88

Бесепето

преди 2 години

Не се радвайте предварително. Ясно е че има свръхтегло, но няма да се отървете скоро.

87

Каквото

преди 2 години

Каквото и да се прави , ГЕРБ е политически труп !!! Ще отлети безславно , по скоро презирано това управление , нищо хубаво няма да се пише в учебниците по история за него !!!

86

Анонимен

преди 2 години

116 а забеляза ли, че Асен Василев върти и суче, но не поглежда дори тоя списък. Прави се на улав. Дали пък в него не е и името на истинският му работодател?

85

Комуновируса

преди 2 години

До 116, Тиквата ще отиде в затвора когато там приберат Кауна, ще му занесе цигари на свиждане.

84

Анонимен

преди 2 години

116 сега Бойко наистина и магаре да върже, ще гласувам за него. Не искам повече разединители и хора подстрекаващи бивши бекапейци да носят ковчези по улиците, да издигат бесилки, да пишат по форумите че ще пратят всеки в Белене, само защото си изнегодувал, че мажат с ла**** жълтите павета и ти пречат да отидеш на работа. Не мога да понасям тези, които насъскаха народа един срещу друг, показваха юмруци на инакомислещите и ни припомниха какво беше при Тошо, как тормозеха нормалните хора.

83

Биволъ

преди 2 години

То Кауна докара за три месеца с червената генералска служебна хунта България до мизерия, инфлация,скъпотия,изолация от света. Трябват им пари с актуализация на бюджета, събираемостта на данъци,акцизи,митнически такси са на нула. Бойко бил ***,само това се повтаря от позитанските ***, нищо че е с докторат от ВИПОНД.

82

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва да посочат политика от Списъка "Магнитски"...........За да не гласуват хората за неговите престъпления. Трябва да се прати молба до Вашингтон да ни информират.

81

Анонимен

преди 2 години

Тиквата кога ще ходи в затвора?Това вълнува нас нормалните хора.

80

Гавра

преди 2 години

Гавра с Българския народ , бяха последните 12 години .... !!!! Ревете сополиви герберчета .... БоКо се гърчи....в собствената си пот.... пътници сте ...от месеци насам ....

79

Анонимен

преди 2 години

Зазо, той не просто нарушава Конституцията, той направо я ползва за тоалетна хартия. Това е гнусно. Още не ни е показан документа с отказаното канадско гражданство на Петков. Вече си мисля, че лъже че го е получил. А ако все пак го е получил сигурно има нещо в документа, което яко го уличава. Например датата. Бас държа, че 4 месеца е министър в противоречие с Конституцията. И това се толерира от президента! Антибългарска проява на макс. Остана само да подпалят знамето.

78

Анонимен

преди 2 години

До вчера обясняваше, че го правили заради обратното, Този човек е напълно луд.

77

Пак ли ?!

преди 2 години

Пак ли дават БаЦе по новините , и защо ?!?!?! Защо не е в килия ....за какво напъва ....??!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Лошо му се пише с тоя затлъстял черен дроб. Ц ц ц

75

Анонимен

преди 2 години

:D "Това не е механична играчка да си играят с него"

74

Анонимен

преди 2 години

108 да ти се връща чадо, да ти се връща.

73

Анонимен

преди 2 години

83 и твоя велик пилот генерал, като е толкова велик, защо не вземе честно и почтено да излезе и да каже как умря неговия колега в небето? Някой от вас знае ли какво е открила Русия в оная черна кутия, дето пропадна в дън земя? Какво се случи със самолета и защо умря един достоен български пилот? Пак ли по комунистически ще покривате поредния смъртен случай? Хайде, РР нали е много достоен, да излезе и да каже, как умря по време на учение пилота и какво още прави тая кутия в Русия, ако е там!

72

Анонимен

преди 2 години

По принцип не желая на никого нещо лошо, но в случая за Борисов ще направя изключение.

71

Зозо

преди 2 години

До кога Рундю ще нарушава конституцията? Щели да държат мандата?!? На какво основание? Рундю е за съд.

70

Анонимен

преди 2 години

Е заровено е кучето точно под мадуровските машини на руснака Радев и смърди та се не трае, нали е много готино да изчезват десетки секции в Англия...хахаха руски ОФ " избори", народа затова НЕ ЩЕ ДА ГЛАСУВА ИЗОБЩО! НО ЗИМАТА ИДЕ И БОЯ ИДЕ!

69

баба мара

преди 2 години

трябва да го държи за да има време за актуализация на бюджета ако се разпусненс всичко отива на кино и наи вече нашите пенсии които не са пипани от времетона масларова така че борисов да не се обажда защото никои не му обръщавнимание тои не е критерии за нищо