12

Анонимен

преди 2 години

Браво, трябва по някакъв начин да се поощри ваксинацията и да се уакори твмпото.

11

Смешните сте

преди 2 години

Кой би си продал живота и здравето за стотинки? Изобщо къв е тоя зор за "ваксини"? От кога се загрижихте толкова за нас? Като ви е толкова грижа що не проверите първо кво се продава за ядене по магазините?

10

Шопо

преди 2 години

20 лева !!!!Па много,бе!!!

9

20 леааааа !!!!

преди 2 години

Унижение не е .....не знам как да го нарека , отварат ...погнуса ....*** ....тва което бих написал ще излезе само със звездички !!!!! Повръща ми се ....

8

Анонимен

преди 2 години

Кога ингилизина Чарлз ходеше в Столипиново, маанго го каза че иска апартамент само за визитата, кви 20 лева

7

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли "Още от деня" по БНТ днес? Тази Поли Златарева е НАПЪЛНО ЛУДА! Как само викаше истерично с мрачна физиономия; как яростно търсеше начин за ваксиниране на нежелаещите. Тези ваксъри са ненормални! Кожухарова, която говореше с нея, беше на същия хал, но по-малко истерична. А Златарева е по-зле вече и от Деса Атанасова от ГЕРБ, Тошко Йорданов и Ива Митева с техния истеричен тон в НС!

6

Погнусен!

преди 2 години

Ама това е отвратително!!! Ама това е унизително! Това е гнусно бе ХОРА!!! Момичета са проституирали заради 20 лева за храна! Ама чакайте бе. Пред бакалията ли ще ви свалят анамнеза дали нямате противопоказания за ваксинация ? Ама това вече удари дъното бе! За хляб и салам (от евтиния). Няма по голяма гнус! Това е гавра с бедните хора.

5

Зозо

преди 2 години

Трагедия пълна

4

Анонимен

преди 2 години

нещо като предсмъртно желание за ядене. какво искате преди да ви гътнем с ваксинката. ето ви 20 кинтя избирайте самички. кремвирши от косми и копита, сиренце от масло от бананова палма и нефт, гмо домати от холандия брани преди 30 деня и отлежавали 2 седмици на витрините в тамошен супермаркет, немски стоки трето качество негодни за консумация, лебел от фуражно зърно от новата европа юкрайна. разбира се с 20 кинта ще има макс 2 от всичките неща но няма да се гутнете на празен стомах.

3

Анонимен

преди 2 години

Твърде евтино. Това са 4 кутии цигари. Поне да им дават по една стотачка. Така, де заради по- големи постъпления в даренията.... не за друго.

2

Анонимен

преди 2 години

Това почва да се превръща в някаква пълна лудост.

1

д

преди 2 години

смях