251

Анонимен

преди 2 години

Covid 22 Pro + с отигинален М-пакет и андроид.

250

Анонимен

преди 2 години

Ох, УПЛАШИХ МЕ! С такива паникьорски прогнози ще трогнете само "живите мъртви".

249

до Red pill

преди 2 години

Моят коментар го изтриха защото посъветвах преди "боц-боц" да се направи тест за наличие на антитела, тъй като мнозина са преболели безсимптомно и вече имат антитела, а в такъв случай никак, ама никак не се препоръчва "боцкане" при наличието на антитела в организма.

248

Мда

преди 2 години

Ако Сорос и Гейтс не бъдат елиминирани в най-скоро време-спукана ни е работата!

247

ОТЪРВАХМЕ СЕ

преди 2 години

АМИ ЩЕ ПОРЪСЯТ СЪС САМОЛЕТИ И НЯКАКЪВ ДРУГ ВИРУС.....ЗНАЯТ ТОЧНО КОГА ЩЕ Е ПИКЪТ,ЗАЩОТО РЪСЯТ И НИ ТРОВЯТ.....А ГРИПЪТ ИЗЧЕЗНА.....И МОРЯТ ХОРАТА В БОЛНИЦИТЕ И ГИ ЛЕКУВАТ ВСЕ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН-КОЙТО УМРЕ-УМРЕ.....нАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА.....ХАЙДЕ ТРИЙТЕ СЕ

246

Шаши

преди 2 години

Какво се учудваш, че трият. Снощи ми се пригледа ,, Соломон Кейн"- бил с неправилно съдържание.

245

Клоунски Свят

преди 2 години

До ШашиТо не е само CON-вид Десетнайсе - това е цял КЛОУНСКИ СВЯТ.Аз бих искал някой да направи тениски със мемето по този повод - Пепе върху моно-колело със клоунската перука-дъга, носа и балансира две тромби, отдолу пише HONK HONK CLOWN WORLD

244

антиваксър

преди 2 години

Имунолозите, вместо да учат хората как да си укрепват имунитета с природни средства, се превърнаха във врачки. Какъв слугинаж.

243

Red pill

преди 2 години

Браво на чистачката, изчисти три цитата от Библията, защото съдържат истина, а той работи знаете за кого. Четете Откровение на Йоан, а на този тук, сметката ще му я четат по друго време.

242

ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ

преди 2 години

ПО - ГОЛЯМ ВИРУС ОТ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯ ТОРМОЗ СЪС СТРАШНИ ЗАГЛАВИЯ НА СТАТИИТЕ ИМ НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!

241

Шаши

преди 2 години

Тук пише някои, като: ,,цирк Ковид" Няма ли някой да направи фланелки с цирк Ковид? Още сега си поръчвам 5. Може и бранд да стане.

240

ред

преди 2 години

И виновните за появата на новия вирус ще бъдат строго наказани

239

АK47

преди 2 години

Едно време "бoгoизбpaнитe" караха paятa да се коли в безсмислени войни. Умниците, обаче, изобретиха по-коварен (и не толкова очевиден) процес, който да замести тpeпаницата по полетата. Той започва в лaбopaтopиитe.

238

сокол

преди 2 години

Пише в Библията за 42 месяца на върлуване на звяра,но за всичко ще плати и ще загине.Не се страхувайте.

237

Анонимен

преди 2 години

пазете се хора от 98 щам защото води до газове и ще се наложи да ползвате френска козметика

236

Иван

преди 2 години

Това и дете със завършен 7ми клас ще ви го каже - колкото повече имунизирани има, толкова повече мутации ще има и то по-тежки. Прочетете малко литература по въпроса. Никога не се правят имунизации по време на пандемия!

235

Red pill

преди 2 години

До Маке-ариец.. На мен преди алко ми изтри цитат от Библията, прави сметка...

234

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Ако великият д-р Менгеле беше жив, щеше да се ваксинира пръв, защото е доктор и човек с акъл. Ваксиниран съм и не ми дреме на шалтера. Жената, щерката и сина ми също. Дъщерята хвана Ковид след имунизацията, вдигна температура 37 и кусур, прокапа и масльонката за ден-два и ... толкоз. Неваксинираните от офиса, в който работи се разпърдяха из разни болници, плащаха пари на частни лекари и някои от тях още не са у ред, а трима дадоха фира, показвайки, че Ковид "няма".

233

Анонимен

преди 2 години

Французите вече крещят Liberte,медиите угодно не отразяват за какви протести става дума-невиждана цензура и манипулации,но хората усетиха се на къде дyха вятъра,ще ни заробят с вируси,а ние мигаме на парцали с маски на носа.

232

Анонимен

преди 2 години

някой да знае нещо за щам 48, че ми се ще да ида с него до македония да ги понауча малко на обноски