22

до 19

преди 2 години

Дърпали са им вероятно ушите от ЕС. Наскоро и в България дойде една от ЕС по здравето. Така Кацаров обърна палачинката. До преди да му дърпат ушите от ЕС Кацаров говореше, че се умира с Ковид, а не от Ковид. Който поръчва музиката плаща-така е. Но помощите за възстановяване може да се обвържат с мерките и с ваксините. А може и да са обвързани вече. Не съм търсил инфо. Но има логика да са свързани с мерките, дейвствията или бездействието на политиците относно опазване на хората.

21

Анонимен

преди 2 години

Ха сега се сетете дали тази година ще има умни деца кандидатстващи за медицина в университетите?!

20

Живко

преди 2 години

Този който затваря фитнеси, спортни площадки и спортни зали не мисли за вашето здраве! Този който уволнява за един ден 10 000 лекари не мисли за вашето здраве! Този който ви задължава да се бодете с експериментална ваксина, непреминала през всички необходими изпитания, не мисли за вашето здраве! Той мисли единствено и само за печалбата си!

19

Анонимен

преди 2 години

Случайно ли е, че най-задлъжнялата държава в ЕС, прилага най-фашистките мерки? Не мисля.

18

Анонимен

преди 2 години

Със една дума терор над здавните работници.Нямат права. А за тези ваксини дългосрочните странични ефекти нямат значение. В бъдеще ще ги уволняват и за неправилно дишане и за неправилна стойка.

17

Iordan Ivanov

преди 2 години

СРЕЩУ ГЪРЦИЯ<ФРАНЦИЯ<ИСПАНИЯ<ИТАЛИЯ терористиtе полzват нови мощни дигитaлно холограмни видео пресканиращи оръжия за всяка държава по отделно. Вижте на митинги десетки хиляди поразени от обемно черно обсебване на сърца,полови органи,главен мозък ,отделителна и кръвоносни системи чрез 5G Black death and cancer terror weapons/5.13G;5.39G.. Срещу Русия ползват 4.71-4.79 G covid generators and activators

16

Анонимен

преди 2 години

11 точно гърците нищо не могат да си позволят. Държавата им е заложник на големите корпорации от години. Фалирали са и парите идват от едни свръх богати хора, които ако им кажат да избият младенците и това ще направят. Нали знаеш, който плаща, той поръчва музиката.

15

Шаши

преди 2 години

И, Мицотакис и Нафталинчо Бенет ще си платят за сервилността, скоро.

14

ГРОБАР

преди 2 години

Браво

13

антиваксър

преди 2 години

Сега ще разберем колко са свободолюбиви гърците. Досега протестираха със съгласието на политиците си за пари, които усвояваха заедно, а сега за първи път трябва наистина да се противопоставят на политиците, които са от старите династии, по една случайност, след толкова протести. Все пак им желая успех!

12

Тракиец

преди 2 години

Това не е ваксина а препарат за третиране.Ваксината предпазва от заразяване и разболяване ,а тези препарати само от тежко боледуване/което още не е доказано/

11

House M.D.

преди 2 години

"От 1 септември имунизацията им е задължителна." Не имунизацията, а ваксинацията е задължителна, Калкулаторке! И, да, имунизацията защитава общественото здраве, но не е задължително тя да се осъществи чрез ваксинация.

10

Искрен Веселинов

преди 2 години

Това е много нещо. Явно политиците все пак не ги е грижа чак толкова за здравето на хората, щом са готови да предприемат такава мярка.

9

Кал-Ел

преди 2 години

(Пара)Сатурниадата свършва на пети септември. След това - анархия. До петнадесети септември целия свят ще е полудял. Училището за децата, през крив макарон. Така е в новото "нормално". Новите водачи са Витанов, Кунчев, доцент ***, професор Тромб, Кантара, Чалгара и всякакква друга г м е ж.

8

Анонимен

преди 2 години

Могат да си го позволят. Нямат предстоящи президентски избори. Не поставят политиката над здравето на хората като в България.

7

Анонимен

преди 2 години

2 абсолютно прав си. Ако ковид беше толкова свръх смъртоносен никога не биха уволнили толкова медици. Значи е просто хрема, която минава и без лекар, щом си позволяват тая простотия.

6

До 1

преди 2 години

Хм, където става въпрос за много пари, не търси логика. Гърците се набълбукаха с огромни дългове и за всички е ясно, че нямат никакво намерение да ги връщат. Та затова сега управниците им са по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Та да гледаме сега каква цена ще платят.

5

Малакис Кукус

преди 2 години

Едно време да не е имало болници?

4

Анонимен

преди 2 години

ДА ИДВАТ У НАС

3

Анонимен

преди 2 години

Гърците едно време са били велика цивилизация но днес са примитивен и калпав народ