43

Русия

преди 2 години

До КОФТИ -Грешиш. Русия е напълно самодостатъчна и не зависи от никой. Европа не може без Русия и изцяло зависи от Русия. Ако Русия врътне кранчето и с Европа е свършено.

42

Анонимен

преди 2 години

Това че харесвам като жена Ивчето, не значи че съм за "Нема такава държава", успокойте се малко.....хахахаха :))

41

Анонимен

преди 2 години

Киро Харварда и Бойко Милиционера. Изберете сами!

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТЯ И ДИПЛОМАТА НА БОЙКО ОТ ШКОЛАТА НА МВР Е КУПЕНА, ИНАЧЕ БИЛ ЗАВЪРШИЛ ХАРВАРД НО ОТ МВР ДИПЛОМА СИ КУПИЛ ЗА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР ПО-ЛЕСНО

39

Анонимен

преди 2 години

Като премиер се вижда единствено - неповторимият, едномолекулният, зеленчука-прасе, плоския червей, строителя на светло бъдеще - Пъмкин дъ факин' грейт!

38

Българин

преди 2 години

Хора, искайте новия премиер да уволни всички часни фирми и да назначи нови които да ни дават големи заплати. Премиера има цялата власт.

37

КОФТИ

преди 2 години

Още ли не сте разбралЕ , че Русия може и без България !Също и че Русия не може пък без Европа , и ЕС не може без Русия !

36

Много лъже Кирчо

преди 2 години

Кирчо Харварда е демократ и знае езици, обаче много лъже !

35

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

За премиер ще издигнем Кирил, но Домусчиев! Той също знае езици, чувал е, и е завършил престижен университет, но от скромност не казва кой! А за президент разбира се Наско Сираков, има език и може да го ползва, има дълъж стаж като президент...

34

Анонимен

преди 2 години

На Кирил английският е катастрофален, безумен! Няма такъв английски просто. А дипломата му за завършен курс в Харвард е купена. Затова тролчетата да мълчат, смешни са.

33

Край

преди 2 години

В премиера е събрана цялата власт в държавата. Такава ни е устроена държавата.За това всички искат от него и тия дето искат от него не сме ние а хора с пари и възможности. Могат да изкушават а могат и да заплашват и даже да поръчат. България има убити няколко бивши премиери. Премиера трябва да е много богат и до края на живота си да има негова си охрана. Пищова на нощното шкафче е задължителен.А иначе сламени премиери сме имали много - тях никой не ги закача.

32

натовския генерал

преди 2 години

България призна Русия за държава окупатор. Този форум е подходящото място да потвърдя още веднъж силната и традиционна подкрепа на България за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна в международно признатите й граници, включително териториалните води, каза министър Стоев. Като черноморска страна ние сме загрижени от нарастващата милитаризация на региона... Деокупацията на Крим и регулирането на конфликта в Източна Украйна трябва да останат високо в международния дневен ред

31

Анонимен

преди 2 години

КИРО ПЕТКОВ ПРЕМИЕР ПИТАЙТЕ ХОРАТА ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ГО ХАРЕСВАТ

30

натовския генерал

преди 2 години

България твърдо подкрепя Украйна: Деокупацията на Крим трябва да остане високо в международния дневен ред. Триморският масон Румен Сорос Радев щял да обмисли нови санкции срещу Русия да се хареса на американските си господари. А газта зимата може да скочи над 1000$, тока и отоплението ще стигнат 500 лева месечно за двустаен, докато Белорусия купва газта от Русия за 67$! Гласувайте за натовеца.

29

до Анонимен

преди 2 години

кой Народ харесва Киро язовиро? може би канадския... хахххахааа

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Русия не се интересува от вашата умираща държавичка, не се взимайте толкова насериозно. Пък и България е на директно управление от САЩ, кой ще подкрепя Русия, като всички политици в България служат на САЩ.

27

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИскаме Боко за да пилее пари и време с кьорфишеци

26

Голяма калинка !

преди 2 години

Ива Рупчева не се виждала като премиер ?! Ами като е калинка, каквото и кажат сценаристите на Слави, такава ще се вижда !

25

Анонимен

преди 2 години

Искаме Боко, Боко. Откакто го няма Боко настана хаоса и пилеенето на време. Само кьорфишеци и нищо друго.

24

РУСКИ ОЛИГАРХ

преди 2 години

Много ни харесва туй момче Бойко Борисов, много добре ни слугува... товариш перва класа!