93

Анонимен

преди 2 години

Едно време тия ваксини уж действаха от 2 години до доживот, после станаха 12 месеца, после 6, накрая се оказа че са около 0% ефективни срещу мутиралите щамове. Абе като лъжат, поне да се сещат какво са лъгали преди 2-3 месеца... Държавите с над 50% ваксинирани, щото нямат локдаун и не се "гърчат"?

92

Анонимен

преди 2 години

"Имунолог: Ваксинираните са по-защитени от преболедувалите COVID-19" Ами не, не е така, точно обратното е на това което твърди "имунологът" и последните научни изследвания го доказаха и резултатите бяха публикувани, а именно че преболедувалите имат в пъти по-голяма защита от Делта варианта на вируса отколкото ваксинираните. Говорим конкретно за Делта, който сега е доминиращ, за предишните варианти може и да не е така но то е без значение сега.

91

Евроатлантик

преди 2 години

Чакай нали действията на ваксините бяха 6 м,тоя защо разправя че 8-12 м?В Израел всички ваксинирани,пък *** като мухи ?!

90

О хо хо

преди 2 години

Ваксините Не са Панацея! ИМА И ЛЕЧЕНИЕ ЗА ПО- ЛЕКО ИЗКАРВАНЕ НА ВИРУСА! Защо не пишете за това, а????

89

до 89

преди 2 години

Цитирай Научна публикация, защото Истинските Новини е Цитирал Научна Публикация от 150 годишна Научна Организация, а именно Международната Асоциация на Науката! Ти кой цитираш в точките си?!

88

до славянин

преди 2 години

това е ясно и без изследване. проблемът е, че като боледуваш - умираш. но това което крят от нас е - ВСИЧКИ преболедували и умрели НЕ заразяват и пренасят заразата! това УМИШЛЕНО се крие от хората!

87

Муахаха

преди 2 години

р0бе, КОВИД, който според данните на Норвегия е 2 пъти по-лек от Сезонен Грип, е за Отвличане на Вниманието, докато народните пари изчезват в частни джобове под формата на КОВИД мерки, Инфлацията расте, дигат ви газа с 20% и тока с кой знае колко, докато парите ви се стопяват и стигнете и до положение хляб да не може да си купите! Като се събудите и прогледнете, вече ще е твърде късно, те ще са на частните си острови и курорти в Бали, Дубай и къде ли не, а вие ще сте под земята умрели от глад!!

86

Обективно до 86

преди 2 години

Ти виждаш дърветата, но не виждаш Гората! Чрез ваксини, ефективни на 42% и още повече - Нестерилизиращи, НЯМА КАК, НЕВЪЗМОЖНО Е да се спре която и да е епидемия. Ваксините водят И до ускорено развитие на мутации, тоест приспособяване на вируса към т.нар. ваксини. Така Агонията ще е Безкрайна!

85

славянин

преди 2 години

Според израелско изследване преди около седмица на 600 хиляди израелци, най-голямото правено досега в света, преболедувалите се заразяват с делтата 13 ПЪТИ ПО-РЯДКО ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! Изследването беше публикувано в изданието ''ZEROHEDGE''! Пробвайте да лъжете по-интелигентно, за да ви минават лъжите!

84

Анонимен

преди 2 години

Науката и учените тотално се провалиха. Пълен провал.

83

Анонимен

преди 2 години

До Истински Новини И както обикновено "истинските новини" на анти ваксърите идват със премълчаване на ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ от въпросното изследване а те са: 1) хора с прекаран вирус И една доза от Пфайзер са ПО-ЗАЩИТЕНИ от хора, само прекарали вируса, 2) прекарването на вирусамо може да нанесе огромни щети върху здравето на човека, докато се опитва да се "защити" с "естествен" имунитет след разболяване. 3) изводите са базирани на съответно 8 и ... една хоспитализация. Мдам.

82

Анонимен

преди 2 години

Цената на газта расте, цената на храните растат, всичко поскъпва. А вие мислете за ваксини, където в Англия и Израел са ваксинирани почти цялото възрастно население, и без никакъв ефект - новозаразените случаи растат.

81

до 79 от Брюксел

преди 2 години

Ние Не Следваме Науката, какъвто ни беше лозунгът, а Следваме Парите! В Истината за КОВИД - пари няма, за това 24 по 7 ви Лъжеме!!

80

Анонимен

преди 2 години

Нека всички коментиращи професори по-долу обяснят, защо в Израел и Англия умрелите от ковид са 91%, респектовно 86% неваксинирани? Или защо в България 97% от умрелите са неваксинирани? Ама тълкуват данните като дяволът евангелието. Да, естественият имунитет е по-силен, ама колко го имат? И да, колкото и да отричате, има 40к инкремент в счъртността и той съвпада с вълните на ковид. Айде коментирайте по същество, без хейт и клетви на общо основание.

79

Анонимен

преди 2 години

тия дъвчат като папагал едно и също, като, че страдат от деменция и са забравили, че се повтарят ежедневно едно и също, че и новоредените ги разбраха, в крайна сметка всеки сам си взе решение на избора да си сложи или не, но на тези хора деменцията не им е простила, щом всеки ден едно и също повтарят

78

Анонимен

преди 2 години

Защо не пуснат и руската ваксина, като са толкова загрижени за хората. Хората се страхуват от страничните ефекти на западните ваксини, Спутник-V се оказа най-ефективна и без никакви странични ефекти, това се признава в целия свят. И много по ефективна - само 30% са ваксинирани в Русия, а показателите на новозаразените са пъти по добри от страни с над 70% ваксинирани. В много страни от ЕС хората биха се ваксинирали със Спутник-5. Или не става дума за грижа за здравето, ами за някакви други интереси?

77

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 72 Това не е вярно, но всички проваксаджийски сте гербави. Това е сигурно.

76

антиваксър

преди 2 години

Как пък за година и половина не излезе един лекар да даде простички и полезни съвети: как да си укрепим имунитета с природни средства, какво да правим при първи симптоми, към кого и кога да се обърнем, как започва, как протича болестта, за какво да се следи, какво е лечението, защо то е правилното. Един семеен лекар от Ню Йорк сложи всички проф.ани и учЕни в джоба си, като измисли лечение и излекува 6 000 души.

75

до 71

преди 2 години

така е, но те си мислят, че сме пр0сти и не четеме наука на английски: https:// science.org/content/article/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-vaccination-remains-vital

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74Отговора е Алцхаймер! Но не пропуска да инкасира КОВИД-бонуса, което е приятна добавка към академичната пенсия!