми става всичко повече от ясно,е снимка 13 само като погледнеш и думите са излишни

185

Анонимен

преди 2 години

Вярно, бе, 13-та снимка! Какво правят чакалите на Баце на протеста?

184

Германец

преди 2 години

"А тези който нямат QR код за валидна ваксинация от последната седмица няма да могат да работят, да пътуват, да посещават лекар, търговски обекти и супермаркети." -- Разбирам, че виждаш в бъдещето. Случайно да имаш числата от тотото за следващия тираж? Благодаря предварително :)

183

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 256Знаеме как разговаряше Баце под колоните на МС, видяхме го на видеозапис

182

Анонимен

преди 2 години

Как няма да стачкувам, аз не мога да гледам как Бойко кара Шкода .Това е неуважение към такъв заслужил човек.

181

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли разликата, Бойко разговаряше с хората и се взимаха взаимно изгодни решения, червените отпадъци не разговарят с никой, те налагат и репресират - Оставка!

180

Анонимен

преди 2 години

Бравооооо ! Най после започнаха протести но защо чакаха да опре ножа в кокала и тогава излязоха ? Всички платени вирусолози ковидари, математици ковидари, политици ковидари , разните му там скапани ковид щабове в затвора за тероризъм срещу народа.

179

Анонимен

преди 2 години

Още в 17 ч. протеста на кръчмарите приключи. Отидоха на работа, да правят пачки и да поддържат пламъчето на ковида.

178

Анонимен

преди 2 години

викнете си Баце, он че ви затвори на 100 % даже и парковете че ги загради, да не би да седне некой на некоя пейка

177

Анонимен

преди 2 години

И като е толкова далновиден Бойко, къде го сега?

176

Анонимен

преди 2 години

ми като искат да равнопоставени, да почват да плащат ДДС по 20 %, а не по 9

175

Румен Владимиров

преди 2 години

Фигуранта изпусна юздите на държавата. Следва гражданско неподчинение. Бойко се оказа много по-далновиден. Извади пари и даде на бизнеса. Бандата на фигуранта си мисли, че с евтини лъжи и плашене в казармен стил ще дисциплинира хората да си траят. Напълно са загубили връзка с реалността. Не става само с вземане. Трябва и да даваш.