417

Анонимен

преди 2 години

Този маскира си страх зад високопарни думи и пъчене на шкембе. Иначе ако види Радев, ще се скрие в дупката на кин.фа само и само да не го докопат. Това е най-големият страхливец и кариерист, но тия подопечните му са още по-зле. Никога повече страхливците от герб, които са наперени, само когато не се чувстват застрашени.

416

Анонимен

преди 2 години

Е няма такъв нагъл *** като престъпника борисов. Диктатора обвинява спасителя на държавата. Тоя идиоот е способен гражданска война да възпламени и да изчисти всички негови противници. Гаад ***, целия народ те мрази.

415

Анонимен

преди 2 години

Кой друг лидер в Европа, президент или премиер е със слуги от НСО който изпълняват поръчки да ходят по магазините, който е със няколко резиденции (тази година пропусна Евксиноград, да ни се хареса повече)? Аз лично освен Ким Чен Ун и може би Путин за други лидери от такъв тип не се сещам, да не говорим как се меси на хората и на народното събрание, веднага да напише "разделение на властите" 100 пъти, наглец!

414

Анонимен

преди 2 години

Къде е тръгнал па тоя бе!Та при неговото "управление" в България са заличени от картата 400 села!Плюс унищожените овце,*** и следваха за унищожение хората.

413

Не Тошенце...

преди 2 години

Не го правя за онова асистентско място, не само заради това правя го и заради много други работа - за оная Магрит уона би дето спечели конкурса за Българско съвременно изкуство ама не е българка не е учила в България, напомня ми на плъхоубийчето и заради Мултака на Републиката - има много причини поради които този проект трябва да бъде направен.Както и "Обесването на Свещенник Кръстьо" .... И петата антропоморфна форма!Аз имам работа Тоше-не съм като тебе на бял кон

412

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за тиквата.

411

Анонимен

преди 2 години

Като ти е гавра, тикво, вземи излез срещу Радев на изборите, но тогава реалността ще те цапардоса като парен чук по плешивата тиква. Това ще е края ти. Лесно е да плямпаш и да се слюнчиш, но излез едно към едно. Хайде, докажи се, не ми се крий зад магнолии некви.

410

Анонимен

преди 2 години

Номера всики против Герб не върви, това означава всички се срещу партията за която най-много хора са гласували в България, тоест всички сте срещу хората. Освен това в 21 век, политик да противопоставя хората на основа партийни възгледи, на основа вероизповедание и етнически произхода е абсолютно недопустимо. Хората не са глупави, и ще накажат такова поведение и незачитането на техния вот по най-жестокия начин.

409

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов няма алтернатива. Той единствен съчетава нужните качества на успешен политик, доказал го е многократно. Досегашното му управление бележи подем във всички области, държавата придобива европейски съвременен облик. Всички други са класи под него.

408

Анонимен

преди 2 години

Ами ако тези не си отидат в Канада и Англия а вземат чесе върнат още млади хора като тези двамата от Канада и Англия. Какво правим?Мъка!

407

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..верно,кое е това "sa6e",което блъска дивотиите си от моя ник?

406

ПроСоТо

преди 2 години

Сега:..-Не се оставайте брътвежите на Тиквата да ви забаламосват!..Ето как стои въпроса с правителствата:-След връчване на първия мандат,мандатоносителя има САМО СЕДЕМ дни или да предложи правителство,или да върне мандата..СЪЩОТО важи и за ВТОРИЯ мандат..НО ЗА ТРЕТОТО "връчване",Конституцията НЕ ОПРЕДЕЛЯ СРОКОВЕ!!!!..Въпреки че за първото и второто изрично е споменат срока.Ето защо бесепарите,които едва ли са чак толковапрости като гробарите са наясно,че МОГАТ да задържат мандата..

405

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоmnooooooogoooooooooooo,ama mnoooooooogooooooooooo si tap sa6e

404

Анонимен

преди 2 години

Младежите от ГЕРБ ми напомнят преди 40години Комсомолците от ДКМС(Димитровски Комунистически Младежки Съюз).Тогава излезе Живков както сега Борисов и започва да громи врага.

403

Анонимен

преди 2 години

Абе гербавите що толкова мразят Радев? Къде им бръкна по дълбоките дупки и го извъртя мощно, та още се пулят в неведение? Ми аз също не ги харесвам, *** не наричам Боц плешив празнодумец и глу.пак, а то би било точно определение. Аз не го нападам по адрес на чорапите или безформената тиква.

402

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко Борисов долу болшевишки леваци тумора на всички българи

401

Що та въздуха немал

преди 2 години

...чьорт Кони привередливие йе.... Нямам никаква нарушения на авторските права г-н Колев, всички продукти асоциирани с "Пътят на изкуството" , които имат запазени авторски права са закупени и проектът няма комерсиална цел ....До довечера ще е на 160 кв. метра след два за Рене Магрит и два за Салвадор Дали и Близард са десет - цяло поколение на 21 век е израснало с тези произведения на изкуството..

400

До 472

преди 2 години

Така е по Конституция. Други въпроси?

399

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахаааааа!

398

Анонимен

преди 2 години

По целия свят народите обичат пожарникарите. Само Бойко Борисов прави изключение.