24

Анонимен

преди 2 години

До Българин Нормалните това отдавна го правим, но такива като теб си искат комунизма и това си е. Само не разбрахте, че Комунизма, такъв, какъвто го помните, умрЕ. И да дойде друга версия, няма вече лапане и пиене на корем за чужда сметка. С чапарката на врата ви чака при "новия" Комунизъм. :)

23

Ама разбирате ли?

преди 2 години

Аз съм под обсада от някакви идиотии ... и докато проблемът с тази обсада не се реши аз съм много афектиран. Значи отивам на работа вчера гледам обсадата продължава от две страни - ама точно на границата с местоработата ми, която е светско и представително училище по изкуствата - някъв ***.е.н вдигнал адвентистка църква секта и един грамаден каменен кръст на стената който е точно на границата с позволеното му ... такива точно по границата как ги обичамм... напомнят ми за някой!

22

Асан

преди 2 години

:))))

21

Майна

преди 2 години

ТОРКОВА НЕГРАМОТНИ ЧАЛГАРИ ЩЕ НИ ПРЕЦАКАТ ДЪРЖАВАТА С 1300 ГОДИНИ СЛАВНА ИСТОРИЯ!!! ВЪН Р.УСКИТЕ ПОД.Л.ОГИ!

20

Хахаха

преди 2 години

Който гласува за ИТН на следващите избори е завършен *** !

19

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо "Познайте кой печели от това да няма правителство" Радев.

18

Хахаха

преди 2 години

Помните ли, когато Миков броеше депутатите в зала, като овце ...КС каза, че кворум има, когато депутатите при проверка физически са в залата, без оглед дали проверката се прави с електрона система или е поименна и се брои, като ***.Ива Митева е толкова доцент по право, колкото Петър Илиев и останалите от ИТН ...въздух под налягане, връзкари, нагляри и с въпиюща некомпетентност.Вчера се забавлявах как ГЕРБ с влизане и излизане от зала направиха разногледа истеричавката Митева.

17

Анонимен

преди 2 години

Руските слуги от ИТН отново с ДС методите "ние чухме". ТАТЯНА ДОНЧЕВА И ТЯ ЛИ Е ОТ ГЕРБ? Тя ти обясняваше защо и как не е могло да мине гласуването! А за "почивки за консултации" просто вижте репортажи от заседанията, в които Митева се върти наляво надясно и чака да й обяснят как се води заседание! Не разбрахте ли, всички ви видяха какво правите в Парламента!

16

Анонимен

преди 2 години

Хаха цирк и е Кирова, не певицата Кирилова.

15

Анонимен

преди 2 години

Стригaн, на следващите избори си трети, на по-следващите си аут. Докато чалгата не бъде забранена със закон тази държава нямa да се оправи.

14

Хахаха

преди 2 години

ИТН са абсолютно некадърници, неграмотници и *** ...Не познават елементарни правила за отчитане на кворум и валидно решение на НС.Ива Митева, не познава правилника на НС ...Дори е имало питане до КС, как се отчита кворума ...Не е важно дали общо 121 депутата са гласували, а поне 61 ЗА.Депутат може да реши да не гласува въобще: нито с ДА/не/въздържал се, като така реално отчетените гласове са под кворума, но е важно, че при регистрацията да са били 121 минимум.

13

Офф

преди 2 години

Като кряскаща бабичка е тоя Tошко, как няма някой да му лепне един шамар зад врата

12

българин

преди 2 години

След.като сте сложили за зам.председател на Народното събрание една проста видинска *** , така ще бъде !

11

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор трябва да участва активно в борбата срещу престъпността и да има люта охрана. Решенията не трябва да се ввземат само с оглед личността или действията на сегашния. Все още чакам някой в тази държавна да има по-мащабна визия, изван личността на Пенчо, Иванчо или който и да е.

10

Анонимен

преди 2 години

ИТН са партия на мафията водеща война с прокуратурата.

9

О хо хо

преди 2 години

ЗАКОНОПРОЕКТИ СЕ ПРИЕМАТ С НЕ ПО- МАЛКО ОТ 121 ГЛАСА!!!!! ТАТЯНА ДОНЧЕВА ИМ ГО РАЗЯСНИ, НО ТЕ И ТОВА НЕ РАЗБРАХА!!! ТОШКО ЛЪЖЕ КАТО ЗА 7/8 ТЕЛЕВИЗИЯ.

8

Анонимен

преди 2 години

Да живее Цара, Пъдара, Чалгара, Тошо Ловеца и Рибара, и Мишо Шамара! Слава на царство Чалгария!

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да останат не повече от 20-30 души в НСО. А сега са над 700, повече от служителите в ЧЕЗ електро

6

Анонимен

преди 2 години

Тези не разбраха, че са там да правят правителство, не да махат охраната на главния прокурор, не това, другото. Ако не могат да съставят да се разпускат.

5

Т К О

преди 2 години

Много страшно е когато "капацитета" се мисли за много голям капацитет!!!!