8

преди 16 години

Демокрация има там, където има народ. Където има стадо няма демокрация - има вълци.

7

...

преди 16 години

Насила хубост не става!

6

преди 16 години

tova e na4ina

5

преди 16 години

покажете, че сте повече граждани, отколкото провинциалисти, де! Нали ревете от селяните, айде да ви видим дали ви стиска да протестирате! Или пак чакате от селата да ви покажат какво е будна съвест и какво е патриотизъм?! Доказахте, че за нищо не ставате, един протест не знаете как да направите, а само имате претенции, че някой друг е виновен за състоянието на държавата - 100 хил. души нямате дори, пфуу, заспали шопи!

4

rokeriata

преди 16 години

Много ми е интересно колко човека ще се съберат?Сигурно пак ще са стотина и нищо няма да направят,само ще си викат и ще си тровят нервичките.Ако ще правят протести трябва да се съберат много хора,да се блокира движението в центъра и най-вече да не се поддават на провокации от страна на политически организации,защото на всеки протест винаги има такива!БЪЛГАРИ,СЪБИРАЙТЕ СЕ И НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ НА ГАДОВЕДАВАЙТЕ ДА ГИ СВАЛЯМЕ,ЩОТО АКО ПРОДЪЛЖАТ В ТОЯ ДУХ ЩЕ НИ СЪСИПЯТ ХУБАВАТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!

3

преди 16 години

Как ме е яд че не съм от София да ида, откога чакам такова нещо да се организира !

2

oneill

преди 16 години

Така трябва да е,цяла Бялгария трябва да се изсипе там,щото няма управия тази държава,управляват ни едни и същи хора в продължение на половин век!Пълнят си джобовете,вдигнаха си хотелите имат се със хора от подземния свят,ко да говорим повече-малката Италия сме тука:)))

1

преди 16 години

То, хубаво тези ще си отидат.Ама пак същите ще дойдат, само са пребоядисали козината.Жълти, червени сини....едни и същи са бе, не го ли разбрахте!За съжаление и тези, дето организират този митинг, тях пък ги е яд, че не участват в голямата лапачка и правят опити да я докопат.От 15 години в политиката се въртят едни и същи......